Güncel Sigara Fiyatları
-
kısa malboro oldım 50 kuruş zam gelmış
-
Yakında :)
-
Alkole de zam geldi değil mi ? Onun fiyatlarını da bilen biri varsa yazabilir mi ?
-
la ne zamı adamları kafalarına göre zamlı satmışlar JTI falan sitesinde yada haber sitelerinde çıkar zaten bu liste nerden çıktı
-
bu zam gerçekleşsin sigara severler olarak meclisi basmassak adam değiliz :D
-
Türkiyenin heryerine kaçak sigara gönderebilirim.ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir. Dandik tadı olmayan içilebilir olan ve en çok beğenilen sigaraların şu an ki karton fiyatı : Camel karton 40lira Winston(kırmzı, beyaz) 40lira Tabi ki benimde kazancım var.Ama gerçekten az kazancım var.Sınıra git gel benzinidir polisidir vs..
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiyenin heryerine kaçak sigara gönderebilirim.ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir. Dandik tadı olmayan içilebilir olan ve en çok beğenilen sigaraların şu an ki karton fiyatı : Camel karton 40lira Winston(kırmzı, beyaz) 40lira Tabi ki benimde kazancım var.Ama gerçekten az kazancım var.Sınıra git gel benzinidir polisidir vs..
-----------------------------lark karton ne kadar?
-
parliament kisa adet 10,00 türk lirası
Oha bu ne lan. Bok mu içecez aq
-
lark almıyorum hocam aslında varmı yokmu onuda bilmiyorum.kaçak piyasası olan bir sigara değil.
-
o kadar sağlığımızı düşünüyosan yasakla amk. Kendi diyo , üzerinde öldürür yazıyo ama yinede içiyoruz. Ölümü siktir ettik 50 kuruş zammıylamı bırakacaz sigarayı. Cep telefonu olayı zaten saçmalamış. Haddinden fazla kullanan varmış, sana mı kaldı eleman bunun seceresi. Yakında nefese para alacaklar bahaneside atmosferdeki oksijen seviyesini korumak olacak, her boka bahaneleri hazır.