folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Nihilizm ve sosyal darwinizm hayvanlıktır.İnsanlık dışıdır.Bugun benim dedem 75 yaşında odun kırıyor bahçe kazmalıyor.Benden daha sağlıklı ve diri adamdırkendisi.Niçe acaba hiç köy yerinde yaşamışmı zaten kendisi zayıfmışki erkenden gebermiş hayvan oğlu hayvan.Hitlerin çöküş filminde bi replik söz geçer "ben halkı savaşa soktum ama doğaya göre zayıf düştüler ve yenildiler yok edilmelidirler" diye.Yani sosyal darwinizme çekersen insan düşünen hayvandır sadece güçlü olan hayatta kalır bu kadar basit.Madem niçeye katılanlar var o zaman zayıf bi doğa ayıbının eline ak47 saldırı tüfeği verin.Tetiğe bastığı anda güçlü doğa ürünün iç organları veya kafatası patlıyor yerlere dökülüyorsa diyoruzki akıl nelere kadir,sadece insan akıl sahibidir,aklın yolu birdir,sadece insan değil bütün canlıların yaşama hakkı vardır güçlü olan insan zayıfı korumalıdır.Doğada hayvanlar açısından konuşmuyorum çünkü benim ideolojilerim fikirlerin insanı hayvandan çok kalın bi çizgiyle ayırır.Yani mutlaka bi insan bi hayvanı öldürmemeli zarar vermemeli hayvanlar birbirini öldürüyosa bu bir seleksiyondur zaten müdahale edilemez.Eğer dünyada yaşam alanı sınırlıysa gelecek nesillerin hakkı yeniliyorsa daha insani şeyler kullanalım mesela prezervatif olabilir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

İnsanları yok edeceğinize kaynakları kullanmayı öğrenin. Sen 24 saat bilgisayarı açık tut, kombiyi açık bırak dışarı çıkarken camı da aç havalansın diye, otobüsle rahatça gidebileceğin yere arabanla git, birşey yıkarken suyu sonuna kadar aç günde 5-10 lt boşa su harca, çay suyu koy git tv'nin başına otur sonra unut onu suyun yarısı buharlaşana kadar kaynasın ondan sonra kaynak yetmiyor insanları öldürelim. Sen git kendini öldür.

Edit: Bizi hayvanlardan ayıran değerlerimizi de yok edersek hayvandan farkımız kalmaz. Bazıları zaten hayvandan geldiğini düşündüğü için bu düşüncelerini anlayabiliyorum aslında.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Bu adam yaşlanınca ne olmuş acaba akıbetini merak ediyorum:|

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu adam yaşlanınca ne olmuş acaba akıbetini merak ediyorum:|

delirmiş.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Doğa ve canlılar nası gelişim halindeki :?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:
    gVeR bunu yazdı:

Yapma be.

Sen zeki bi adamsın.

Yaşlıların üreme fonksiyonu var mı ki nesli devam ettirsin? 

hasta yada yaslilari olarak anlamisim..

Yinede sacma bi fikir kimin ne olacagi belli olmaz.

sahsen ben bu konumda biri olsam, ben geberdikten sonra banane evrimden diye dusunurdum..

The king is bleeding.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    felaket bir bencilliğe sebep açaçağı açık ki zaten oluşumu da bu bencillikten doğuyor bence kim çalışmak isterki kim insanlığa bişey katmak isterki o zman bi gün bunlar unutulup kıymeti kalmayacaksa insan takdir edilmek ister saygı duyulmak ister eğer hizmetleri karşılığında uyutulmak bunların göstergesi haline gelirse iyi olur zaten kimileri artık bitse diye beklemekte vefa denen olay yok ama ya cık ters bence
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    la ne mal olduğunu ortaya çıkardın daima dinimize laf atıp duruyosun işte senin gibi şerefsizler yüzünden ben dinimi seviyorum bizim dinimizde değil yaşlıyı öldürmeyi onları korumayı emreder karıncayı bile incitmememiz gerektiğini söyler.Dilerim ki yaşlanasın ve ne düşünüyosan sana olsun

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

sadece yaşlı hasta ve yaşama anlamı kalmamış olanları değil , tüm aşağı ırkları, soysuzları, eşcinselleri , düşük zekalıları "insanca" uyutmak gerektiğini ve bunun türümüze karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki : her canlı popülasyonu , predatörleri ile vardır. Başka birilerinin avıdır, avlananları güçsüz bireyleridir ve bunlar nesilden temizlendikçe daha güçlü bir türe doğru evrilir gelişirler. Ancak insan bu doğal döngünün dışındadır, doğal seleksiyona uğramamakta ve kontrolsüz biçimde artmakta bu kendinide gezegenide gezegendeki yaşamıda tüketmekte son noktaya gelene kadar bunun trajik sonucunu anlamayacak kadarda bencil ve aptal bir türüz demekki. iğrenç bir yaratık olarak insan : kendinden başkasını asla düşünmez , çıkarı için herşeyide yapabilir . Onlar birilerinin annesi babası diye tepki gösterenler , yada onların yerinde sen olsaydın diyenler aslında oradaki düşkünleri / zayıfları benim düşündüğüm kadar bile düşünmüyor,ben en azından onları bu sefillikten kurtarmayı düşünüyorum. Ama bunu diyenler sadece birgün oduruma gelmemek için o durumu yok etmeye çalışıyor. Sanki dünyaya kazık çakacaz mk ? savaşacak ve türünü devam ettirecek gücün olmadığında gitmesini bilmek ve bunu içine sindirmek , insanoğlu gibi korkak ve ruhsuz bir yaratığın harcı değil demekki.

insan doğal seleksiyon ve evriminin dışına çıkmış ise, devam edebilmek ve kalıcı bir uygarlık olarak yaşamayı başarabilmek için "doğal olmayan seleksiyonunu" ve kendi evrimine yön verebilmeyi başarabilmesi gerek ki duruma baktığımda - dışardan bakmaya çalışan biri olarak - bu tür için pek fazla umut yok aslında. Birileri gelip bizi gezegenden temizleyene, varoluşu sefaletimizden kurtarana kadar olmayan tanrılardan medet ummaya devam edecek kadar aptal, korkak, cahil ....

niçenin bahsettiği üst insan, insanın insan olmayan altbasamaktan, içinden çıktığı türü yok ederek bu noktaya geldiğini kabul etmek, insanlar arasından türeyecek yeni bir "türün" insanı yok ederek insanın yerine geçeceği ve bu yolculuğun böyle süreceği anlamına gelir .

"Hasta Ve Yaşama Anlamı Kalmamış olanlar" ------> Kendi istekleri ile olacaksa olur. Senin isteklerinle değil.

"Aşşağı Irklar ve Soysuzları"--------------------------> Aşşağı Irk Yukarıı Irk Söyleminden bişey anlamadım, Henüz Dünyada Öyle bir Kabul Edilmiş Kavram Yok. Kafatası Irkçılarının Söylemidir. Soysuzlar demişsin bu bir Küfürdür, Böylesi Irkçılık Dozajı Yüksek bir Konuda Söylemene Şaşırdım. Hali hazırda Pkk Tartışılmıyor burada. Zira Dünyada Aklı Selim Her kesinde Bildiği Üzere Soysuz Tek bir insan Yoktur. Irkçıların Hızını Alamayarak  Söylemlediği Hakaret Cümlesidir.

"Eş Cinseller Ve Düşük Zekalıları"-------------------> Kardeşim onları senmi yarattınki yokedeceksin. şöyle bir kenara çekil yalnızken düşün bu tür dipsiz kuyu düşünceleri bana ne fayda sağlar diye. Pek çok insan Senin Söylemlerini yineleyen kişiliklerden hoşlanmaz. Topluma muhtac bireyleriz dolayısıyla faydası yok bu düşüncelerin sana.

Düşkün ve Hasta olanları sefillikten Öldürerekmi Kurtaracaksın be hey kardeşim. Peki Onun Kalbi, Hayalleri, Sevdikleri ve Sevenleri, Ne Çabuk Atladıın Dünyada Paha Biçilmez Bu Değerleri. Belkide Bu Değerler Uğruna Pek Çoğu Yaşama Sağlam bir insandan Daha Fazla Tutunuyor Ne Dersin. Dünya Sağır Dilsiz Sakat Pek Çok İnsanın İnanılmaz Başarıılarına tanık olmuştur.

Gelelim Neticeye Bırakın Doğal Seleksiyon Zırvalıklarını, Seleksiyon Akış Hızını ve Değişimleri sen istesende istemesende milyon seneler uzunluğunda süreçlerde uygular. Bunu ne sen görebilirsin nede başkabiri. Güzel Dünyamız Sonsuz Boşluktaki tek korunağımız ve Uzay Gemimizdir. Onu Hasara Uğratmamak için Doğayla Barışmak için önce kendimizle Barışık olmalıyız. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    empati diye bir şey var.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 15126 Toplam Mesaj: 90