Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Ve Kuvvet Komutanları İstifa Etti
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
Jandarma komutanı genelkurmay başkanıolacak hocalar.
-----------------------------tv açık bizdede hoca :D
-----------------------------La sen STV yi aç diğerlerini kilitle yaramazz diğerleri sana:D
-----------------------------stv kanal listemde yok hoca :)
-
devrim.
-
memlekette general kalmadi. askerde olan er olsam bende askerlikten istifa ediyorum derdim.
-
tırt polis kurumunu adam edip, askerden daha sağlam hale getirdiler ya..
Bak Hitler devrimine, bak iran islam devriminine.Bu gibi güvenlik contalarının karşısına başka şeyler çıkarıp bitiriyorlar.Sonra istedikleri oluyor
-
Dayı Yarağa Gelmeyekde Ne Sikim Oluyorsa Olsun Diyipde Geçmeyek Bu Adam Neden İstifa Ediyorki GenelKurmay Başkanı Değilmi Madem İçerde Çatlaklar Var Emrini Verecek Atacakdı Alayını Sonrada İstifayı Basacakdı Kim Ne Sikim Yerse Yesin
-
Çok iyi ya..Adamlar askeriyeyi de ele geçirdiler..Helal valla helal..Şimdi kendi adamlarını koyacak boşalan yere.Biz eşşek oldukça,semer vuran çok olur..Devam Türkiyem helal
-
YasamaK bunu yazdı:
Dayı Yarağa Gelmeyekde Ne Sikim Oluyorsa Olsun Diyipde Geçmeyek Bu Adam Neden İstifa Ediyorki GenelKurmay Başkanı Değilmi Madem İçerde Çatlaklar Var Emrini Verecek Atacakdı Alayını Sonrada İstifayı Basacakdı Kim Ne Sikim Yerse Yesin
-----------------------------o işler öyle olmuyo kanka, legodan kale mi bu emir komuta zinciri tak çıkar felan, boşuna mı YAŞ var.
-
bu olayı sivil darbe, tsknın güc kaybetmesi diye yorumlayanlara gülüyorum
-
Şeytan azapta gerek... Ülkeme hayırlı, uğurlu olsun...
-
Yıllarca bu millet az çekmedi bunlardan,AKP yi günahım kadar sevmem ama askeriyeyi adam etti.20 yılda bir darbe yapılan ülkeyide bu hale getirdi hükümet askere değil asker hükümete bağlıdır algısını yerleştirdi..
Daha düne kadar askerde namaz kılanı,muhafazakar olanı mülakatlarda edeyip askere es kaza girenleride süründüren askeriyenin generalide komutanıda sürünsün..