folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok iyi ya..Adamlar askeriyeyi de ele geçirdiler..Helal valla helal..Şimdi kendi adamlarını koyacak boşalan yere.Biz eşşek oldukça,semer vuran çok olur..Devam Türkiyem helal

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

Yıllarca bu millet az çekmedi bunlardan,AKP yi günahım kadar sevmem ama askeriyeyi adam etti.20 yılda bir darbe yapılan ülkeyide bu hale getirdi hükümet askere değil asker hükümete bağlıdır algısını yerleştirdi..

Daha düne kadar askerde namaz kılanı,muhafazakar olanı mülakatlarda edeyip askere es kaza girenleride süründüren askeriyenin generalide komutanıda sürünsün.. 

arkadaşım darbe yaptı diye askeriyeyi kınıyorsunuz.

her yerde cinayet, her yerde kan ... aptallık edip birbirini öldürmeseydi millet.

Ülkeyi 20 sene geriye götüren darbe değil ; darbeye getiren nedenlerdir.Aksine 3 sene içinde faiz, oranlar, maaşlar vs.. aynı kaldığı için, yani istikrar olduğu için durum daha iyi olmuştur.

NE askermiş anasını satim her suçu üstüne ata ata bitiremediniz.Daha mahkeme sonuçlanmadı askerler bunu yaptı diye siz nerden biliyorsunuzda ne yaptığını adamları suçlu buluyorsunuz ?

Kimsin sen hakim misin, savcı mısın ? Hangi delile göre bunu yapıyorsun ??

---

Ayrıca araştırmanı öneririm, o gömülen silahlar bir darbe hazırlığı değil ; olası bir savaş durumunda karadenizden başlamak üzre milli direnişi başlatmaktır.Şimdi bir savaş olsunda göreyim.Hangi askerin hangi silahı dağıtılacak devlete.

Durun gerçi amerikacığımız var arkamızda..Yada biz onlarıun kucağındayız bilemiyorum.Bize demokrasi getirir.

Kör olmanızı geçtim, henüz bir suçları yokken adamları suçlu yaptınız asker suçluyorsunuz.

ASker devlete bağlıdır o zaman tek suçlu devlettir.Devltide oraya halk getirdiği için bütün suç halktadır.Oldu mu şimdi ? Suçlu arıyorsanız 73 milyon dönüp aynaya baksın.İşte Türkiyenin tek suçluları..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Biyotbt bunu yazdı:

Yıllarca bu millet az çekmedi bunlardan,AKP yi günahım kadar sevmem ama askeriyeyi adam etti.20 yılda bir darbe yapılan ülkeyide bu hale getirdi hükümet askere değil asker hükümete bağlıdır algısını yerleştirdi..

Daha düne kadar askerde namaz kılanı,muhafazakar olanı mülakatlarda edeyip askere es kaza girenleride süründüren askeriyenin generalide komutanıda sürünsün.. 

arkadaşım darbe yaptı diye askeriyeyi kınıyorsunuz.

her yerde cinayet, her yerde kan ... aptallık edip birbirini öldürmeseydi millet.

Ülkeyi 20 sene geriye götüren darbe değil ; darbeye getiren nedenlerdir.Aksine 3 sene içinde faiz, oranlar, maaşlar vs.. aynı kaldığı için, yani istikrar olduğu için durum daha iyi olmuştur.

NE askermiş anasını satim her suçu üstüne ata ata bitiremediniz.Daha mahkeme sonuçlanmadı askerler bunu yaptı diye siz nerden biliyorsunuzda ne yaptığını adamları suçlu buluyorsunuz ?

Kimsin sen hakim misin, savcı mısın ? Hangi delile göre bunu yapıyorsun ??

---

Ayrıca araştırmanı öneririm, o gömülen silahlar bir darbe hazırlığı değil ; olası bir savaş durumunda karadenizden başlamak üzre milli direnişi başlatmaktır.Şimdi bir savaş olsunda göreyim.Hangi askerin hangi silahı dağıtılacak devlete.

Durun gerçi amerikacığımız var arkamızda..Yada biz onlarıun kucağındayız bilemiyorum.Bize demokrasi getirir.

Kör olmanızı geçtim, henüz bir suçları yokken adamları suçlu yaptınız asker suçluyorsunuz.

ASker devlete bağlıdır o zaman tek suçlu devlettir.Devltide oraya halk getirdiği için bütün suç halktadır.Oldu mu şimdi ? Suçlu arıyorsanız 73 milyon dönüp aynaya baksın.İşte Türkiyenin tek suçluları..

İnan cevap vermeye üşeniyorum hocam.Ama çok şeyi atlıyorsun.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ayrıca asker asker, askeriye pislik, askeriye şöyle böyle dediğiniz adamlar sizin kardeşleriniz, abileriniz ablalarınızdır.Kimleri hedef aldığınıza dikkat edin.

Mehmetçik diye isim veren mehmetlerdir askeriye.Bütün bir kurumu yakamazsınız.Baştaki adam hatalı olabilir, altından bir ikiside fakat bu ne TSK'yı tasfiye etmeyi gerektirir, nede oh be kurtulduk şeklindeki pislik bir ifade tarzını.

MEcliste o kadar pislik var.O zaman kapatalım TBMM'yi.

Sizin pusulanız şaşırmış.Kime sataşacağınızı bilemiyorsunuz.

--

Biliyorum Atatürk'ün yaptığı canınızı yaktı.Cumhuriyet canınızı yakıyor.Ama size bir haber vereyim.Kuran değişmedi ama islam değişti.Dinin algılanış biçimi değişti.Türkiye şeriat olsa bile gerçek islamı yaşayamayacaksınız.Siz sadece kendizi kandıracaksınız

buda size verilen bir lanet sanırım.

-

keşke zamanında hiiç dokunmasalardıda iki taraftan biri diğerini yiyene kadar bıraksaydı askeriye.O zaman devlet nerde diye bağıranlar şimdi asker darbe ile bizi geriye götürdü demezdi en azından.

Türkiyenin en kutsal kurumunun ağzına sıçtınız ağzına.Yetmezmiş gibi her seferinde yükleniyorsunuz.Pislik olmasada pislettiniz zaten.

Neyse doğanın kanununa inanıyorum.Gün gelecek, yaptıklarınız size geri dönecektir.Haklılar yine ortaya çıkacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

İnan cevap vermeye üşeniyorum hocam.Ama çok şeyi atlıyorsun.

sen bilirsin.ya ikimizden biri ya ikimizde birşeyleri atlıyor.Fakat usandım bu şeyleri konuşmaktan.

Fakat azıcık vicdan varsa 3-5 adamın yaptığını bütün kuruma yüklemezsiniz.Bu ülkedeki kaç delikanlı şeref, namus diye askere gidip orda şehit oluyor.

GEnelleyerek hepsini ve ailelerini zan altında bırakıyorsunuz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Necdet Özel'i araştırın. Akpye göre son kalede düştü. Haftaya yaş kararlarında belli olacak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Bu tepkiyi sadece kuvvet komutanları koyabilirdi, ki zaten 2 gün sonra emeklilik süreleri başlıyor. Fakat Işık Koşaner'in de istifasıyla ordu pratik anlamda başsız kalmıştır. Etik olarak değerlendiremeyeceğim fakat şahsım adına şık bi hareket olarak değerlendiremem.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

Kaçınnnn liberaller bastı gene

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

ulan neyse

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

iskarpin bunu yazdı:

Bu tepkiyi sadece kuvvet komutanları koyabilirdi, ki zaten 2 gün sonra emeklilik süreleri başlıyor. Fakat Işık Koşaner'in de istifasıyla ordu pratik anlamda başsız kalmıştır. Etik olarak değerlendiremeyeceğim fakat şahsım adına şık bi hareket olarak değerlendiremem.

ne şıkı hocam ne giyseme mi katılacak adam

belli ki birşeyler tak etti ağzını açmadı görev süresi boyunca asker oldu siyasi olmadı ama bu kadar asker düşmanı siyasiyi başında baskı yaparken görünce belli ki dayanamadı istifa etti. emin ol istifa kolay bir karar olmamıştır onun için askerden emekli olan adamların psikolojisi nasıl az çok bilirsiniz bu adam en tepedeyken birden hiç oldu. koltuk sevdalısı olsaydı ali demir gibi falan o zaman gelene ağam gidene paşam der gününü gün eder 1 milyon dolarlık zırhlı audisini alır kıyak bir maaşla emekli olurdu. Sonuca değil sebebe bakmak lazım biraz.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 15800 Toplam Mesaj: 127