Gittigidiyor Logosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Sembolizm konusunda katılıyoru..Ama ben ne görüyorsam odur. Bilinç altıma birşey yerleşemez sadece anlamak istediğim mesajı algılarım.

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sembolizm konusunda katılıyorum sana ama ben ne görüyorsam odur. Bilinç altıma birşey yerleşemez sadece anlamak istediğim mesajı algılarım.
    ;) bilinc altina senin isteginle girmiyor hocam mesaj. fakat bir konuda haklisin. eger bilincliysen semboller hakkinda tabi kide bilincli oldugun icin artik bilinc altina gitmez ;)

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı:
    Daniel-Koo bunu yazdı:
    Sembolizm konusunda katılıyorum sana ama ben ne görüyorsam odur. Bilinç altıma birşey yerleşemez sadece anlamak istediğim mesajı algılarım.
    ;) bilinc altina senin isteginle girmiyor hocam mesaj. fakat bir konuda haklisin. eger bilincliysen semboller hakkinda tabi kide bilincli oldugun icin artik bilinc altina gitmez ;)

Hafız bir insan sembolizm nedir bilmiyorsa verilen mesajı algılıyamıyorsa önüne tonlarca sembol koy anlamaz :) Haklısın artık bu yönde insanlar gizli mesajlar veriyor.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

of çok saçmalamışsınız o halde sol alt tarafta atatürkün gözü var oda mı sembolist anasını satayım bokunu çıkardınız ha gidin bi aynaya bakın sizde illucusunuz çıkarın gözlerinizi kaşıkla

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

alıntı yapmıcam ben o işin okulunu okuyorum ve inan bana bu işler öyle tek bir logo ile hal olmuyor o yüzden sen sembolizm e olan bakış açını değiştir                    ( ayrıca subliminal denir ona ) öyle kafadan bacaklı kitaplar okuyup bu işi mucize gibi servis etmekle yürümüyor bi bak çevrene bu adamın tekel olması esas başarısı ve çok güçlü bir ortağı var allah aşkına hangi bölümlerde sembolizm dersi veriliyor? 

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    syntr bunu yazdı:

of çok saçmalamışsınız o halde sol alt tarafta atatürkün gözü var oda mı sembolist anasını satayım bokunu çıkardınız ha gidin bi aynaya bakın sizde illucusunuz çıkarın gözlerinizi kaşıkla

dostum birsey soyluyceksen konu hakkinda bir bilgin olsun. oyle ortaya atipta sacma da demeyle olmuyo bu isler.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

tamam hoca gel düzeyli konuşalım bu işi çözelim bende saçmalandığı kanısındayım çürüt beni hadi bakalım

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı:

alıntı yapmıcam ben o işin okulunu okuyorum ve inan bana bu işler öyle tek bir logo ile hal olmuyor o yüzden sen sembolizm e olan bakış açını değiştir                    ( ayrıca subliminal denir ona ) öyle kafadan bacaklı kitaplar okuyup bu işi mucize gibi servis etmekle yürümüyor bi bak çevrene bu adamın tekel olması esas başarısı ve çok güçlü bir ortağı var allah aşkına hangi bölümlerde sembolizm dersi veriliyor? 

arkeoloji bolumunde istemedigin kadar mevcut hocam. sembolleri nerden geldiginden tut nerde kulan,ildikleri nasil kullanildiklerina dair hersey mevcut.

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

evet başka ? yani beni sembolizm dersi almamakla suçlaman için bu dersin yaygın olarak okutulması lazım ? 

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 18906 Toplam Mesaj: 101