Harççlar Kaldırılmamış (Kaldırıldığına İnanan Kandırılanlar)
-
ben 2 yıllık okuyorum hala...4. seneye uzadığı için sadece 95tl yatıracağım...1. öğretimim...başka bir ücret talebi yok...
-
kaygusuz bunu yazdı
harçlar kaldırılmamışki. sadece katkı payı olan kaldırılmış
aö yazılacağım sordum 245 tl olan kayıt parası 205 tl olduğunu söyledi sadece 45 tl katkı payı verilmeyeceğini söyledi.
hani harçlar kaldırıldı diye konu açılmıştı ve orda akepeyi öve öve bitiremeyenler vardı adamlar tasak geçmişler resmen.bizim türk gençliği koyun gençliği adeta. yat yat kalk kalk. Bize yalan söylediler..

zaten bobilerde yıllar önce 2008 de herşeyi özetlemişti...
ulan bobileri takip etseler ıq leri % 2 artar beKalkmış bize koyun diyorsun,bi halt bilmeden harçlar kaldırılmamış diye iftira atıyorsun.
Sen haberleri takip etsende iq'n %1 artsa biz onada razıyız,böyle saçma konular görmeyiz en azından.
Büyük bi ümitle bok atmak için konu açmışsın ancak elinde patladı..
Edit:bizim türk gençliği harbi koyun,bunu bize bir kez daha gösterdiğin için teşekkürler.
pcdoktor636 tarafından 10/Eyl/12 11:44 tarihinde düzenlenmiştir -
acik ogretimlerin kalkmadi tabi.
1. ogretimlerin kalkti
-
devletin bir üniversite öğrencisi için harcadığı ortalama ücret yıllık 5000tl, bırakın da harç alsınlar, buna da isyan etmeyin.
-
ben 10 kuruş dahi vermedim kayıtta şahsen.
-
Artık yıl okuyanlar indirimli ödüyor.
-
resmen kandırdılar a.k az önce gittim bende 205 lira domaldım resmen bunların yapçağı hayrı ben...
SeRDaR tarafından 10/Eyl/12 12:28 tarihinde düzenlenmiştir
yalakalara söylüyorum açık öğretim okuyanlar yada 2. öğretimler piç mi 1. öğretimdeki öğrencide diğerleri ne -
-
Triumph bunu yazdı
aof ile normal universite ayni mi?
Devlet nazarında ki farkının söylermisin bana
üniversteler arasındaki fark sadece özel sektörde vardır devlet nazarında hiçbirinin farkı yok en azından sen açıköğretim okudun seni memeur yapmıyoruz diyen bir kurum görmedim -
hic dusunmeden aklima gelen bir kac farki soyliyim. aof burolari diye birsey var. buralarin kiralari ve personel giderleri var. sinav yerlerindeki personel ve guvenlik giderlerini de soylemeye gerek yok.