Güncel Sigara Fiyatları
-
alkol alıp kurduğumuz hayaller bile artık hayal oldu
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------gıdaya gelmesin de içkiye sigaraya isterse % 100 gelsin içenlere bırakmak için bahene olur bu sayede bırakırlar :)))
-----------------------------
-
marlboro 10 , kent 9 , chesterfield 8 lm 7 tutun meskeninde fiyatlara bak.. vay memleketin haline hahaheudkslzfsda
sormak lazim devlete, sigaranin fiyati yukselirken , akciger tedavisinin ucreti dusuyor mu diye..
acik tutun alin gram gram , kilo kilo .. dolayip dolayip icin. zengin etmeyin su gotleri.
-
Bokee bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
Hala ucuz bence
-----------------------------Eğer içmiyorsan sanane birader! ucuzmuş değilmiş Madem bu tarz şeylere karşısın neden Kullanıcı adın JackDaniels şeklinde, İnsanların sigarasına karışan zihniyeti kınıyorum...
Senin keyfine göre mi yorum yapıcam ? -
Camel soft kaç olmuş yazmıyor ?
-
tütün alıp makinede sarıcan aga başka yolu yok..ben öyle yapıyorum,250 dal 25 liraya mal oluyor..parliamentten daha iyi üstelik..
-
JackDaniels bunu yazdı:
Bokee bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Hala ucuz bence
-----------------------------Eğer içmiyorsan sanane birader! ucuzmuş değilmiş Madem bu tarz şeylere karşısın neden Kullanıcı adın JackDaniels şeklinde, İnsanların sigarasına karışan zihniyeti kınıyorum...
Senin keyfine göre mi yorum yapıcam ?
-----------------------------özenti birisin eminim ki klavye başında gününü geçiriyorsun sürekli ucuz bence diyip de dikkatleri üzerine çekmek istiyorsun, Karşımda olsan inanki ağzını burnunu kırmıştım Ha beni de bu siteden banlayabilirler, sana şunu demek istiyorum SİKTİR GİT ŞEKİLCİ PEZEVENK YORUMLARINI DA AL GÖTÜNE SOK
-
DeaD_BY bunu yazdı:
tütün alıp makinede sarıcan aga başka yolu yok..ben öyle yapıyorum,250 dal 25 liraya mal oluyor..parliamentten daha iyi üstelik..
-----------------------------başka yol kalmadı aga zaten. evvelki zam da gtü zor toplayıp 4 5 ay sonra sarmayı bırakmıştım (ciğerle cinsel ilişkiye girmesi yanında küllük gibi koktuyo). ama bu sefer bir geldi pir geldi. pzevenkler pırlantanın vergisini düşürüp trilyon kırıyolar 3 dal sigaramıza göz diktiler. sarma yapcaz artık mecbur ya da kaçak.
sokayım bu zihniyete dumanımı da alıp gidicem bigün...
-
ayrıca kipada hala winston 5,5. ben 3 4 saate bi gidip2 paket alıyorum(2den fazla vermiyorlar) 2 gündür stokluyom :D
-
Bu son zaman %8 değil miydi? Parliament, camel falan 50 kuruş artmalı, 10 lira nedir ya. Şayet 10 lira olursa kuruş ödemem gider tütün alır sarar sarar içerim.