Gss Borcumu Silmişler !
-
ComputerWolf bunu yazdıadeleks bunu yazdı
silecez demedik sikecez dedik
ahahah
son sikme tarihi de koymuslar :)
sorma hocam . bu borçta çalıştığı için çıkan borç. nasıl çalıştığı . ücretli öğretmenlik yaptı 3 dönem . onların sigortası tam yatmıyor . sigortan 30 gün değilse eksik kalan kısmı kendin ödüyorsun . e bizimde haberimiz yok . sağolsunlar faiziyle beraber 1,5 yıl haber vermeden geçirmişlerde geçirmişler .
sürekli takip ederim bu tür borç varmı yokmu diye . edevlet üzerinden
insan bi uyarır alo 3 aylık borç var. ne bilim olmadı 6 aylık yok mq evlatlarında öyle bi olay yok .
1 gün pat diye 1,5 yıllık borcu yansıtıp öde dediler . Piç gibi kaldık .
EDİT: ÇIKARDIKLARI BORÇ 3 DÖNEM ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BOYUNCA ALDIĞI TOPLAM MAAŞIN MAAŞININ % 40 GİBİ BİR PARA
samaccc tarafından 03/Nis/17 13:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Düpedüz kelle vergisi amk..
-
ya 25 yaş altı borç yok diyorlar ama bana borç gösteriyor. Bu uygulamayı da, destekleyenin de, bunlara hak verenin de amına koyim. Durup dururken borçlu çıktık. Batıda adam çalışmıyorsa devlet cebine harçlık atar 3-5 acından ölme diye, burada çalışmayınca daha da para istiyor götverenler.
-
rappermcs bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
yav 1 aydır bas bas bağırıyolar gss borçları silinecek artık gelir testi olmadan 53 tl den bakılacak geliri olmayan ücretsiz bakılacak diye
hacı abiler biraz gündemi takip edin:)
Sen birde referandumdan sonra bak hocam. buraya yazıyorum. Evet çıksa da Hayır çıksada yeni yeni terimlerle değişmeyen tek şey vatandaşın cebinden çıkacak para olacaktır. Bu sistem halkı sömürme üzerine kurulu olmasada şu dönem bu şekilde işletiliyor.
Hayırlısıyla #hayır diyeceğiz..
-
Bende oglen sgk ilce mudurlugunden ciktim. Ailede anne yada baban emekliyse ucretsiz sigortadan yararlanamazsin dedi. Yani issizsen ve yalniz yasiyosanda sike sike her ay 53 tl oduyosun benim anladigim budur.
-
Borç tekrar görünmeye başladı bende
-
213tl borç gözüküyor bende:/ reklamlar bitince tekrar eski borçlara mı döndük nedir bu olay bilen varmı
-
anil bunu yazdı
213tl borç gözüküyor bende:/ reklamlar bitince tekrar eski borçlara mı döndük nedir bu olay bilen varmı
Yeni hesaplama sistemi .
Eskiden herkese başka çıkan gelir testi artık yok .
55tl standart .
Ha sen dersen bende 55 tl para yok ı zaman gelir testine girecen
-
benimki kapı gibi duruyor :)
-
GSS Borcumu si(k)mişler diye okudum. :S
gss genel sağlık sigortası gss borç gss borç silinmesi gss borç silinmiş silinen gss borcu