Gittigidiyor Logosu
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------şeker kardeşim varsın olsun her yerde mason simgesi olsun bunun bana etkisi ne
-----------------------------
ben de diyorum ki bunun sana sublimunal etkisi var. adamlar kendi sembolerini sana bilinc altina asiliyor. boylece o logo hep biryerden tanidik gelicek sana. bu uzuun sureli bir operasyondur. logo ile mesaj asilama ;) -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
şeker kardeşim varsın olsun her yerde mason simgesi olsun bunun bana etkisi ne
ben de diyorum ki bunun sana sublimunal etkisi var. adamlar kendi sembolerini sana bilinc altina asiliyor. boylece o logo hep biryerden tanidik gelicek sana. bu uzuun sureli bir operasyondur. logo ile mesaj asilama ;)
-----------------------------hah işte bende sana diyorumki logoları bilinç altından aşılamakla bu şekilde bir başarı sağlayamazsın bunu ancak yan ögeler kullanarak yapabilirsin ki bu da başarıyı tamamen getirmez senin şimdi bana örnek verebileceğin tüm firmalar bu işin kurdu olmuş, tekel ve kaliteli hizmet sunan pazarlama sektöründe çığır açmış kişileri çalıştıran ve güçlü sermayeleri olan, logoları belli kalıplara sokularak eleştirel bir görüş ortaya çıkartılmaya çalışılmış firmalar olacaktır subliminal öğeler evet vardır ama sembollerle bu iş yürümez ki bu hiçin hiçidir devede tüğdür.
-
syntr bunu yazdı:
Bak Shaban kardeşim bu dediklerini hiç birşeye dayatamadığın için insanları kendine inandıramıyorsun, kanıtlar sun git adamlarla konuş böle birşey yaptınız mı de ses kayıtlarını al yoksa gelipde uzaylılar geliyo yok semboller yok ay ışıgı pamuk prenses periler diye troll troll gezinme forumda iyi akşamlar iyi forumlar
amacım kırıcı olmak degil yapıcı olmak kırdıysam özür dilerim
-----------------------------ağzına sağlık hocam. cok güzel dedin
@doom
bu logo da mason simgesi olsa nolur ? bir tek mason logoları mı bilinçaltına işliyor ? tbt nin logosu işlemiyor mu ? tbt nin logosu işlese nolur ? ilerde holyone bizim bilinçaltımıza mi hükmeder? sen bi toparla tekrar hocam. bizim anlayabileceğimiz şekilde
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------syntr bunu yazdı:
Bak Shaban kardeşim bu dediklerini hiç birşeye dayatamadığın için insanları kendine inandıramıyorsun, kanıtlar sun git adamlarla konuş böle birşey yaptınız mı de ses kayıtlarını al yoksa gelipde uzaylılar geliyo yok semboller yok ay ışıgı pamuk prenses periler diye troll troll gezinme forumda iyi akşamlar iyi forumlar
amacım kırıcı olmak degil yapıcı olmak kırdıysam özür dilerim
-----------------------------ağzına sağlık hocam. cok güzel dedin
@doom
bu logo da mason simgesi olsa nolur ? bir tek mason logoları mı bilinçaltına işliyor ? tbt nin logosu işlemiyor mu ? tbt nin logosu işlese nolur ? ilerde holyone bizim bilinçaltımıza mi hükmeder? sen bi toparla tekrar hocam. bizim anlayabileceğimiz şekilde
hocam neden israrla anlamiyorsunuz, bilinc altina yerlesir diyorum sonra logo tanidik gelmeye baslar diyorum. bu bir anlik birsey degil. uzun suren bir islemdir. -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------şeker kardeşim varsın olsun her yerde mason simgesi olsun bunun bana etkisi ne
ben de diyorum ki bunun sana sublimunal etkisi var. adamlar kendi sembolerini sana bilinc altina asiliyor. boylece o logo hep biryerden tanidik gelicek sana. bu uzuun sureli bir operasyondur. logo ile mesaj asilama ;)bu logo benim bilinc altıma yerleştikten sora torunumun torununu mason yapacaksa :D siktr et yapsın zaten bu logoyu yapan adam o zamana hayatta olmaz :D
-
pes ediyorum amk :S
-
yıllar yılı sürsün ne olacak çok zayıf bir etki hocam bunu nasıl göremezsin zorlama ile iş yapıyorsun her izlediğin belgesel gerçekleri anlatıyor diye dört elle sarılma propaganda nedir bilir misin?
-
akenaton bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
ben de diyorum ki bunun sana sublimunal etkisi var. adamlar kendi sembolerini sana bilinc altina asiliyor. boylece o logo hep biryerden tanidik gelicek sana. bu uzuun sureli bir operasyondur. logo ile mesaj asilama ;)bu logo benim bilinc altıma yerleştikten sora torunumun torununu mason yapacaksa :D siktr et yapsın zaten bu logoyu yapan adam o zamana hayatta olmaz :D
-----------------------------......................
solstice tarafından 05/Eki/12 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah aşkına isterlerse fare koysunlar logoya ona tapsınlar ister deccali simgelesin ister hadesi ister lucifer ı taksi kime kurdele bunun bilinç altı etkisi nedir akademik olarak paradigmamız bu
-
yawuz bunu yazdı:
yıllar yılı sürsün ne olacak çok zayıf bir etki hocam bunu nasıl göremezsin zorlama ile iş yapıyorsun her izlediğin belgesel gerçekleri anlatıyor diye dört elle sarılma propaganda nedir bilir misin?
-----------------------------hocam olayı sadece belgesellik veya bu resmin bilinçaltına işlenmesi olarak degerlendirme.
dünyadaki tüm büyük kuruluslarda bu tarz baglantıların olması. sistemin ne kadar büyük oldugunu ve belgesel izlemedende dikkatli bir insanın tek gözün güneşin mısır sümer simgelerin ne oldugunu ne anlatmak istediğini sorgulayabilir.