Google Stadia'ya Rakip : Nvidia Geforce Now (En Az 15 Megabit Net Şart)
-
ya şu an aktif olarak oynayabılen deneyebılen bırısı varsa video cekip atsın da şuraya bi denemeye değer mi görsek ahali ?
-
Clostridium bunu yazdı
ya şu an aktif olarak oynayabılen deneyebılen bırısı varsa video cekip atsın da şuraya bi denemeye değer mi görsek ahali ?
Video öekmeye ne gerek var? Zaten ücretsiz. Aç kendin bak.
-
mkyb bunu yazdıClostridium bunu yazdı
zaten indirdim, karşılaşılan şeylere dair fikirlerini versin demiştim denk gelinen gecikme vs caseler açısından ya neyse..
-
Clostridium bunu yazdımkyb bunu yazdıClostridium bunu yazdı
zaten indirdim, karşılaşılan şeylere dair fikirlerini versin demiştim denk gelinen gecikme vs caseler açısından ya neyse..
bu tamamen baglanti ile alakali. kisiden kisiye degisir.
-
PUBG'de denedim.
Turknet kullanıyorum 75 mbit. Dl hızım 60 mbit falan oluyor.
Güzel yapılmış, sorunsuz çalışıyor. Ayarları ultraya çekmiştim.
Fakat ara ara görüntü kalitesi 240p oluyor. Adamların vurması hiç zor olmuyor. :)
-
Çizim için kullandığımız 3dsmax ve aftereffects programlarını calistirabilecegimiz bir online sistemde varmıdır? Konu içinde kaynak yapsam :)
-
Ben android tvbox a uygulamayı kurdum sıfır lag ile oynuyorum
-
myblackworldweb bunu yazdı
Ben android tvbox a uygulamayı kurdum sıfır lag ile oynuyorum
Hocam fare klavyeyi nasıl çözdünüz?
-
Clostridium bunu yazdımkyb bunu yazdıClostridium bunu yazdı
İnternet hızıyla alakalı olan ve kişiden kişiye göre değişen bir şeyi soruyorsun.
-
yolbulucu bunu yazdı
20 mbitlik superboxla rahat oynanıyorsa denenebilir
https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-sinirsiz-paketler
ayda 30 lira nvidiaya, 200 lira turkcelle. 230 lira taksitle her oyunu açacak pc alamıyosun sonuçta
superbox hayatımda gördüğüm en kötü internet. 10-20mb ancak sürekli kesilir, ping sorunu olur, bir hızlanır bir yavaşlar vs.