Gss Borcumu Silmişler !
-
DJ_Alper bunu yazdı
yav 1 aydır bas bas bağırıyolar gss borçları silinecek artık gelir testi olmadan 53 tl den bakılacak geliri olmayan ücretsiz bakılacak diye
hacı abiler biraz gündemi takip edin:)
Sen birde referandumdan sonra bak hocam. buraya yazıyorum. Evet çıksa da Hayır çıksada yeni yeni terimlerle değişmeyen tek şey vatandaşın cebinden çıkacak para olacaktır. Bu sistem halkı sömürme üzerine kurulu olmasada şu dönem bu şekilde işletiliyor.
Hayırlısıyla #hayır diyeceğiz..
-
yaptığım görüşmelere istinaden silinme yok sistemde borçlar güncelleniyormuş faiz silimi yeniden hesaplama olayları var
-
borcum vardı 1000 küsür , dün gece 0 gözüküyordu. bu sabah 53 lira
53 lirayı ödedim. ödediğim zaman geçmiş borç gözükmeye başladı eski borç. yani mayısta tekrardan hesaplanmış halini görücem.
fakat bu 53 ü ödedim diye provizyon verdi, gidip götüm başım çüküm .aşşğım herşeyime baktırıp o 53 liranın fazlasını alıcam like this
https://www.instagram.com/p/BSYwx5kDkAy/?taken-by=ilkergumusoluk
-
gene geçirmişler borçlar gözüküyor
-
bu ne şimdi
ben bunlara ödeme yapmadımki.
60/1(g) Gelir Testine Tabi Olanlar 01.01.2012 25.01.2012 60/g-1 Borç Tutarı446,65 TLTahsil Edilen Borç Tutarı102,34 TLKalan Borç Tutarı344,31 TL
-
Haşırt
-
yalanınızı zikim. buda kardeşimin. hani herkes aynı olacaktı ?
30.04.2018 81,65 0,00 0,00 0,00 81,65 0,00 81,65 0,00 2018 son ödeme tarihi nedir mq .
81 tl ?
-
türkiye vatandaşını sike sike yükselecek EVETTTTTTTTTTTTTT
-
silecez demedik sikecez dedik
-
adeleks bunu yazdı
silecez demedik sikecez dedik
ahahah
son sikme tarihi de koymuslar :)
gss genel sağlık sigortası gss borç gss borç silinmesi gss borç silinmiş silinen gss borcu