Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?
-
// \\
hocam kafayımı yediniz siz yav
// \\
-
hitler puştu zamanında denedi ama bi tarafından kan aldılar. spastik özürlülerin yok edilmesi aslında bana da mantıklı geliyor, çünkü onların hayattan en ufak zevk aldıklarını sanmıyorum, ama inancım gereği asla böyle birşeye olumlu bakamam.
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yapma be.
Sen zeki bi adamsın.
Yaşlıların üreme fonksiyonu var mı ki nesli devam ettirsin?
-
Şahsen ben 50 den sonrasını yaşamak istemem.
50 ye gelince öldürün beni. Ya da baktınız kafayı yedim deli oldum sikin ne yaparsanız yapın aq :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen ben 50 den sonrasını yaşamak istemem.
50 ye gelince öldürün beni. Ya da baktınız kafayı yedim deli oldum sikin ne yaparsanız yapın aq :|
-----------------------------yine hayvani bir düşünce. azuhahhhaaa düşecektim lan sandalyeden...
-
Adam mevcut teknolojide sağlam gözüküyorsa fakat ileride hastalıklı oldugunu anlayacağımız bir teknoloji olunca ne oalcak bunun gibi bir sürü vaka hayal edin sadece içinizdeki sadistin ve bencil genlerin hazzı olarak görülen hitlervari ..ik bi plan bence.. ne kadar heveslisiniz öldürmeye,parçalamaya,nefsiniz sizi ayakta kemirmiş ölmüşsünüz köpeklere kemik diye atılacaksınız halen bir mükemmel genler,mükemmel ırk ütopyası siz önce mükemmel insan olun..
-
Kısa bir Cevap "Erdem Sahibi olmayana İnsan Denmez."
Bizi Doğadaki Pek Çok Şeyden Ayıran Bilgeliğimiz, Erdemimiz ve Merhametimizdir.
-
yine delinin 1 i kuyuya zekice 1 ta$ atiyor...
-
Hayatı sadece güç, gövde eylemleri yapılabilecek bir süreç olarak düşünmek yanlış.Herkesin gidebileceği yere kadar yaşama hakkı vardır. Adil olmaz bunu yapmak.
-
Geç o işi ya... Türün devamlılığı için demiş madem ben de ona aşağıdaki haberi yolluyorum.Muck Nietzche..
Dünyanın en yaşlı annesi: Bebeği 3 yıl emzireceğim
07.03.2009

70 yaşında doğum yapan 'nine' tıp dünyasını şaşkına çevirdi. Bir kız bir erkek bebek dünyaya getiren Hintli kadın, dünyanın en yaşlı annesi unvanının sahibi oldu.
Biri kız biri erkek ikiz bebek dünyaya getiren Omkari Panwar, Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en yaşlı annesi unvanıyla girdi.
Sezeryan yoluyla dünyaya gelen bebeklerin sağlığının iyi olduğunu söyleyen doktorlar, bu yaştaki bir kadının hamile kalmasının tıp dünyasını şoke ettiğini belirtiyor.
Doktorların verdiği bilgiye göre prematüre olarak doğan bebekler 1 kilo. Panwarların iki yetişkin kızı ve beş torunu var.