Haklarım Neler??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    ya para ile gidiyorsun bunu yapmaması gerekirdi adamın hadi yaptı özür dilemeliydi senden olmasa bile ailenden dilemeliydi bunu yapmayıp birde küfür ediyosa haklısın...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    Bu konudaki son post umdur..

efsun' a katılıyorum..o bişey demese hatta özür dilese..gelip konu acardın hoca benden özür diledi diye..

burda yazılanlar boşuna değil...sana iyi yapmışsın diyenlerinde yaşları belli...ama akıllan diyenler hep senden tecrübeli bu konularda bende dahil olmak üzere..

diyosun nasihat istemedim.. eğer biz nasihat veriyosak iyiliğin içindir.. çünki nasihat alıcak yaştasın koç..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

muhbir bunu yazdı:
    -----------------------------
    inanın sizin başınıza gelse yıkardınız ortalığı.o duyguyu bilmezsiniz
    -----------------------------
    Hocamın geçen sene ÖSS ye 10 gün kala bana yaptığı puştluğu ve bu puştluğun doğurduğu sonuçları anlatsam aklın durur.Sonra gider neler varmış ya bizimkide iş mi deyip  hocandan özür dileyerek elini değil şeyini bile öpersin...

Parayı biz ödüyoz istediğimizi yaparız mantığıyla yürümez bu işler, böyle küçük olaylar bi öğretmenin geleceğini karartmaya deymez. Hadi kal sağlıcakla...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

la muhbir küçük burjuvamısın sen amk ? ne demek ya , ben paramı verip okurum , bana karışamaz ? bu hangi medeni düşünceye sığar yaw ? tamamen kapitalist düşünüyosun.daha bu yaştan böyleysen sen...gerisini düşünemiyorum...düşün kardesim adam ne zorluklarla oraya geldi.belki de babası borç edip onu o hale getirdi.senin gibi paralıların ne hakkı var ya adamın onca yıllık emeğini bi kalemde mahvetmeye ? ayrıca diosun benim anneme küfretti..ben olsam ben de yapardım.olm öğretmen olmak çok mu kolay zannediyosun sen ? adam sinirli olabilir , bu dönemde normaldir..adam bi öss sınıfından çıkıyo diğer oks sınıfına giriyo , ordan çıkıyo gidiyo etüte.ayrıca sabah da okula gidiyo.sen ne beklersin bu iş yoğunluğundaki adamdan ? etrafa gülücükler saçmasını mı ?

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    sonuna kadar git derim bu hocalara ne yapsan az..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu ben parayı veririm vede kimse karışmaz demedim böel bişey de hiç medeni değil+devlet okulundaa oslaydı aynısını yapardım

biz cumhuriyet çocuğuyduk hani+hakalrımzıı savunmazsak her gün cinayet haberlerini çok okuruz 

muhbir-tbt@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

iyi hoş demişsiniz hocalar haklısınızda ama gelipde sizce küfür etmesi hemde annesine ağır değil mi ? küfürünü etmeseydi yerden göğe kadar haklıydı ama küfür ettikden sonra işler gerçekden değişir...

edit:hatta yerden göğe kadar haklı değil ya ittiğinde cocuk kalçası yerine kafasını falan wursaydı yine aynısını mı diğcektiniz ve bu cocuk daha 14 yasında 17-18 olsa neyse daha sabi... (:

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    anla hacı dövmek derken o vurduğunu kasdediyom (:

punto cero
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

onalr insan insan sizin gibileri adam etmek için sabah akşam çalışyıorlar sonra sizin gibi 2-3   velet çıkıp  onların ayagınsa sabun koyuyor, adam olun dersi dinleyin nerde nasıl davranacagınızı bilin sonra  bişi yaparsa gelin burayayazın bende savunayım sizi. ulan yazık be adama , adamın hayatı sönmüş sen kalkmış böleyapılrı mı ulan az yapmış,  sokakta önünüzü biri keser  cebinizden sakızınızı şekerinizi alır üstüne telefon  paranızı kimse gidipte bipolise baş vurmaz peşinden koşmaz ama kalk sen  öğretmen öyle yaptı die git savcılıga Sizden Adam olmaz.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    öğretmenlerden hep yakınmışımdır a.q not sistemi ellerinde diye sanki tanrı bunlar a.q :S bazen bu tip hocalar çıkıyo her öğrenciye de değişik şekillerde çıkmıştır bende zamanında kafa yoktu dawa açmadım :S sen dawana dewam et hocam sebebi ise a.q öğretmeni dersane senin mi ki malına sahip çıkmaya kalkışıyosun kalkışırken de zorbalığa başwuruyosun :S nerde senin eğitim almışlığın :S böyle hoca tiplerine herşey haktır ! ama bazısı da wardır ki kölesi olursun ! maddi ve manevi tazminat  dawası açsaydın keşke !

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 10022 Toplam Mesaj: 52