folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hasde göme,hareketlilik bir şeylerin habercisiydi zaten,panik yok sakin şu bir kaç gün önemli,

Bir soru neden YAŞ ta değil?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

APPaLLoSa bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah hergünümüzü hayırlı etsin. Sonumuzu Daha hayırlı etsin.

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Olaya nasıl batığınıza bağlı şimdi yaş kararı beklenmeden erdoğanistemesede alttan gelecek generaller göreve geçecek:D 3 komutanzaten emekli olacaktı. Başkan iyi yaptı bunu hem tepkilerini belirttilerhemde ortalığı karıştırdılar. Askerin satılmadığını bir kez daha gösterdiler tüm karargah natocu değil!

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

artık Türk silahlı kuvvetlerinde irticadan atılan adamları geri alarak ; he ryeri sardılar

TSK = fetocu

tıpkı diğer yerler gibi.Şimdi darbe olsa da kendi adamları yapmış olacak.

Zaten buna dur diyecek adamlar suçları ispatlanmadan içerde..Devam durmak yok.

--

artık darbede yapılacak her pislik askerin üstüne kaldı.Yine aklanacaklar.

Şimdilik devam edin, günün birinde bunların acısı çıkart.Herkesin bir devri var herkesin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Bir yandan hainlik derecesinde sorumsuzca davranan bu elemanların tasfiye edilmesine seviniyor, bir yandan da birilerinin orduyu ele geçirmesine üzülüyorum. Bu ülkeye hizmet etmek isteyen kim kaldı merak ediyorum.

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

artık Türk silahlı kuvvetlerinde irticadan atılan adamları geri alarak ; he ryeri sardılar

TSK = fetocu

tıpkı diğer yerler gibi.Şimdi darbe olsa da kendi adamları yapmış olacak.

Zaten buna dur diyecek adamlar suçları ispatlanmadan içerde..Devam durmak yok.

--

artık darbede yapılacak her pislik askerin üstüne kaldı.Yine aklanacaklar.

Şimdilik devam edin, günün birinde bunların acısı çıkart.Herkesin bir devri var herkesin

irticadan geri alınan subaylar kritik görevnoktalarında personel olarak bulundurulmaz.Fişli şekilde andayerel bölgelerde pasif olarak emekliliklerini beklerler. fetonun diğer bir sızma çalışmasıydı ama önlemini aldılar bir tehtit değil artık onlar.

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

resmen tsk lağvediliyor varmı böyle bir şey yaa  en tepeden başlarlar artık kendi admalarını yerleştirmeye

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

irticadan geri alınan subaylar kritik görevnoktalarında personel olarak bulundurulmaz.Fişli şekilde andayerel bölgelerde pasif olarak emekliliklerini beklerler. fetonun diğer bir sızma çalışmasıydı ama önlemini aldılar bir tehtit değil artık onlar.

umudum o yöndedir.FAkat değiştirilcek o kadar çok yasa var ki (anayasadan bahsetmiyorum sadece)

iran islam devriminde de hemen hemen benzer noktalar vardı.

Sonuçta 1 komutanın çıkmasıyla, genel kurmay başkanlığ o kadar değişiyor ki.Bu işlet planlanıp sonucunda birşeyler yapmış olabilirler.Umu ediyorum ki sonunda asker fetocularının eline düşmez diyicem de çoktan düşmüş olabileceğini düşünüyorum.

fetolaşmayan tek bir kurum kalmadı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ülkenin rejimini ayakta tutabilecek son kalede yıkıldı. polisi, medyayı her şeyi kendi tekellerine bağladılar. sonunda TSK'da ellerine düştü.
    MÖ. 209 - MS. 2011 beyler.

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Yahu kardeşim birşeyin yıkıldığı yok nasıl değerlendirme yapıyorsunuz anlayamıyorum

kuvvet komutanları zaten bu yılemekli olacaklardı. genelkurmay başkanının istifa etmesi asıl olay. Bunu tepkiiçin yaptılar çoktaşyi yaptılar

kuvvet komutanlarının istifa etmesiyle şimdi yaş toplantısı yapılmayacak. genelkurmayın3 kuvvet komutanınyerine geçmesini istediği adamları iktidar istemiyordu yaş kararında engel olacaktı. Şimdi bunlar istifa edince yaş toplanmayacak otomatikman altındaki komutan üste geçecek.

"bea"
Toplam Hit: 15801 Toplam Mesaj: 127