Gittigidiyor Logosu
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
SyspioniC bunu yazdı:
syntr bunu yazdı:
Bak Shaban kardeşim bu dediklerini hiç birşeye dayatamadığın için insanları kendine inandıramıyorsun, kanıtlar sun git adamlarla konuş böle birşey yaptınız mı de ses kayıtlarını al yoksa gelipde uzaylılar geliyo yok semboller yok ay ışıgı pamuk prenses periler diye troll troll gezinme forumda iyi akşamlar iyi forumlar
amacım kırıcı olmak degil yapıcı olmak kırdıysam özür dilerim
-----------------------------ağzına sağlık hocam. cok güzel dedin
@doom
bu logo da mason simgesi olsa nolur ? bir tek mason logoları mı bilinçaltına işliyor ? tbt nin logosu işlemiyor mu ? tbt nin logosu işlese nolur ? ilerde holyone bizim bilinçaltımıza mi hükmeder? sen bi toparla tekrar hocam. bizim anlayabileceğimiz şekilde
hocam neden israrla anlamiyorsunuz, bilinc altina yerlesir diyorum sonra logo tanidik gelmeye baslar diyorum. bu bir anlik birsey degil. uzun suren bir islemdir.
-----------------------------oraya kadar anladık. hadi yerleştı diyelim, sonra nolcak?
-
tamam genel olarak bir para imparatorluğunun varlığı zahiridir ama buna ne kadar eleştirel bakarsanız bakın size kazandıracağı hiçtir bunun propaganda malzemesi yapılması ve kaygı olarak nitelendirilmesi saçmalık kapital düzenin getirisi ve şartları yeni bir aydınlanma devri ve fransız ihtilali tarzı bir şey yapamadıktan yahut bu kuruluşlara alternatif üretemedikten sonra bu kurumlara hepimiz muhtacız ve var olmaları için elimizden geleni yapacağız ve yapıyorsunuz esas gerçeklik bu bunu neden görmüyorsunuz?
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
pes ediyorum amk :S
-----------------------------hemen pes etme hocam.bu konuda sana fazla destek çıkan yok.o yüzden anlıyorum seni.dediklerini konuya hakim olan biri anlar ancak.hiç bir bilgisi olmayan adama bunlar saçmalık gelir.daha önceki konularda yazdığım gibi bu bi kaç kelime ile ya da bi kaç görüntü ile anlatılabilecek birşey değildir.derin bir birkimin olması lazım.adamların yaptığı da bu zaten.amaçlarına da ulaşıyorlar aslında.baksana vaziyete.olsa nolur olmasa nolur hesabı.adamlar binlerce yıldır bu sembollere kafa yoruyor.ama millet beni etkilemez ki derken onların binlerce yıldır yapmaya çalıştığını idrak ediyor bir nevi.ulan bunlar dünyayı yöneten adamlar.şu an ki haline,mevkine,finansal durumuna bak bakalım etkilemiş mi seni?ne için uğraştığına,ne için yaşadığına bir bak bakalım etkilenmişmisin?hayattta ki amacın ne,aracın ne olmuş bir bak bakalım.bir geçmişine bak bir şimdiki haline bak bakalım etkileniyormuş musun?neyse kafa güzel pek açıklayamadım.yarın devam ederim.
-
sanırım yazacak mesaj kalmadı doom hocam eğer kayda değer eklediğin bir şey olursa pm at son olarak şunu da belirtmek isterim ki
(Genele)
Sen kendinin ne yapabildiğine ne yaptığına bak başkalarının ne yaptığına bakmaktan sen bir şey yapamamışsın ve bu masonlardır illimunatidir v.s v.s tüm bu gruplara sokulmak istenilen adamlar suçlu gözüyle bakılan başarılı kişiler ki bende başarılı olsam parmaklarım rahat durmaz elbette bir yerlere sokardım ABD başkan seçimlerine de Türkiyedeki krizlerede kapital ekonomiyede borsayada, savaşlarada devrimlerede kısacası eğer alternatif üretebiliyorsan mücadele ediyorsundur üretmişsen bir savaşı kazanmışsındır yoksa oturduğun yerden kurgu ve kafadan bacaklı kitaplar yazarak sadece kendi başarısızlığını kapatmaya çalışırsın nokta -
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------sanırım yazacak mesaj kalmadı doom hocam eğer kayda değer eklediğin bir şey olursa pm at son olarak şunu da belirtmek isterim ki
(Genele)
Sen kendinin ne yapabildiğine ne yaptığına bak başkalarının ne yaptığına bakmaktan sen bir şey yapamamışsın ve bu masonlardır illimunatidir v.s v.s tüm bu gruplara sokulmak istenilen adamlar suçlu gözüyle bakılan başarılı kişiler ki bende başarılı olsam parmaklarım rahat durmaz elbette bir yerlere sokardım ABD başkan seçimlerine de Türkiyedeki krizlerede kapital ekonomiyede borsayada, savaşlarada devrimlerede kısacası eğer alternatif üretebiliyorsan mücadele ediyorsundur üretmişsen bir savaşı kazanmışsındır yoksa oturduğun yerden kurgu ve kafadan bacaklı kitaplar yazarak sadece kendi başarısızlığını kapatmaya çalışırsın nokta
:D -
çok kafa yoruyoruz çok. Size zararı olmasın gözü çıksın mk :| sktir edin.
-
:D:D helal amd hocam :D gözü cıksın :D
-
şu an tekdüze yaşamayan bir toplum var mı?
bi ara forumda vardı.insanları taylor durden gibi yaşayan bir millet var mı?
buna en iyi örnek dj-alper in profil resmi :
-
valla yobaz esnaftan direk 3 katı ödeyeceğime direk bi nebze daha ucuzu gg den alırım.
-
Arkadaşlar haddim olmayarak giriyorum mevzuya
Doom arkadaşımız doğru söylüyo
Zaten bizim başımıza genelde, bize bi şey olmaz zihniyetinden geliyo
Yada daha başka bi tabirle, görmediğim şeyden korkmam
Logodan bana ne olabilir ki değil işte sorun
Adamların politikası 100 senelik, bizim gibi günlük planlar peşinde değiller
Bu logoya kim dikkat ettiyse beni bilinçlendirdi, bundan sonra daha dikkatli bakıcam bu tür logolara
Ama internette bu kadar site varken özellikle öne çıkan şirketler (gittigidiyor , yemek sepeti vs.) genelde mason şirketleridir.
Bunu seneler önceden biliyorduk zaten
Saygılar