folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Galaktik Federasyon 24 Ağustos 2010 (Türkçe).

Galaktik Federasyon 24 Ağustos 2010 (Türkçe).

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Merhaba Arkasdaslar, Galaktik Federasyon mesajlarindan ilgimi ceken birtanesini TR olarak çevirttirdim.

10 Batz, 9 Uo, 7 Ik

Selamat Balik! Sizinle daha fazlasını konuşmak adına yeniden buradayız. Toprak Ana şu an yüzeyinde meydana gelen yoğun değişimlerle karşı karşıya. Mevcut topoloji; yüzlerce millik sabit bir akıntı olarak devam eden ve sıcak, plastik benzeri bir magma üzerinde ilerleyen majör ve minör tektonik plakalar üzerine oluşturulmuştur. Yüksek orandaki elektrik akımları, yerçekimsel ölü bölgeden; ilerlemekte olan bu plakaların millerce altındaki bir bölgeye akmaktadır. Her biriniz bu büyük plakaların üzerinde yer alan kara parçalarında yaşıyorsunuz. Kıta büyüklüğündeki bu plakalar şu an “kilitleme” sürecindeler ve bu da jeolojistlerinizin nedenini hala açıklayamadığı büyük depremlere ve sismik olaylara sebep olmuştur. Bu, Toprak Ana’nın köklü yeryüzü değişimine hazırlanma şeklidir; ancak bu sürecin şu ana kadar sadece %15’lik bir kısmı gerçekleşmiştir. Yeniden yapılandırmanın geriye kalan kısmı daha şiddetli olacaktır ve toprak ananın bunun için yeryüzünün boşaltılmasını beklemesi gerekiyor. Bu da yeni hükümetlerin resmi bildirilerinin ardından, sizinle geniş çaplı bir ilk temas oluşturmamızı ve ne yapacağımızı planlamayı gerektiriyor.

Bu yayınların gerçekleştirilebilmesi için UFO’nun küresel bağlamda örtbasının sonlandırılması esastır. Dark Cabal (Kara Komplo) adını verdiğimiz bir şebeke, dünyanın çoğu hükümetini ele geçirdi ve kendilerini bu örtbas halini korumaya adadılar. Aslında bu kandırmaca II. Dünya Savaşı’ndan çok önce başladı. 1880li ve 1920li yıllar boyunca çeşitli programlar aracılığıyla kendimizi halka açık hale getirmeye ve bazı temel hükümetleri, iyi niyetli varlığımız hakkında bilgilendirmeye çalıştık. Bu iki girişim de başarısız oldu. Gerçekleştirilen tüm bu eylemlerin amacı; askeriyeyi varlığımızdan haberdar etmek ve onlara bizimkilerle eşdeğer ölçüde donanım oluşturacak kararlılığı aşılamaktı. Bu aynı zamanda karanlığa ve onun dünya hükümetlerine böylesi bir teknolojiyi nasıl edinebileceği yönünde fikir veren baş temsilcisi Anunnakilere de bir fırsat sağladı. Sonuç; Tesla ve Moray gibi önemli araştırmacıların parlak icatlarını çalmak veya ele geçirmek ve aynı zamanda bu araştırmacıların çalışmalarını çökertmek oldu. Anunnakiler liderliğindeki birçok dünya hükümeti bu buluşlar için gizli bir çalışma yürütmeye başladı. Bakılacak ilk yer tabii ki bu ünlü mucitlerin labaratuvarlarıydı ve birçok fikir sonraki onlarca yıl ele geçirildi ve çalındı. II. Dünya Savaşı’nın başlamasıyla, Almanya başta olmak üzere, birçok millet çeşitli prototiplerin oluşumu için gerekli altyapıya sahipti. Uzay yolculuğu, sıfır noktası enerji aygıtları ve geliştirilmiş iletişim teknolojileri üzerine açıkça çalışan bilimadamları vardı. Görenler ilk bakışta Almanya’nın bu rekabette avantajlı olduğunu düşünebilirdi ancak hemen peşinden İngiltere ve ABD’nin gizli araştırma çiftleri geliyordu.

1930lu yılların sonuna doğru, bu iki grup arasında açığa vurulmamış bir teknoloji savaşı başlamıştı. Üstelik, gelişen ortak dünya, hakimiyet kazanmak için çaresizce bu teknolojiden yararlanmak istiyordu. Üstünlük için süregelen bu aldatmayı kontrol altına almak ve Toprak Ana’nın çocuklarını esir etme planlarını garantilemek amacıyla, karanlık herkes arasında rekabet yarattı. Işık, bu hilekarlıkları izledi ve müdahale etmek ve bu işi bozmak için doğru zamanı bekledi. II Dünya Savaşı karanlığın istediği şekilde son buldu. Ortalıklık kurdukları Anunnakiler ve karanlık uzay imparatorlukları, zaferin büyük bir bölümünü İngiltere ve ABD’ye verdi. Tüm ileri Alman teknolojisi gerek prototip gerekse üretim aşamasındayken ele geçirildi. Bu projelere liderlik eden büyük bilimadamlarına el konuldu ve yeni araştırmalar başlatmak üzere Amerika’ya gönderildi. Amaç, Alman ve Amerikan araştırmalarını birleştirerek, mevcut projeleri üst seviyelere yükseltmekti. Öte yandan, Anunnakilerin karanlk ortağı Draco, İngiltere ve ABD’nin özellikle atom araştırması üzerine kaydettiği teknolojik gelişmelerden endişe duymaya başladı. Bu gelişme, onların kontrolüne karşı bir tehdit oluşturuyordu ve bu yüzden Draco İmparatorluğu, araştırma yapmak üzere Reticulan klonlarını gönderdi. Bunu takip eden Reticulan uzay gemisi çarpışmaları, onları daha çok harekete geçirdi.

Sınırlı bir zihne sahip olan bu insanlar bilmedikleri şeyler yapıyordu. Kontrolü yeniden kazanmak adına gerçekleştirilecek bir Draco müdahalesi çok yakındı. Güneş sisteminizi kendi imparatorluğunun bir parçası olarak gören Draco, dünya hükümetlerinin; Anunnakilerin karanlık kontrolünden kopmaya başlamasından endişe duyuyordu. Bu yüzden, dünya üzerindeki güç üssünü korumak amacıyla Anunnakiler, Draco’yu Dünya düzeninin tamamen kontrol altında olduğu ve Dünya’nın geniş çaplı işgalinin gerekli olmadığı yönünde temin etmek için diplomatlarını gönderdi. Sonunda bu konuda başarılı oldular. Bu süre zarfında kendimizi karanlık Dünya hükümetlerine, açık görüşlü bilimadamlarına ve siyasilere tanıttık. Sonraki bu görüşmeler, sonunda Dünya müttefiklerimiz olmanız için gerçekleştirilen ilk temaslardı ve amacımız ilk temas görevi için temel oluşturmaktı. Anlattıklarımızdan yola çıkarak, temas kurduğumuz bu kişiler ve çeşitli Işık merkezli gizli örgütler, uzun vadeli gelecekte kendi amaçlarını gerçekleştirmek için düşünmeye başladılar. Bunun üzerine çekilmek zorunda kaldık. İlk temasa kadar geçen onlarca yıl Dünya müttefiklerimizin güç ve beceri alanında gelişmelerini izledik.

Bu arada, karanlık gezegende buyruk altında olanlar Anunnakiler ve karanlık müttefikleriyle birlikte çalışmaya başladılar. Bu ilişki, insanlığı esir altına almak adına Anunnakiler ve buyruğu altındakiler için gerekli teknolojiyi oluşturdu. Bu nedenle, dünyanız üzerinde iki farklı momentum süregeldi. Ancak karanlığın, ışıkla olan savaşını kaybedeceğini biliyorduk. Divine (Kutsal Güç) tarafından Cennet’e belli bir süre verildi ve bu; Galaktik Federasyon’u 1990lı yılların başında yeniden faaliyete geçiren unsurdu. İlk temasın önemine ve bunun tam bilinci yeniden kazanma yönündeki rolüne inandık. Bu düşünce bizim Agarthanlar ile aynı görüşü benimsememizi ve böylelikle tam bir işbirliği oluşturmamızı sağladı. Agarthanlar uzun zamandır Anunnakilerin gizli işlerini ve gezegen üzerindeki esaret aracılığıyla gezegensel güç yapısı arayışnı takip ediyordu. Kontrolü sağlamak için Anunnakiler sizin sınırlı zihne geçişinizden önceki üç Altın Çağ boyunca bu grubu köreltti. Ancak bu toplumlara aynı zamanda, antik Lemuria anısına olan sadakatlerini koruyabilmeleri için belli malzemeler ve bilgiler verildi. Bu Anunnakileri çileden çıkardı ve M.Ö. 6-5000li yıllarda geri püskürtme ateşiyle misilleme yaptı; bu da insanlığın korkularından ayrılıp Anunnakilere ve aynı zamanda ortak belleklerinde kalanlara sıkıca sarılmalarını sağladı. Bunlar sözlü efsaneler olarak nesilden nesile aktarıldı. Açıkça görülüyor ki Cennet söylemleri hala her boy, kabile, şehir ulus ve imparatorlukta devam ediyor.

Yeniçağ sizi bilinçte geniş çapta bir dönüşüme götüren büyük değişimlere tanıklık etti. Bu sınırlı zihinden tam zihne geçiş yeni bir Işık çağının yükselişiyle belirtilmekte ve bu da karanlığı tahtından indirerek Galaktik Federasyonun sizin meselelerinize doğrudan müdahale etmesine izin vermektedir. Cennet, bu dönüşümün kaçınılmaz olduğunu ve tarihinizde şimdiki zamana tekabül ettiğini öngörür. Sizinle bir ilk temas gerçekleştirmeliyiz ve detayları açıklığa kavuşturmak bizim için bir ayrıcalıktır. Hükümetlerinizi ve onların karanlık erlerini bu konuda bilgilendirdik ve ne pahasına olursa olsun biz görevimizi üstlenmeye hazırız. Karanlığın dünyanız üzerindeki egemenliği son buluyor; Işık size bereket sevgi ve ışık getirmek için burada! Bugün, Işık’ın nasıl oluştuğu ve neler olacağı hakkında daha iyi bir fikir verebilmek için tarihteki bazı detayları açıklığa kavuşturduk. Dünya müttefiklerimiz bu Işık dünyasının ispatlanması için özenle çalıştı. Bu konuda biz de katkıda bulunduk ve buna kısa bir süre içinde teknolojimiz de dahil edilecek ve böylelikle dünya için Cennet’in öngördüğü yol açılacaktır. Şunu unutmayın sevgili dostlar, yüreklerinizdeki sonsuz destek ve Cennet’in sonsuz refahı aslında sizindir!

O halde bırakın öyle olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Tek yürek olun! Mutlu olun!)

Shaban Interactive Pro. Tum Haklari Saklidir. (Kulanirken Lutfen Kaynak Gosteriniz)...

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi ara okuyup burayı editlemek lazım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

usunmedımbu hasta halımle hepsını  okudum bı bok anlamadım ama guzel bılım kurgu olur  ;)

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

okudum bi bok anlamadım. bırakın abi bu işleri.  tamam dünya boktan hepimiz bi umut bi çıkış yolu arıyoruz. sistemden cıkmak istiyoruz mutsusuz umutsusuz. ama böyle şeylere inanabiliyosanızda ben bişey diyemiyorum

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

valla hacı bunu yazan kimse fazla master of orion oynamış :F

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------

okudum bi bok anlamadım. bırakın abi bu işleri.  tamam dünya boktan hepimiz bi umut bi çıkış yolu arıyoruz. sistemden cıkmak istiyoruz mutsusuz umutsusuz. ama böyle şeylere inanabiliyosanızda ben bişey diyemiyorum

haci, inanip inanmamak sana kalmis, baskalarinin inancina da saygi goster.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    mrphs bunu yazdı:

adam saygısızca bişey dememiş ki hocam

düşüncelerini açıklamış buna da saygısızlık dmeyin artık

kaldı ki çok daha ağır laflar söylenebilir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    mrphs bunu yazdı:

adam saygısızca bişey dememiş ki hocam

düşüncelerini açıklamış buna da saygısızlık dmeyin artık

kaldı ki çok daha ağır laflar söylenebilir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    :D gusel gusel :D

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Anlamayan arkadaslara biraz yardımcı olabilmek adına şöyle kısa bir bilgi vereyim..

Galaktik Federasyon (Galaksimizde bulunan zeki yaşam türlerinin oluşturduğu bir birlik) güya insan oğlunu uzun zamandır takib ediyor ve insanları da Federasyonlarına katmak istiyorlar.. Fakat Federasyona girmek için ırkların belli başlı gelişimler göstermesi gerekiyor.(Bir nevi avrupa birligi kurmus bu ibinalarda insanlıgı almak için şart koşuolar..) onların bakış açılarına, galaksi görüşlerine yaklaşmış, millet-din-dil-ırk ayrımı yapmaksızın bir birlik olmuş iyi niyetli ırkları aralarına katıyorlar.. (( insanlık için bence hiç umut yok :d ırkcılık, din, dil,mezhep ayrımı herşey bizde))

Güya dünyada kendi görüşlerine yakın sayılı insanı aracı, elçi olarak kullanıp diger insanlara da doğru yolu göstermeye ve galaktik aydınlanma sürecimizi hızlandırıp günden güne yok olan dünyamızdan dış uzaya kapılarımızı açmaya yardımcı olmak istiyorlar..

Kefilim olan Dj_Doom3 :) bu konuda kendisini fazla kaptırmış ve gelen mesajlara körü körüne inanıp sürekli bana " Göreceksin bayvan, gelecekler çok yakında ülke başkanları onların varlığını açıklayacak" gibisinden şeyler söyleyerek benide galaktik aydınlanma yoluna çekmeye uğraşmaktadır ama.. Darth Vader amcanın yolundan gidip Dark Side'ı seçmeyi tercih ediyorum :)

Ben inanmıyorum böyle bir Galaktik federasyona :) Gönül isterdi ki gerçek olsun bizimde arka bahceye ufo insin, alsın gezdirsin bizi galaksinin uzak diyarlarını görelim fakat :) malesef..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Knightkib bunu yazdı:

Anlamayan arkadaslara biraz yardımcı olabilmek adına şöyle kısa bir bilgi vereyim..

Galaktik Federasyon (Galaksimizde bulunan zeki yaşam türlerinin oluşturduğu bir birlik) güya insan oğlunu uzun zamandır takib ediyor ve insanları da Federasyonlarına katmak istiyorlar.. Fakat Federasyona girmek için ırkların belli başlı gelişimler göstermesi gerekiyor.(Bir nevi avrupa birligi kurmus bu ibinalarda insanlıgı almak için şart koşuolar..) onların bakış açılarına, galaksi görüşlerine yaklaşmış, millet-din-dil-ırk ayrımı yapmaksızın bir birlik olmuş iyi niyetli ırkları aralarına katıyorlar.. (( insanlık için bence hiç umut yok :d ırkcılık, din, dil,mezhep ayrımı herşey bizde))

Güya dünyada kendi görüşlerine yakın sayılı insanı aracı, elçi olarak kullanıp diger insanlara da doğru yolu göstermeye ve galaktik aydınlanma sürecimizi hızlandırıp günden güne yok olan dünyamızdan dış uzaya kapılarımızı açmaya yardımcı olmak istiyorlar..

Kefilim olan Dj_Doom3 :) bu konuda kendisini fazla kaptırmış ve gelen mesajlara körü körüne inanıp sürekli bana " Göreceksin bayvan, gelecekler çok yakında ülke başkanları onların varlığını açıklayacak" gibisinden şeyler söyleyerek benide galaktik aydınlanma yoluna çekmeye uğraşmaktadır ama.. Darth Vader amcanın yolundan gidip Dark Side'ı seçmeyi tercih ediyorum :)

Ben inanmıyorum böyle bir Galaktik federasyona :) Gönül isterdi ki gerçek olsun bizimde arka bahceye ufo insin, alsın gezdirsin bizi galaksinin uzak diyarlarını görelim fakat :) malesef..

daşşak :D yakinda gorecen lem :D

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 9339 Toplam Mesaj: 79