Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?
-
Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde çıkan yangında, 3'ü kadın 8 hasta hayatını kaybetti. Bursa Valisi Şahabettin Harput, tomografi bölümünde çıkan yangında 8 kişinin öldüğünü, 44 kişinin de hastanelere nakledildiğini açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinde gece çıkan yangınla ilgili olarak, ''Yangının çıkış nedeni büyük ihtimalle elektrik ağırlıklı. Ama incelemelerimiz devam ediyor. Net bir şey yok'' dedi.
Hanginiz yaptı lan ?
-
annen veya baban yada kardeşlerinden biri kanser olduğunda yok edebilecekmisin ?
Baban yaşlanınca türün devamlılığı için yok olman lazım baba deyip öldürebilecekmisin ?
Yada sen yaşlandığın zaman kendini öldürebilecekmisin.?
Biraz enpati..
-
bu arkadas ıkı ayda bı gelır bı konu acar sonra mıllet tartısıp durur kendını ıkı ayda acacagın konuyamı hazırlıyon hocam :| valla merak edıyorum senı
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde çıkan yangında, 3'ü kadın 8 hasta hayatını kaybetti. Bursa Valisi Şahabettin Harput, tomografi bölümünde çıkan yangında 8 kişinin öldüğünü, 44 kişinin de hastanelere nakledildiğini açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesinde gece çıkan yangınla ilgili olarak, ''Yangının çıkış nedeni büyük ihtimalle elektrik ağırlıklı. Ama incelemelerimiz devam ediyor. Net bir şey yok'' dedi.
Hanginiz yaptı lan ?
-----------------------------Geçen hafta okuldan izin almak için müdür yardımcısına hastaneye gidicem demiştim. Hangi hastane diyince Şevket Yılmaz dicektim ismini unutmuştum. 2 saat düşündüm sonra dedi git hastanenin ismini ögren sonra izin almaya gel dedi :D
Duvardan atlamak zorunda kaldım bende :D
-
Teknik açıdan Nietzsche'nin felsefe anlayışında üst insan kavramından üstün insan kavramı çıkartmak mümkün değil. Aksi takdirde Nazi Almanyası'nın vardığı sonuçla bu konuda geçen düşkün insan anlayışına, burada olduğu gibi, varılırdı.
Ahlaki açıdan yaşlılar bu toplumda hürmet gören insanlardır. Kaldı ki bütün insanlar yaşlanır; ama bütün insanlar yaşlanınca kötü muamele görmek isteyecek kadar mazoşist olamaz.
Etik açıdan ise insan araç değil amaçtır. Buna göre insan değerlidir; insanın değeri korunmalıdır. Bu da ancak insan olanaklarını gerçekleştirebiliyorsa mümkündür; eğitim hakkı, yaşama hakkı gibi ...
-
2.hitler olursun ;D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Şahsen ben 50 den sonrasını yaşamak istemem.
50 ye gelince öldürün beni. Ya da baktınız kafayı yedim deli oldum sikin ne yaparsanız yapın aq :|
-----------------------------hade lem 50 sinde evlenip yuva kuran insanlar var :D
50 çok erken 70 iyi :|
-
Amaç insanlıktan sonra ne gelmelidir sorunu değil, çürümüş olanı koruyup kutsallaştıran insanlığın yaşayacağı kaçınılmaz yıkımdır
-
Aman Hacılar, hacı dedik bağrımıza bastık!!Öyle şey mi olur yaw? Türümüzün devamı için yaşlıları yok etmek.Bize yakışmaz.Sonra biz yaşlanınca Ne olacak? Başkaları tarafından yok edilmek bizim hoşumuza gidecek mi acaba??
-
bu bu salak herifin demek istediğini anlıyorum Nietzche midir nedir.ama yaşasaydı sorardım ona bunu yaparsak hayvandan ne farkımız kalır ?bu salak adamın bi sürü daha böle aptal görüşlerde vardı.hatta narşist di bu demi?yanlışmı biliyorum?