Güncel Sigara Fiyatları
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
lark almıyorum hocam aslında varmı yokmu onuda bilmiyorum.kaçak piyasası olan bir sigara değil.
-----------------------------kaçak derken gurci malımı suriye malımı kıbrıs malımı sigaran nerenin malı :)
-
rakı ne kadar oldu rakı rakı ????
-
JackDaniels bunu yazdı:
Hala ucuz bence
-----------------------------Eğer içmiyorsan sanane birader! ucuzmuş değilmiş Madem bu tarz şeylere karşısın neden Kullanıcı adın JackDaniels şeklinde, İnsanların sigarasına karışan zihniyeti kınıyorum...
-
Sigara fiyatlarının düşmesi gerekiyor.Bunlar hala zam yapıyor.Nasıl bir devlet mantığı bu.Sigara zamlandıkça kaçak sigara yaygınlaşıyor.Ben hep kaçak ne üdüğü belirsiz, aşırı sağlıksız ve parasının nereye gittiğini bilmediğim sigara içiyorum.Bir söylentiğe göre parası pkk'ya gidiyormuş.. Bu çok kötü.İnsanları buna mecbur etmeyin.Hem kaçak sigara yaygınlaştıkça devlet vergi alamıyacak sigaradan.. Böyle devlet mantığı olmaz.. O bülent arınç ucubesi de sağlık için diyor.Bizde yedik.cari açığı vergileri arttırarak kapatmak istiyorlar..
-
Sağlam çakmışlar bukez. iyi olmuş bıraktığım
-
bi sigaraya 2 lira birden giydirilmezki amk. bukadar mı olur
-
edt.
-
SnowDrop bunu yazdı:
rakı ne kadar oldu rakı rakı ????
-
Gürcü sigarası
-
yalan haber. ilk yazılan sitede baya bir hit artışı oldu Şu anda 689 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 681 misafir)
güzel bi tatik hit artırmak için.
ama olsun 10 lira olsun 20 lira olsun. sigara olmasın benzinin litre fiyatı 10 lira olsun 50 lira bile olsun. benzine verdiğimiz paranın %60-84 (arası bbir şeydi sanırım) vergi. yapsınlar zammı. fakir daha fakir olsun