Güncel Sigara Fiyatları
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------
Bu son zaman %8 değil miydi? Parliament, camel falan 50 kuruş artmalı, 10 lira nedir ya. Şayet 10 lira olursa kuruş ödemem gider tütün alır sarar sarar içerim.
-----------------------------hoca kimsenin fiyattan ahberi yok yüzde 6 zam var yüzde 6 ile 7 lira olan sigara 10 lira olmaz 75 kuruş falan artar parli en fazla 8 t olacak. o.ç bakkallar kar yapıyo 10 tl oldu diye elindeki her paketten ortalama 3 tl kar ediyolar şimdi. daha fiyatları nereye yansıtıyolar piyasa da bitmesi lazım malların, ben bir hafta kaçağa vurcam kendimi
-
ötv de %6 zam var yahu 25 kurus yapar buda bu kadar ucamaz fıyatlar sacma yalan haber suan bayıler bıle sıgara vermıyorlar herkes tanıdıgından el altından verıyo bu kadar olmaz yanı yazan arkadas nerden bulmussa artık
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
ötv de %6 zam var yahu 25 kurus yapar buda bu kadar ucamaz fıyatlar sacma yalan haber suan bayıler bıle sıgara vermıyorlar herkes tanıdıgından el altından verıyo bu kadar olmaz yanı yazan arkadas nerden bulmussa artık
-----------------------------430 kuruş hocam ama doğru firmalar görüşecek zannedersem kriz doğrultusunda en fazla 50 kuruş zam yapılacak. bunu aşağıya da çekebilirler ne bileyim mesela bir.çok sigara aynı fiyatta da kalabilr bunu da göz önünde bulundurmak lazım. ama benim aklıma yattı kaçak fiston zamanında halamın oğlundan bi winston almıştım kırmızı yabancı yazılı kaçak sigara o tadı bulabilrisem bi winston da alıcam ondan acayip güzeldi bakalım bi güzelse parliye son şeker gibi sigaraydı. bizim okulda bi arkadaş sarma almış kendi yapıyo yaş ken içtim güzeldi dedi tütün kuru daha güzel böyle iç dedi kuruyken içtim midem kalktı :D sarma banaa gitiyo aga berbat
-
zamlı satan olursa gidin şikayet edin. zabıta yada maliyeye daha resmen zam gelmedi.
-
joe_black bunu yazdı:
ayrıca kipada hala winston 5,5. ben 3 4 saate bi gidip2 paket alıyorum(2den fazla vermiyorlar) 2 gündür stokluyom :D
-----------------------------hacı kanunen böyle bir hakkı varmı ki ya?
ayrıca zam nekadar beyler ona göre 8,5 alan elemana atar yapıcam?
-
bu güncellemelerin yakında beta sürümüde cıkar :)
-
VBDream bunu yazdı:
joe_black bunu yazdı:
ayrıca kipada hala winston 5,5. ben 3 4 saate bi gidip2 paket alıyorum(2den fazla vermiyorlar) 2 gündür stokluyom :D
-----------------------------hacı kanunen böyle bir hakkı varmı ki ya?
ayrıca zam nekadar beyler ona göre 8,5 alan elemana atar yapıcam?
-----------------------------zam yüzde 6 hocam eski fiyatına oranla hesapla mesela parlıamentte 435 kuruş fiyat artmış.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------zamlı satan olursa gidin şikayet edin. zabıta yada maliyeye daha resmen zam gelmedi.
beyler zam gelmis simdi aldim kesin haberi viceroy 6,5 winston 7,5 marlboro 10 varin gerisinin hesabini siz yapin. -
HeYeT bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
zamlı satan olursa gidin şikayet edin. zabıta yada maliyeye daha resmen zam gelmedi.
beyler zam gelmis simdi aldim kesin haberi viceroy 6,5 winston 7,5 marlboro 10 varin gerisinin hesabini siz yapin.
-----------------------------hocam hayırlı olsun market tarafından düdüklenmişsin, yğüzde 6 diyoruz hocam 6 6 bildiğin altı.
-
HeYeT bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
beyler zam gelmis simdi aldim kesin haberi viceroy 6,5 winston 7,5 marlboro 10 varin gerisinin hesabini siz yapin.
-----------------------------yanlış alarm pardon beyler