Gss Borcumu Silmişler !
-
Benimkini de silmişlerdi geri getirmişler :)
-
ArmadA bunu yazdı
benimki kapı gibi duruyor :)
Hav maç mani birikti?
-
Florenzi bunu yazdıArmadA bunu yazdı
benimki kapı gibi duruyor :)
Hav maç mani birikti?
494 TL yi bir siliyorlar bir ekliyorlar :)
-
dedim ben size, silseler reklamdan geçilmezdi. borcunuzu sildik diye o borçtan fazla reklam harcaması yaparlardı.
-
Olay şimdi tam yerine oturdu.
Eskiden borca haciz gelmiyordu. Borçları silip baştan hesaplayıp yeniden onaylarken UFACIK BİR MADDE EKLEMİŞLER.
ÖDEME YAPMAYANLARA HACİZE KADAR YAPTIRIM .
ÖDEMEYENE HACİZ VAR
Bu parayı ödemek istemeyenlerin, Genel Sağlık Sigortası tescilinin tebliğ edildiği tarihten itibaren 30 gün içinde gelir testi başvurusunda bulunması gerekecek. Gelir testi sonucunda kişi başına gelirin 592.50 liranın altında olduğu saptanırsa, test yapılıncaya kadar ödenmiş primler faizsiz olarak iade edilecek.
Sosyal Güvenlik Kurumu, yeni yasanın yürürlüğe girmesinin ardından güncellenecek borçları artık daha sıkı takip edecek. Borcunu ödemeyenler için haciz işlemlerine varan yaptırımlar uygulanacak.
-
şimdi durup durduk yere borçlandım
sonra borcunda indirip yaptık diyorlar
benden teşekkür mü bekliyorlar
-
6736 yapılandırmasını kaldırmışlar, mayısta ilk ödemesi başlayacaktı.
-
Şu lanet olası seçim barajının indirilmesini ve tarikatça birleşip siyasi parti kuracağımız günü heyecanla bekliyorum.
-
27 yasindayim öğrenciyim ailem ile kaliyorum hane halki geliri 592 bilmem ne küsürden fazla tabi. Ben gitsem öğrenci evinde kalan arkadaslarin evine ikamet göstersem sonra gitsem desem hane halkinin geliri yok açız benden gss alirlar mı
-
evsiz bunu yazdı
27 yasindayim öğrenciyim ailem ile kaliyorum hane halki geliri 592 bilmem ne küsürden fazla tabi. Ben gitsem öğrenci evinde kalan arkadaslarin evine ikamet göstersem sonra gitsem desem hane halkinin geliri yok açız benden gss alirlar mı
git sor . işlem yapamayız drelerse o zaman gelir testi yapın de en sonunda vaz geçtim size kolay gelsin bb de
kağıdı imzalamadan kalk git :D
gss genel sağlık sigortası gss borç gss borç silinmesi gss borç silinmiş silinen gss borcu