Haklarım Neler??
-
bi adamın o kadar üzerine gidersen s... bile
sen o adamın beklide meslek hayatını bitirdin hala gelmiş konuşuyorsun
kapa artık çeneni davayı da geri çek adam akıllı bişey yap. kendi aklın yetmiyosa da burdakileri dinle
-
isterseniz kağıdı uplaod edeyim_??_?_?_?
-
kardeşim sen öğretmen ol da sinirlenme.. öle kolay deil bu işler. memlekette kolay kolay bi yerlere gelinmio öğretmen de olunmuyo. senin aradığın vasıflar 4/4 lük bi öğretmende olması gereken vasıflar. bu şartlarda bu imkansız. emin ol kalçanın kesileceğini bilse öle yapmazdı ,yazıktır adama kimbilir ne şartlarda o noktaya geldi üstüne üslük dersaneler it gibi çalıştırıyo yeni öğretmenleri 3 kuruş para karşılığında. bence git hocanla konuş idareyle konuş dersaneye dönmesini sağla davanı da geri çek derim.
son dakkada akla gelen parlak fikirlerle bir anlık sinirle onun düştüğü hataya düşme..
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------alın size olayın tamamı
şimdi dedikki biz dava ediyoruz adamalr dedi lütfen dava etmeyin fln
sonra telefonumuzu vermişler hojaya.özür dilesin die
adam açtı telefonu anneme ağza alınmıçak küfürler etti yani aslında vaz geçmiştik ama anneme küfür eden adamı affedemem
-----------------------------Salla salla yer yerinden oynasın :D
Yok hoca aramıs annene telefonda sovmus felan fisman...
İyi yapmıs amk...Ben olsam agız burun bırakmazdım...
-
kesinlikle öle bi şey yapmıçam sizden nasihat değil sadeçe haklarımı sordum.
-
ulan oakğıdı buraya yayınlaram hepiniz top üye olçak mısınız_?_?_?_?_?_?
-
Benim niye başıma hayatım boyunca böyle birşey gelmedi? Sen git adamı kızdır sonra hem suçlu hem güçlü.Adamı işinden attırmış yetmemiş dava açıyor üstüne.Adamı katil eder bunlar.
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
ulan oakğıdı buraya yayınlaram hepiniz top üye olçak mısınız_?_?_?_?_?_?
seni top diye oynarım biliyosun dimi ?Al sana hak : Sessiz kalma hakkına sahipsin..!
-
o olayıben tek ben yapmadım.2-3 arakdaş yaptık
-
muhbir bunu yazdı:
o olayıben tek ben yapmadım.2-3 arakdaş yaptık
işte gönül isterdi ki sadece senin diil..dierlerinin de çizseydi orasını burasını..ama bak su konuda dava acabilirsin.. "benim kıçımı yırttı dierlerinkini yırtmadı" şeklinde.. Davacıyım! onlarınkinide yırtsın.