folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

hep aynı tavır :) yazdığım  yorumları kaldıracak kapasitede değilsiniz her an inkar peşindesiniz, dediklerimi googleye yazın kanıtları görürsünüz sizinle cidden uğraşsım yok. sonuç aynı çünkü :)

Yazdığın herşey yalansa biz ne yapalım. 1 yııldır okuyorum her yorumunu özellikle bekliyorum:D arkadaş bir insan bu kadar mı beynini zincirleyebilir. Sen enayilik yapıyon bak bak tarak gazetesine falan adamlar maaş alıyor snbeleşe çalışıyon :(((((

gögleye yazınhocalar arkadaş googleden arıyor buluyor reyiz yav :)

Bizim çalıştırdığımız bi işçi vardı amca googleden bak neler buldum yavrum bunları bilin öğrenin diye çıktısını aldırmış getirmiş bize :D

Konu neymi diyeceksiniz Konu kızıılderiler Türkmüş :D oda böyle  googleden bulmuş :D

la akşam akşam ailecek güldürdün bizi :D

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Asker kandile operasyon istiyor vermiyorlar yoğunlaştırılmış kıbrısta müzakere diyorlar kıbrısı bölüyorlar

kürtler özerklik ilan ediyorlar kimse iyi niyet beklemesin diye açıklama yapıyor ulan amk çocuğu üsküdardaki annenin evinin yarısına ben işgal edip orası özel statü benim desem götünü yırtarsın ülke olunca gık yok..

Bizi Natoya sokan  marşal fonuyla anamızı belleyen mezarındaki kemiklerinin içindeki boşluğu doldurduğum menderesin asıldığı adayı demokrasi adası

yapıcam diye bakan yolluyorsun diğer terörist başının olduğu adaya villa yapıyorsun..

Asker geç bile kaldı arkadaş ilk başta yapacaktıki bunları o içerideki komutanlar dışarıda olucaktı genelkurmaydanda ışığı gördüklerinde tepelerine bineceklerdi

şimdi bu hareket hiç birşey ifade etmez dewlet her kurumuyla iliğine kadar el değiştirmiş atı alan üsküdarı geçmiş artık..

Sen istifa değil ne yaparsan ne söylersen söyle şu saaten sonra hiç birşey ifade etmez

birde akşam gördüm bir çok kanal istifayı emeklilik istediler ha şimdi ha bi ay sonra emekli olucaklardı gibisinden tiiiye alıp

şaşırtmaca başlıklar atıyorlar..

FuCk yOu System..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Hiç kimse merak etmesin gerekirse kan gövdeyi götütür herkes götünün üstüne oturur, faşizanlık ya da felaket tellallıgı yapmanın alemi yok, bu gün amerika milli bir devlet olmayan 50 yıllık ırakta 5000 ölü bıraktıysa, 10.000 yıllık bir medeniyeti, imparatorlugun devamı bir devletin işgali için yüzbinlere ölü amerikalı gerekir, demek istediğim, ordu yargı ve polis fetonun emrine geçer ardından devrim gelir, halkın içinden bir kısım insanlar iç savaş çıkartırlar zaten kürtler orda warawarawara stayla takılıyorlar kan gövdeyi götürecek, dışardan müdahale gelirse, kan deryalarının içine başka simgeleri olan başka bayraklar çekilecek, en son ne olcak ? herkes götünün üstüne oturcak neden ? dışardan bir müdahale durumunda hiçbir ülke türkiyeyi işgal edecek güçte degil, anca bombalar, bombalasın bize müstehak demekki, gelip tecavüz de eder yakar yıkar, 100 yıl sonra unutulur bir feto daha gelir faln filan hikaye bu, geçen gün banlanmışım muridin birine senin anneanene falan diye baslayan bir cümle yüüznden ama dostlar bu gereck yani 100 yıl önce yunan askerleri bu ulkede genc hanımlara tecavüz ettiler simdi biri cikip yok o senin anneannendi dicek biliyorum da napcan yani beyaz laleyi de mi okumadın bre dürzü derler adama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

muhsin yazıcıoğlunun helikopter kazası zamanında bile radarları kapattılar, heronları düşürdüler, askerlerimizi öldürdüler, pkk ile ortak çalıştılar, devleti alaşağı etmeye çalıştılar... Lütfen saydırmayın bana yahu. hepsi içerde diyorsunuz neden içerdeler diye bakıyorsunuz sonra direk yalanlıyorsunuz. solcu olun ama adam gibi solcu olun. ne derler; yiğidi öldür hakkını yeme. bu adamalr bu işi yapamıyolar o kadar.  bırakın istifa etsinler. onların yerine koyacak çok adamımız var hepsi de akpli :) oh olsun size :) 

şimdi sen bunların ardında askerin olduğunu söylüyorsun, ben sana çıkıp desem, radarları abd kapattı heronları da öyle, pkk ile ortak çalışıldıkları zaten biliniyor, darbeleri de abdnin yaptıgını biliyoruz ? ne diyeceksin ? abd'nin uzaktan radarları kapatması heronları dusurmesi cok kolay, belki de abd fetoyu ülkeye daha hakim kılmak için askerin üstüne bu şekilde gidiyor, çok merak ediyorum bu konudaki yorumunu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

fetoşun ben amk.

yaptıkları işleri, tek tek burada yazıp ve ya tartışıp zaman kaybetmek anlamsız. zaten yandaşların hangi zihin yapısında ve ne kadar tahsilli ve ya cehaletten kurtulamamaış insanlar olduğunu da biliyorsuz.

sadece tek beni rahatsız eden nokta genel kurmay başkanının istifası. Masaya yumruğunu vurabilirdi, resmen görevden ve sorumluluktan kaçtılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

3 kuvvet komutanının süresi 30 ağustosta doluyordu zaten :)

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

FurkanmiX bunu yazdı:

adamlar burda tavrını ortaya koymuş, ne zaman sürelerinin dolacağı bence pekde önemli değil.. böyle giderse asker kalmıycak, doğuda bu gidişle çok şehit veririz malesef.

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

Ercab bunu yazdı:

FurkanmiX bunu yazdı:

adamlar burda tavrını ortaya koymuş, ne zaman sürelerinin dolacağı bence pekde önemli değil.. böyle giderse asker kalmıycak, doğuda bu gidişle çok şehit veririz malesef.

dolsun kardeş, Işık koşanerin görev süresinin dolmasına daha 2 yıl vardı. O istifa edince diğerleride etti. ortada alınan bir tavır var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

ahahh http://www.youtube.com/watch?v=tGwu5yTkHzs

Abdulfettahyunus ta gitti,, gel sultan sultan selim gel....

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

kına yakınnnnnnnnnn  hemen baka gitti bi paşa daha kimleride askeriye temizlendi diyor sanki 40 yıldır askerden çekiyor amk ya bi  s...n gidin amk ya

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
Toplam Hit: 17083 Toplam Mesaj: 127