Gss Borcumu Silmişler !
-
ExpirE bunu yazdı
Borç sgk da duruyo.
Hacılar doktora gıdıp devletten ilaç alabiloyomuyuz yad devlet hastanesini bedava kullanabiliyomuyuz nerden gorebiliriz????
çok karışık. kim ne söylese yalan olur
170 arayıp kimlik bilgilerinle sor . sorgulama yapıyorlar . en doğrusu bu yöntem .
-
samaccc bunu yazdıtolgaStain bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
referandum nimetleri bunlar.
vay aq. 1300 lira prim borcum vardi catır cutur silmişler hoca üstümden yük kalktı yeminle.
ama yinede "HAYIR" 1300 liraya oyumuzu satacak değiliz vesselam.
https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf
burayı kontrol et
kanka e-devlet mobilden baktım silmişler şuan mobildeyim bakamıyorum 10 dakka sonra bakip yazicam buraya
-
Geçen haftalarda bende gss borcumu ödemek için gitmiştim, oradaki yetkili 1nisan da 53tl miydi neydi, bu fiyata sabitleneceğini, benim geçikmiş borçların faizlerini de silineceğini söyleyip 1nisandan sonra ödememin bana daha iyi olacağını söylemişti. Yani evet bugün itibari ile sistem değişti sanırım...
-
Florenzi bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdı
referandum nimetleri bunlar.
-
ExpirE bunu yazdı
Borç sgk da duruyo.
Hacılar doktora gıdıp devletten ilaç alabiloyomuyuz yad devlet hastanesini bedava kullanabiliyomuyuz nerden gorebiliriz????
borcun olsada bakılabiliyosun ama ilaç alamıyosun diye biliyorum.
-
Tayga bunu yazdı
Onlarin yapacağı işi skiym daş gibi duruyor .)
Haci sen ne yaptin
-
Borçlar SGK'dan da silinmiş an itibari ile :)
-
Peki ben yapilandirmada borcumu odemistim. Madem sileceklerdi benim gibi daha baska odeyenlerin sucu nedir?
Edit : ben odedigimle mi kaldim? Yoksa odedigim miktari geri talep edebilir miyim?
zeitgeist tarafından 01/Nis/17 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
zeitgeist bunu yazdı
Peki ben yapilandirmada borcumu odemistim. Madem sileceklerdi benim gibi daha baska odeyenlerin sucu nedir?
Edit : ben odedigimle mi kaldim? Yoksa odedigim miktari geri talep edebilir miyim?
Git soğuk belediye gazozu iç.
-
Tayga bunu yazdı
Onlarin yapacağı işi skiym daş gibi duruyor .)
bu gss değil bildiğin kredi çekmişler hangi banka acaba
gss genel sağlık sigortası gss borç gss borç silinmesi gss borç silinmiş silinen gss borcu