Gittigidiyor Logosu
-
C_Y bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar haddim olmayarak giriyorum mevzuya
Doom arkadaşımız doğru söylüyo
Zaten bizim başımıza genelde, bize bi şey olmaz zihniyetinden geliyo
Yada daha başka bi tabirle, görmediğim şeyden korkmam
Logodan bana ne olabilir ki değil işte sorun
Adamların politikası 100 senelik, bizim gibi günlük planlar peşinde değiller
Bu logoya kim dikkat ettiyse beni bilinçlendirdi, bundan sonra daha dikkatli bakıcam bu tür logolara
Ama internette bu kadar site varken özellikle öne çıkan şirketler (gittigidiyor , yemek sepeti vs.) genelde mason şirketleridir.
Bunu seneler önceden biliyorduk zaten
Saygılar
-----------------------------valla hocam yarım saat önce site tasarımlarına bakarken renklendirmelerine felan. bi anda logo gözüme ilişti :)
-
C_Y bunu yazdı:
Arkadaşlar haddim olmayarak giriyorum mevzuya
Doom arkadaşımız doğru söylüyo
Zaten bizim başımıza genelde, bize bi şey olmaz zihniyetinden geliyo
Yada daha başka bi tabirle, görmediğim şeyden korkmam
Logodan bana ne olabilir ki değil işte sorun
Adamların politikası 100 senelik, bizim gibi günlük planlar peşinde değiller
Bu logoya kim dikkat ettiyse beni bilinçlendirdi, bundan sonra daha dikkatli bakıcam bu tür logolara
Ama internette bu kadar site varken özellikle öne çıkan şirketler (gittigidiyor , yemek sepeti vs.) genelde mason şirketleridir.
Bunu seneler önceden biliyorduk zaten
Saygılar
-----------------------------haklısın fakat şu konuda yanlışın var.adamların politikası yüz senelik değil millattan öncesine dayanıyor.
-
ilgilenen arkadaslar bir zahmen izlesinler ;) kucuk bir ornek sadece;
-
Simdi ben bunun mason logosu oldugunu bilirsem bilincaltima islemiyor, eger bilmezsem bilincaltima isliyor. Bilmedigim bir seyin bilincaltima islemesinin etkisi nedir? Bana yol, su ve elektrik olarak mi geri donecektir? Bir de ben eskiden hic dikkat etmeden zibilyon kere alisveris yaptim ordan, melyor kere gordum logoyu, o zaman bilincaltima isledi ise, artik mason logosu oldugunu ogrendigime gore bilincaltimdan cikti mi? Bir de butun bu tarz olaylarin, uzayli olsun, tanri olsun, butun bu komplo teorileri olsun hepsinin bu kadar manevi olmasi ilginc degil midir? Uzayli diyorlar, adam kaciriyor, cip takiyorlar diyorlar, nasil kaciriyorlar, efendim isik huzmesi, herkesi uyutuyorlar, hafizasini siliyorlar, sen bilemezsin; tanri diyorlar, nerde diyoruz, goremezsin, duyamazsin, edemezsin; efendim masonik sembol diyorlar, o bilincaltina yerlesir sen bilemezsin vs... Ben de o zaman diyorum; vay anasini satayim arkadas! Ondan sonra biz koyun oluyoruz, nasil oluyorsa artik dksfkdsfsd.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Simdi ben bunun mason logosu oldugunu bilirsem bilincaltima islemiyor, eger bilmezsem bilincaltima isliyor. Bilmedigim bir seyin bilincaltima islemesinin etkisi nedir? Bana yol, su ve elektrik olarak mi geri donecektir? Bir de ben eskiden hic dikkat etmeden zibilyon kere alisveris yaptim ordan, melyor kere gordum logoyu, o zaman bilincaltima isledi ise, artik mason logosu oldugunu ogrendigime gore bilincaltimdan cikti mi? Bir de butun bu tarz olaylarin, uzayli olsun, tanri olsun, butun bu komplo teorileri olsun hepsinin bu kadar manevi olmasi ilginc degil midir? Uzayli diyorlar, adam kaciriyor, cip takiyorlar diyorlar, nasil kaciriyorlar, efendim isik huzmesi, herkesi uyutuyorlar, hafizasini siliyorlar, sen bilemezsin; tanri diyorlar, nerde diyoruz, goremezsin, duyamazsin, edemezsin; efendim masonik sembol diyorlar, o bilincaltina yerlesir sen bilemezsin vs... Ben de o zaman diyorum; vay anasini satayim arkadas! Ondan sonra biz koyun oluyoruz, nasil oluyorsa artik dksfkdsfsd.
hocam attigim videoyu izle. orada ikiz kullelerin yilikmadan once verilen isaretlere sembolizme dikakt et. amac seni sonradan planladikalri birseyey alsitirmak. bunu bilinc altina isaretler gondererek yapiyorlar. ozelikle de logolari kulanarak ;) sonra olayalr olmaya baslayinca aaa bug biyerden tanidik geliyor diyorsun ve daha olmamis bir olayi onceden kendi icinde hazmediyorsun ;) ... bu yazdiklarimi iyice oku ve ustunde dusun... anlayamaman icin bir neden yok. sacma geliyorsa da birak ugrasma ;) -
mason üçgeniyle gözü bilincaltımıza yerleşse ne olacak, yerleşmese ne olacak? masonmu olacaz.. bırakalım gereksiz komplo teorilerini beyler bayanlar
-
Valla Istanbul'un gobegine atacaklari bombanin uzerine mason logosu yapistirdiklarinda, "Aa lan ben bunu biliyorum, zarar gelmez ondan." diyecegimi saniyorlarsa cok yaniliyorlar. Ama hasa, ben kimimki, youtube videolariyla Einstein olan adamlardan daha iyi bileyim? Cahiliyetimi magzur gorun.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Valla Istanbul'un gobegine atacaklari bombanin uzerine mason logosu yapistirdiklarinda, "Aa lan ben bunu biliyorum, zarar gelmez ondan." diyecegimi saniyorlarsa cok yaniliyorlar. Ama hasa, ben kimimki, youtube videolariyla Einstein olan adamlardan daha iyi bileyim? Cahiliyetimi magzur gorun.
laf sokacagina o simgelerin orada ne isi oldugunu acikla. biz de bilelim ozaman... -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
laf sokacagina o simgelerin orada ne isi oldugunu acikla. biz de bilelim ozaman...
-----------------------------Daha neyi aciklayayim sana? Sen cozmussun zaten herseyi. Bir ara da Coca-Cola logosunu ters cevirip, aynaya tutup, kisik ateste 10 dk pisirince allah yoktur yazisini gorenler vardi bak, onlar aklima geldi. Benim de google logosu uzerine bir teorim var, rengarenk harfler, Gokkusaginin Cocuklari adinda bir gay organizasyonu var dunya capinda, onunla alakali olabilir diye dusunuyorum. Her google kullandigimizda bu renkleri goruyoruzki, ileride oz evladimiz ilik gotlu cikarsa, subliminal mesajlardan dolayi bunu normal karsilayacagiz. Yani en azindan planlari bu. Ama yer mi Anadolu cocugu?
-
ki o göz çok indirimli ucuza pahalı bi aleti görmüşte 3 kere yemiş tipli kereme benziyor
yani problem yok o ateist değil müslüman