Haklarım Neler??
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle öle bi şey yapmıçam sizden nasihat değil sadeçe haklarımı sordum.
Sen ÖSS ye hazırlanmaya başla hele sonra ünive girip okumaya başla,ondan sonra iş aramaya başlayıp ebenin bişeyi başına geçsin de öğrenirsin o zaman haklarını... -
ya tmm bu şımarıklık için msj yazıpta flood sınırına gelmeyelim. akşama daha çok var
-
yahu o zaman hukuk devleti değil burası.burası teksas güçlü güçsüzü ezemez tamamı+herkes ii yapmışsınız dedi (avukat,polis)
not:avukat paralı değil)
-
davanı geri cekme hoca sıc adamın agzına,özel kurum orası yaralayamaz seni naparsan yap,ben dersanedeyken amına bile koyuodum ortalıgın kimsede gelip beni dövmedi dövemezde.gitsin müdüre sikayet etsin dersaneden attırsın vs ama dövmesin!cünkü buna hakkı yok!
hoca milletinden nefret ediom allah sanıo cogu hepsi (istisnalar vardır tabi)
eer hoca sana ceza vercekse itip yaralayamaz seni tutar kolundan müdüre cıkarır böle böle der dersane uygun görürse kaydın silinir olur biter ne demek 14 yasında cocugu dövmek iteklemek? gelsin beni iteklesin ipne
sakın davanı geri cekme hoca sen öle yaparsan o adam devam edecek kendini allah sanmaya bugün sana yaptıını yarın baskasına yapacak biraz burnu sürtülsün bırak.
-
:) İkinizde ißnelik yapmı$sınız. hocada eline koluna sahip çıksaydı ak xD Bn mesela 11 sene lise ilköretim okudum bi tokat bile yemedim ! nie adam gibi durursan. ama çok sert tepki olmamalıydı. Neyse bu devirde örtmen olmak zor :D bacak kadar veletler sni süründürcem jet skime bindircem vs vs kafa tutuolar xD
-
aynen hojaya katılıyorum.e nsonunda aklı başı yerinde biri çıktı
zaten aklı başı yerinde olan girmez bu siteye
edit:hoja yı dava ettim die
-
bi havalandırma borusuna vurdu die bu kadar şey yapılmaz ki aq ne kadar kızgın olursan ol öğrenciye vuramaz bu 1 .vursa bile adam gibi vursun kim oluyoo 2
3 olarak hacı çok iyi yapmışsın benim başıma gelse bende senin gibi yapardım.
adam arıcak anneme ağza alınmıcak küfürler etcek ben dava etmicem. bırakın beyler bu işleri azcık empati yapın aq
hadi bi kazadır olmuş. insan özür diler bu gitmiş küfür etmiş.
hacı bi de ne diye dersaneden attılar seni? onları da dava et a.g
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------aynen hojaya katılıyorum.e nsonunda aklı başı yerinde biri çıktı
zaten aklı başı yerinde olan girmez bu siteye
edit:hoja yı dava ettim die
senin içinde " aklı başında " kavramı : seninle aynı düşünceleri paylaşan kişi demekse..aklının tavanını .. anladın sen onu..tunca dövmek diye bişey yok...keşke dövseydi a.q .. lan ne adamsınız ya...yeni nesil işte kanı kaynıyo..kime zarar versek diye düşünüyolar ama adam oraya nasıl gelmiş ne çekmiş hiç düşünmek yok !... sebep ? parası olan sizin aileniz.. dimi ? hoca dediğin nedir a.q biri gider yenisi gelir.. dedim ya para cok hemen yeni bi dershane ;) fln fşln..
-
İyi yapmışsın orospu çocuğuna beter Olsun! .
-
inanın sizin başınıza gelse yıkardınız ortalığı.o duyguyu bilmezsiniz
------------------------------------------------------------------------------------
senin içinde " aklı başında " kavramı : seninle aynı düşünceleri paylaşan kişi demekse..aklının tavanını .. anladın sen onu..
tunca dövmek diye bişey yok...keşke dövseydi a.q .. lan ne adamsınız ya...yeni nesil işte kanı kaynıyo..kime zarar versek diye düşünüyolar ama adam oraya nasıl gelmiş ne çekmiş hiç düşünmek yok !... sebep ? parası olan sizin aileniz.. dimi ? hoca dediğin nedir a.q biri gider yenisi gelir.. dedim ya para cok hemen yeni bi dershane ;) fln fşln..
--------------------------------------------------------------
hoja herkes bu tepkiyi vermesi gerekir vermeyenler de bir sorun war kanımça