Haklarım Neler??
-
Lan mik mi varda vuruyon boruya, iyi yapmış.. Milletin paralı diye yapmadığı şaklabanlık kalmıyo..Hocanın sinirli anına denk gelmiştir. Yav o kadar ÖSS derdi çek sonra gir ünive oku oku oku,gelsin böyle biri saçma sapan bi hareket yapıp sinirlerini bozsun,sonra sen ona ters bişey yaptın diye dershaneden atıl,hakkında dava açılsın, o kadar yılın boşa gitsin..
Özür dile hocandan,seni ona güvenip, anlattığın bi olayda satmamış etmemiş,sinirli anına denk gelip hafiften çizmiş.İStemezdi böyle olmasını ama sinir işte.Dershaneye tekrar alınması için elinden geleni yap derim..
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Lan mik mi varda vuruyon boruya, iyi yapmış.. Milletin paralı diye yapmadığı şaklabanlık kalmıyo..Hocanın sinirli anına denk gelmiştir. Yav o kadar ÖSS derdi çek sonra gir ünive oku oku oku,gelsin böyle biri saçma sapan bi hareket yapıp sinirlerini bozsun,sonra sen ona ters bişey yaptın diye dershaneden atıl,hakkında dava açılsın, o kadar yılın boşa gitsin..
Özür dile hocandan,seni ona güvenip, anlattığın bi olayda satmamış etmemiş,sinirli anına denk gelip hafiften çizmiş.İStemezdi böyle olmasını ama sinir işte.Dershaneye tekrar alınması için elinden geleni yap derim..
-----------------------------haah bukadar işte. olay bitmiştir
Edit : aq sana has etmiş ! şımarık ve para lafı eden biri oalrak az bile etmiş
-
anlamıyorsunuzki.
bir adam düşünün adam yıllarça okuyor doktor oluyor ama eli titrediği için ameliyat yapamıyor ne anladık
öğretmense sinirlenmiçek.
+adamlar beni dershaneden attı dava ettim diye+hemde beni yüzüstü bıraktıalr oks 1 ay kala :(
-
kafana vermemiş işte kalçana vermiş daha ne konuşuyon
amma büyük olay ha! canında acımıştır senin şimdi
yaptığın terbiyesizlik yetmemiş bide adamın dershaneden kovdurmuş bide dava açıyorsun. senin iyi bi dayağa ihtiyacın var.
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyorsunuzki.
bir adam düşünün adam yıllarça okuyor doktor oluyor ama eli titrediği için ameliyat yapamıyor ne anladık
öğretmense sinirlenmiçek.
+adamlar beni dershaneden attı dava ettim diye+hemde beni yüzüstü bıraktıalr oks 1 ay kala :(
-----------------------------
Öğretmen se sinirlenmicek mi ? ne !
Sebep ne peki ?..öğretmen olurlarken ameliyatla sinirlerini felan mı alıyorlarmış ? hoca saçmalama konusunda master yapmak üzere oldugunu hatırlatırım... sen öğrencisin görevin adam olmak adam gibi ders dinlemek görevleri yerine getirmek ? bunlardan hangi birini yapıyosun ? hiç birini mi..
Öğretmenin görevi ne ? adam etmek..adamlıgı öğretmek..peki sen bu olaydan sonra adam olurmusun ? hiç sanmıyorum.. -
alın size olayın tamamı
şimdi dedikki biz dava ediyoruz adamalr dedi lütfen dava etmeyin fln
sonra telefonumuzu vermişler hojaya.özür dilesin die
adam açtı telefonu anneme ağza alınmıçak küfürler etti yani aslında vaz geçmiştik ama anneme küfür eden adamı affedemem
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------alın size olayın tamamı
adam açtı telefonu anneme ağza alınmıçak küfürler etti yani aslında vaz geçmiştik ama anneme küfür eden adamı affedemem
göt ayağı... hani kanıt ? mahkeme senden dicek kanıt göster ? -
o gün direkt olarak savcılığa dilekçe verdik ve aram zamnını bildirdik
daha ne kanıtı verçem...
edit:bize bir avukat tutu.karakol avukatın ilk dediği kelime şuydu.aferim ii yapmışsını+karakolda da herkes bizi destekledi bizim sorunumuz bu işte haklı yı şikayet ederiz,haksıza acırız
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------alın size olayın tamamı
-----------------------------adam onca yıl okumuş eğitmiş kendini öğretmen yapmış senin gibi bi şımarık, çıtkırıldım için işinden olmuş. Bende olsam küfür ederdim. Babam da öğretmen. O da böyle şeyleri hiç sevmez. Böyle birşey olsa O da küfür ederdi büyük ihtimal
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------o gün direkt olarak savcılığa dilekçe verdik ve aram zamnını bildirdik
daha ne kanıtı verçem...
bu yaştaki birine bu kadar yalan fazla sanki..