folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

facebook yerıne 

neysbook 

google yerine

foofle örneğin yapılmalı cınde olsun rusyada olsun tweeterin facebook alternatıflerıne destek verılıyor bızde yapsan dalga gecılır ozentı bu denılır  .

Çin herşeyde taklit denir dunya ekonomisindeki durumu ortada bugun en kaliteli firmalar çinde üretim yaptırmaktadır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:
    -----------------------------

Az önce farkettim de gmail e girdim maillere baktım sonra yeni bir sayfaya geçtim bir de baktım benim önceden kendi bilgisayarımdan girdiğim hosting firmalarının reklamlarını sağa sola serpiştirmişler. Bu kadar da takip edilmez ki bir kişi. Bir daha chrome kullanmayacağım. Harbiden huylandım şimdi.  En iyisi kendi domainini kullanmak.

Ona bende çok sinir oluyorum bi siteye giriyorum ondan sonra onun reklamlarını gözüme gözüme sokuyor devamlı aynı reklamlar çıkıyor :/

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

anubisx bunu yazdı:

Bunun kapitalizm ile ne ilgisi var biri ciddi ciddi yazabilir mi merak ediyorum ? 

Adamlar, iyi, en iyiler. En iyi mühendisler, en iyi bilim adamlarıyla birlikte çalışıyorlar. Yaptıkları sistemler insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bilgiyi erişebilir kılıyorlar. Bunu yaparken de senin tercihlerine göre, senin istediklerine göre hareket etmeleri inanılmaz bir deneyim kazandırıyor kullanıcıya. Hangi reklamları görmek senin hoşuna gidecek bilmek istiyorlar. Bu çift taraflı bir iş. LOGLUYOR LOGLUYOR demenin bir manası olduğunu sanmıyorum. Tabiki loglayacak, loglamadan bunu sağlamanın bir yöntemi var mı ? Adamlar daha bugün pwn2own da Chrome da açık bulanlara 1milyon$ ödül vericeklerdi. Şimdiye kadarki en güvenli tarayıcı olduğu kesinleşti Chrome un. Adamlar senin loglarını da böyle koruyorlar. Devletin istediği zaman ulaşamayacağı, bilgileri vermiyorum dediği bir kurum olduğunu da sanmıyorum. Bence olaya yanlış gözden bakıyorsunuz. Birşey tekel olabilecek kadar iyiyse, rakiplerini çok geride bırakıyorsa, orada olması insanlara yarar sağlıyor ve yeni bir anlayışa yön veriyorsa, orada kalmasında ne sakınca var. 

C öğrenen gençlerin kendi yazdığı web browserlarını indirmek isteyebilirsin ..

Mailinde gidip mynet mailini kullanabilirsin XSS açıkları daha dün gibi aklımda..

Androidte loglamanı kapatada bilirsin. Böylece nerelerde gezdiğinin istatistiğini görmemiş olursun. 

Machine learning hakkında bir fikrin varmı bilmiyorum da bu datalar olmadan kullanıcıyı mutlu edemezsin. Ve emin ol yeterince güvendeler..

devam et sen machine learning ve datalarınla kullanıcıların mutlu olmasına...

Mail deyince sadece gmail-mynet olduğunu yada chrome harici gerikalan tarayıcıların c de yazılan browserlar olduğunu (oda nasıl birşeyse artık) düşünebilirsin.

Chrome OS'a niye geçmiyorsun onuda merak etmedim değil. Bilim adamları, en iyi mühendislerin ürünü sonuçta..

Aaa bi dakika chrome browser daha androidde yok dimi ?? :) komik mühendislik işleri.. Daha kendi işletim sistemine , kendi browserını entegre edememişler.

zumsuk valla senin kadar boş bi adam görmedim. 

Chrome Browser on Android : 

http://www.youtube.com/watch?v=lVjw7n_U37A

Önizlemesi : 

http://www.youtube.com/watch?v=d33zwNZG1Qg#t=2m25s

---------------------------------

Ubuntu kullanmamın sebebi Chrome OS' ta virtual driver işlemlerimi ve programlamayı istediğim şekilde yapamıyor olmam. Ancak Chromium SSH desteklediği gibi, bunların da gelişimine önem vereceğini belirtiyor.

----------

Senin Steve Jobs la eşit olduğunu düşünmene okuduğun zen kitaplarından sonra bir tek vejeteryan diyet yapmak kalmışken, bana gelip saçma sapan konuşma. Abidik kubidik yerlerden karşılaştırmalı videolar atıcaksan da, hiç uğraşmana gerek yok

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

google geleceğin skynet i olacak demedi demeyin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

bana loglamayan sistem gösterir misin? bugün bütün mobil operatörler de tlelekom şirketleri de her biri logluyor her boku. hayatın google'da geçiyorsa google da bunu loglar yapacak birşey yok. belli başlı seçenekler sunuyor sana history'yi kaydetme, reklamlar için beni sınıflandırma gibi ama bunu yapmaya mecbur daha kullanışlı sistemler oluşturmak için.

yok arkadaş ben 1-2 sene sorna tekrar bakıcam. Loglamasına sözüm yokj. Farklı alanlardan hayatımıza karışıyor diyorum. Niye loglama olayına takıldınız anlamadım.

Büyümesi, bu derece her alanda lider olması korkutuyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

zumsuk valla senin kadar boş bi adam görmedim. 

Chrome Browser on Android : 

---------------------------------

Ubuntu kullanmamın sebebi Chrome OS' ta virtual driver işlemlerimi ve programlamayı istediğim şekilde yapamıyor olmam. Ancak Chromium SSH desteklediği gibi, bunların da gelişimine önem vereceğini belirtiyor.

----------

Senin Steve Jobs la eşit olduğunu düşünmene okuduğun zen kitaplarından sonra bir tek vejeteryan diyet yapmak kalmışken, bana gelip saçma sapan konuşma. Abidik kubidik yerlerden karşılaştırmalı videolar atıcaksan da, hiç uğraşmana gerek yok

Ben benden daha boş bi adamı şu an görüyorum, hatta ona cevap atma gibi bi zahmette bulunuyorum.

Madem çok bilgili bi arkadaşsın ya, bi araştır bakalım kaçıncı sürümünden sonra android için chrome gelmiş.

Google android 4.0 a deneme sürümü olarak geldi. stabil değil. Milletimi mal sanıyorsunuz, kendinizi mi akıllı sanıyorsunuz anlamıyorum. Ancak durumun tam tersi olduğunu kanıtlamak üzeresin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

herkes biz kimizki bizi siklemezler havasinda ama gelecegin ulke liderlerininde ergenlik olaylari dahil herseyleri loglaniyor

bu cok fena birsey bi an icin 10 sene sonra basbakan oldugunuzu dusunun, internette yediginiz her bi halti adamlar onune atiyor...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Logluyosa loglasın arkadaş, sana giren çıkan mı var?

Anubis'in dediğine katılıyorum; kullanıcı deneyimini geliştirmek istiyorsan ya loglayacaksın yada her girene "bunu beğendiniz mi?" diye soracaksın. Bu durumda loglamak en mantıklısı.

Benimde elimde öyle bi güç olsa, bende gece beraber uyuduğunuz android telefonunuz kadar yakınınıza girebilsem, bende android telefondan bağlandığınız kablosuz ağların konum ve şifre bilgilerine ulaşsam, bende girdiğiniz siteleri takip edebilsem, size gelen mailleri görebilsem bende loglardım.

adam bunları adsense vb. sistemlerde kullanıp kendi gelirini arttırıyor. Bir bakıma yapması gereken İŞİNİ YAPIYOR. Google babanızın ananızın hayrına kurulmadı. Sen hayatının her alanında adamın beleş hizmetlerini kullanıyorsan bunun bir geri dönüşü olmalı.

Ayrıca sorarım; Google senin bilgilerini toplayıp ne yapsın :D 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Yok yok ben anlatamicam size. Bende sitede her turlu seyi logluyorum. Fakat. Yada neyse zaten anlatamicam. Yada anlamakta direniyorsunuz. Sonuc olarak enerji tuketmek yersiz. Vazgectim. Hadi iyi geceler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Chrome'nin verdiği uniqe ID'yi atlamak için unchrome diye bir program var: http://www.abelssoft.net/unchrome.php

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 10773 Toplam Mesaj: 89