folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

bizim istihbarattan bi albay abi var o diyoki iyi olmuş istifa etmeleri adam gibi adamların gelmesi gerekiyomuş şehitler hep baştakilerin keyfi yüzünden oluyomuş :W

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

BosphorusPasha bunu yazdı:

hep aynı tavır :) yazdığım  yorumları kaldıracak kapasitede değilsiniz her an inkar peşindesiniz, dediklerimi googleye yazın kanıtları görürsünüz sizinle cidden uğraşsım yok. sonuç aynı çünkü :)

Yazdığın herşey yalansa biz ne yapalım. 1 yııldır okuyorum her yorumunu özellikle bekliyorum:D arkadaş bir insan bu kadar mı beynini zincirleyebilir. Sen enayilik yapıyon bak bak tarak gazetesine falan adamlar maaş alıyor snbeleşe çalışıyon :(((((

gögleye yazınhocalar arkadaş googleden arıyor buluyor reyiz yav :)

Bizim çalıştırdığımız bi işçi vardı amca googleden bak neler buldum yavrum bunları bilin öğrenin diye çıktısını aldırmış getirmiş bize :D

Konu neymi diyeceksiniz Konu kızıılderiler Türkmüş :D oda böyle  googleden bulmuş :D

la akşam akşam ailecek güldürdün bizi :D

Adam googledan buluyor abi.kaynak sağlam. :D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aslında kendisinin istifası, akp 12 haziranda iktidara gelirse hemen bekleniyordu. Ama direnmiş demekki. Sen onca kariyer yap, birisi sana desin emekli olacaksın diye sen de ol. Yazık. Ama bizde general çok. Problem değil.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

Rasim Ozan Kütahyalı (Sabah - Takvim yazarı)

Ben bugünü bir milad olarak görüyorum. Bugünden sonra sivil hükümetin askeri otorite üzerindeki egemenliği tescil edilmiştir. Bundan böyle bütün Genel Kurmay Başkanları Başbakan'ın karşısında hizaye geçmek zorundadır. Demokratik hukuk devletinde olması gereken buydu. Tutuklu olarak yargılanan generallerin görevinin sona erdirilmesi hukukun gereğidir. Genel Kurmay Karargahı buna direnmemiliydi. Direndi sonuç böyle oldu. Bir çok generalimiz Başbakan karşısında selam durmayı askerlik onuruna aykırı olarak görüyor. Öyle bir algıyla yetiştirilmişlerki sivil hükümet karşısında hizaya geçmek sanki askerlik onuruna aykırı. Bu saçmasapan patalojik anlayış artık geçmişte kalmıştır. Nasıl bir binbaşı albayı önünde hizaya geçiyorsa selam duruyorsa aynı şekilde Genel Kurmay Başkanı ve tüm TSK mensupları da Başbakan karşısında esas duruşa geçmek zorundadır. Yeni Türkiye'de demokrasiye bağlı hükemete tam itaatkar TSK olmak zorundadır.

budur :) 

çok doğru söylemiş. TSK hükümete itaat etmeli. 

Tamam paşam sen öyle istiyorsan öyle olsun. Bare hazır yeri iken başkanlık sistemine de geçelim başkan kimse onun iki dudağı arasında yaşayalım. 

Bu nasıl demokrasi? Bu nasıl bağımsızlık? Kapalı kutu :S 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Fuzulli bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

Rasim Ozan Kütahyalı (Sabah - Takvim yazarı)

Ben bugünü bir milad olarak görüyorum. Bugünden sonra sivil hükümetin askeri otorite üzerindeki egemenliği tescil edilmiştir. Bundan böyle bütün Genel Kurmay Başkanları Başbakan'ın karşısında hizaye geçmek zorundadır. Demokratik hukuk devletinde olması gereken buydu. Tutuklu olarak yargılanan generallerin görevinin sona erdirilmesi hukukun gereğidir. Genel Kurmay Karargahı buna direnmemiliydi. Direndi sonuç böyle oldu. Bir çok generalimiz Başbakan karşısında selam durmayı askerlik onuruna aykırı olarak görüyor. Öyle bir algıyla yetiştirilmişlerki sivil hükümet karşısında hizaya geçmek sanki askerlik onuruna aykırı. Bu saçmasapan patalojik anlayış artık geçmişte kalmıştır. Nasıl bir binbaşı albayı önünde hizaya geçiyorsa selam duruyorsa aynı şekilde Genel Kurmay Başkanı ve tüm TSK mensupları da Başbakan karşısında esas duruşa geçmek zorundadır. Yeni Türkiye'de demokrasiye bağlı hükemete tam itaatkar TSK olmak zorundadır.

budur :) 

çok doğru söylemiş. TSK hükümete itaat etmeli. 

Tamam paşam sen öyle istiyorsan öyle olsun. Bare hazır yeri iken başkanlık sistemine de geçelim başkan kimse onun iki dudağı arasında yaşayalım. 

Bu nasıl demokrasi? Bu nasıl bağımsızlık? Kapalı kutu :S 

fena olmaz bence :) yazdıkların da nick'in gibi aynı :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dün haberlerde gördüm

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 17091 Toplam Mesaj: 127