Haklarım Neler??
-
s.a müridler şimdi size çok değişik bişey anlatıçam
ben 14 yaşındayım dershanedeyim şimdi.1. ders bitti tenefüse girdik..
sonra bizim dershanede bi havalandırma borsu war.oraya vurduk (2-3 arkadaş)
biz tenefüsteykende yan sınıfta etüt warmış.etüt hojası hizbandut gibi bir herif miş.sınıfa girer girmez beni itti ve demir silgilik kalçamı yırttı 5-6 cm lik yarık oluştu.sonra doktora götürdüler dikiş attılar.
biz dershaneden o hojanın atılmasını istedik sonra bi gün bize gedliler bi güsel kandırdılar bizi.sonra ben uyandım dedim amk adamın yanına kar kaldı.neyse biz şimdi dava açtık.Sizce dava sonuçu ne olur
not:hoja dershaneden atıldı)
-
kazanırsın eğer işi bilen bir avukat varsa parayıda kırarsın bnm baba avukat :D benim elimi kanatmıştı hoca bi güzelll :D nyse iyi bilmesi lazım yalnız
-
hacı adam atılmş daa ne istiosn amk :D
götün az yarıldı die tazminat mı isticen (: boku bokuna mahkemyle uuraşmaya değmez dersaneden atıldıysa
-
git hocadan özür dile ve dershaneye geri alınmasını sağla, davadan da vazgec..ben hocanın yerinde olsam a.q çünki..anladın sen onu..
-
hay aq olaya bak :S :S
-
yahu o bende nbi özür bile dilemedi.benim suçum olabilir ama bana şiddet uygulaması gerekmez.bir zarar verirsem ailem öder zararı.hemde dershande olan b iş.
banada büyük para kaldırçaz gibi geliyo.eğer para alırsak herkese beleş t-shirt yaptırçam
-
yaptırmayan nolsun ? :D
-
kalçayı yardırmışsın, para derdindesin :) ah bu insanların gözü doymuyor hiç
-
top üye olsun amk:D:D:D:D
-
bak hoca..
yaşın 14 müş bak önünde çok yol var...ama yaşın her ne kadar 14 olsa da..şunu bilirsin : D.hane paralı bi sisteme dayalı oldugu için çocuklar çok şımarıktır..şuan sendede görüyorum aynısını..yani çocuklara hocalar en küçük bişey dediği zaman cocukların aklından şu cümle geçiyo : " ne diyon lan sen benim babam buraya çuvalla para yatırıyo..Vb"
senin yaptıgın iyi bişey mi ? hyr... eger sen bu tür olaylardan dava fln actırıyosan vay haline.. liseye gel bi devlet okuluna..sonra bizimkilere benzer bi hoca gelsin sana bi koysun 3 sıranın üstünden bi uç o zaman ne demek istedimi anlarsın..
uslu durana hiç bi hoca dokunmaz dimi ?..sen uslu durmamışsın hoca dokunmuş ve kestaneyi çizdirmişsin..geçer bişe olmaz.. 2-3 hoca benden özür dilemişti ama ben istemezdim özür dilemelerini şahsen..herkes hata yapar...40 yasındaki adamın benden özür dilemesi zoruma gidiyodu resmen..
bunlar kendi düşüncelerim tabi ki.. -
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------kalçayı yardırmışsın, para derdindesin :) ah bu insanların gözü doymuyor hiç
-----------------------------para önemli değil siçile işleseler yeter amk.adamın yanına kar kaldı
ya orda kafama girseydi silgilik_?_?_?_