Gss Borcumu Silmişler !
-
Sicile ait yapılan sorgulama da borç bulunmamaktadır
Aynen bende de
-
hepsi silinip 1 nisandan itibaren tekrar hesaplanmaya başlıcak diye biliyorum :D
zaten ara ara siliniyor ki. ben etrafımda ödeyen görmedim hiç :D
-
Gss ile ilgili her konuya yazarım, sakın ödemeyin diye :) benim borcu da silmişler :)
-
Devlet baba 1 verir sonra 2 alır rahat olun boşuna havalara kapılmayın :)
-
Yeniden yapılandırılacak aylık 53₺ olarak. onu da ödeyecek gücüm yok diyenler için ise gelir testine girilecek ödeyemeyeceğine kanaat getirilirse borcun o zaman "0" olacak. Şu anda borç görünmemesi de refarandum sürecinde üç beş bişeyler atar diye düşünüyorum.
-
samaccc bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
referandum nimetleri bunlar.
vay aq. 1300 lira prim borcum vardi catır cutur silmişler hoca üstümden yük kalktı yeminle.
ama yinede "HAYIR" 1300 liraya oyumuzu satacak değiliz vesselam.
https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf
burayı kontrol et
-
zamanında bok yedim de ödedim 300 lira
-
bir nisan sakasiymis oysaki :) konu birinde acilmis :)
-
Silinmemiş gençler. 1 Mayısta borçlar yeniden hesaplanıp, tekrar kaldığı yerden eklenecekmiş. 53 tl'den hesaplanacakmış.
silindiği falan yoktur. referandum var diye silinmiş gözüküyor. sgk il müdürü sadullah korkut, 'genel sağlık sigortası prim borçlarının 01/05/2017 tarihinden son ödeme tarihi olan 01/05/2018 tarihine kadar peşin veya taksitler halinde ödenmesi halinde herhangi bir faiz uygulanmayacaktır' şeklinde açıklaması var. yani referandum geçtikten sonra mayıs 1'den itibaren 53.33 tl üzerinde eski borçlarınız hesaplanacak.
demiş birisi ekşi'de..
-
RockZs bunu yazdı
Silinmemiş gençler. 1 Mayısta borçlar yeniden hesaplanıp, tekrar kaldığı yerden eklenecekmiş. 53 tl'den hesaplanacakmış.
silindiği falan yoktur. referandum var diye silinmiş gözüküyor. sgk il müdürü sadullah korkut, 'genel sağlık sigortası prim borçlarının 01/05/2017 tarihinden son ödeme tarihi olan 01/05/2018 tarihine kadar peşin veya taksitler halinde ödenmesi halinde herhangi bir faiz uygulanmayacaktır' şeklinde açıklaması var. yani referandum geçtikten sonra mayıs 1'den itibaren 53.33 tl üzerinde eski borçlarınız hesaplanacak.
demiş birisi ekşi'de..
peki şua n borç 51 tl gözüküyor. ben hemen onu ödesem gidip bu ay tüm sağlık hizmetlerinden yararlanma şansım olurmu ?
1 mayıstan sonra çünkü aşağı yukarı yin e1000 lira masraf çıkıcak
gss genel sağlık sigortası gss borç gss borç silinmesi gss borç silinmiş silinen gss borcu