folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güncel Sigara Fiyatları

Güncel Sigara Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

HeYeT bunu yazdı:
    HeYeT bunu yazdı:

zamlı satan olursa gidin şikayet edin.  zabıta yada maliyeye  daha resmen zam gelmedi.

beyler zam gelmis simdi aldim kesin haberi viceroy 6,5 winston 7,5 marlboro 10 varin gerisinin hesabini siz yapin.

hocam hayırlı olsun market tarafından düdüklenmişsin, yğüzde 6 diyoruz hocam 6 6 bildiğin altı. 

almadım hocam sadece bilgi geldi bende internete baktım resmi bişe yok daha büfe zaten arkadaşımın almadım yani :))

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

liste yanlış Kısa Kısa Parlament 9,25

Malbora grubu lm,lark,muratti,parliament vs. ye 2 lira zam var, zam % olarak gelmedi fix 2 şer lira zam var hepsine...

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

Malbora grubu lm,lark,muratti,parliament vs. ye 2 lira zam var, zam % olarak gelmedi fix 2 şer lira zam var hepsine...

kaynak varmı hocam sigara şefine falanmı sordun

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek
    bende 2 saat önce almak için gittim malbuş grubu 2 şer lira zam yapmış 1 markete bi küçük bakkala sordum. Maltepe bile 6.50 tl be. " Sigarayı içmeyin alkolü az tüketin cari açığımız çok kapatmamız lazım" Rte. Dönelim bide tam olsun götümüzüde ihraç edersin kapanır.Bülent inde aq

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı:

Neden fix 2 açıklar bakalım ötv zammı yüzde 6 başka zaman geldi de bizimi habedimiz yok daha önce hiç görmedim toplu olarak frkli ürünlere fix zaman yaoildigini
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

recobaba bunu yazdı:

kaynak varmı hocam sigara şefine falanmı sordun

kaynak sağlam, marlbora grubu bölge bayisi arkadaşımla az önce beraberdik, fiyatlar cuma gününden belli olmuş ama bu gün tüm tekel alt bayilerine (market,büfe) telefonla bildirmişler kesin net bilgidir...

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    recobaba bunu yazdı:

Neden fix 2 açıklar bakalım ötv zammı yüzde 6 başka zaman geldi de bizimi habedimiz yok daha önce hiç görmedim toplu olarak frkli ürünlere fix zaman yaoildigini

Şaka gibisiniz haketen, neyi, neden açıklayım :) Firma yetkilisimiyim ben, zammı sanki ben yaptım :) tuhaf yaaa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Bizim milletimize az bile bu zamlar. Yanlış anlamayın bu zamları başka herhangi bi parti döneminde yapılmış olsaydı yer yerinden oynardı ama şimdi ses çıkaran varmı yok bizim milletimiz güdülmeye alıştı tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın misali kimse sesini çıkarmıyor. Kaçak sigara almayın örgüte gidiyor geliri diyorlar habire sigaraya zam yapıyorlar milleti kaçak sigara almaya teşvik ediyorlar. Cari açık varsa vergi kaçıranın peşine düş sigara içen adamın peşine niye düşüyorsun çünkü onlarda biliyor milletin tek vazgeçilmezi sigara nasıl olsa alcak. 100 liralık benzinin 65 lirası vergi hangi akıla mantığa sığar sağımız petrol solumuz petrol her tarafımızda petrol varken komşu ülkelerde bile benzin fiyatları bize göre komik denecek kadar düşükken bizde niye fiyat bu kadar yüksek. Ama durun bu daha hiç bişey gelecek seçimdede bizim halkımız oy vermeye devam ederse daha çok zamcıklarla karşılaşırız.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

''Güncelleme'' an itibariyle gerçekleşmiştir hacılar :D zAMısını yiyim 

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Sigaraya beklenen zam geldi
    Philsa'dan yapılan açıklamaya göre bu sabahtan itibaren sigara zamlı alacak.
    Philip Morris Sabancı Sigara ve TütüncülükSanayi ve Ticaret AŞ (Philsa), sigaraya yüzde 28 ile yüzde 44 oranları arasında zam yaptı.

Philsa'dan yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu kararıyla sigaraya uygulanan nispi vergi oranının yüzde 63'den yüzde 69'a çıkarıldığı ve böylece Özel Tüketim ve Katma Değer Vergileri toplamının sigara perakende satış fiyatının 
    yüzde 84,25'ine ulaştığı belirtildi.

Maliyete doğrudan yansıyan bu durumun ürünlerin fiyatınıyeniden belirlenmesini zorunlu kıldığı ifade edilen açıklamada, tüketicinin alım gücü ve kaçak sigara ticaretine ilişkin endişeler de değerlendirilerek, vergi artışını fiyata kısmen yansıtma kararı alındığı kaydedildi.

Açıklamada, bugünden itibaren ürünlerin perakende satış fiyatlarının yüzde 28 ila 44 oranları arasında artırıldığı bildirildi.

Buna göre sigara markaları ile eski ve yeni fiyatları şöyle:
    ÜRÜN ESKİ FİYAT (TL) YENİ FİYAT (TL)
    - - 
    Marlboro Uzun 7,00 9,00
    Marlboro Kısa 7,00 9,00
    Parliament Reserve 7,50 9,50
    Parliament Slims 7,50 9,50
    Parliament Uzun 7,25 9,25
    Parliament Kısa 7,25 9,25
    Muratti Kısa 5,50 7,50
    Chesterfield Kısa 6,00 8,00
    L&M Uzun 4,50 6,50