folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

Hasta Ve Yaşlıları Yok Etsek Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Nietzche bunu boyle yapmamiz gerekiyor dememis ki :) Adam Dogal seleksiyona insanlari da katinca boyle olmasi gerekir seklinde bir onerme yapmis )

Hitler savasta Nietzche'yi kullandigindan fasist bilinir. Oyle bir ideolojisi olmayan filozoftur.

Super bir lafi var : Ucurumu sevenin kanatlari olmali. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

hayvansan sorun yok yasli ve acz icindeki canliyi yok edersin eger "iNSAN" isen o baska

gecenin saat üçü.telefon çalıyor.genç adam uykusundan uyanır sinirli bir şekilde.cevap verir telefona.arayan annesidi.genç adam sorar:
    -hayırdır anne.neden aradın anne bu saatte?
    annesi:
    -yok oğlum sesini duymak istedim.
    genç adam:
    -ya anne gecenin üçünde ses duymak için telefon açılır mı hiç.der.ağzına geleni söyler annesineee.
    annesi sorar:
    -oğlum seni bu saatte arayarak rahatsız mı eetttim??
    genç adam:
    -evet anne der.
    annesi de:
    -oğlum sende 25 sene önce beni bu saatlerde rahatsız ettin.doğum günün kutlu olsunnn......................

ellerine baktigimiz zamanlarda yaslilara muhtacken iyi hos mudanan kalmayinca oldur ondan sonra bekle yeni nesiller dogsun adam katilini besler mi ?

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

onlar zaten kendileri yokoluyorlar neden extra iş peşinde olmalı ki insan? hasta veya yaşlı olanlar zaten çok zamanı kalmamış olanlar değil mi ? neden bu tahammülsüzlük? kaldı ki sağlıklılar çok mu faydalı bu türün gelişimi için ? ya da gençler? genç olmak ya da sağlıklı olmak türün gelişimine faydalı olmanın kesin garantisi midir? garipssss..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trkuaz
    trkuaz's avatar
    Erkek
    hepimiz (!) bir gün yaşlanacağız. . . öldürülmek istemiyorum :):)

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir" M.K. ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

sadece yaşlı hasta ve yaşama anlamı kalmamış olanları değil , tüm aşağı ırkları, soysuzları, eşcinselleri , düşük zekalıları "insanca" uyutmak gerektiğini ve bunun türümüze karşı sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki : her canlı popülasyonu , predatörleri ile vardır. Başka birilerinin avıdır, avlananları güçsüz bireyleridir ve bunlar nesilden temizlendikçe daha güçlü bir türe doğru evrilir gelişirler. Ancak insan bu doğal döngünün dışındadır, doğal seleksiyona uğramamakta ve kontrolsüz biçimde artmakta bu kendinide gezegenide gezegendeki yaşamıda tüketmekte son noktaya gelene kadar bunun trajik sonucunu anlamayacak kadarda bencil ve aptal bir türüz demekki. iğrenç bir yaratık olarak insan : kendinden başkasını asla düşünmez , çıkarı için herşeyide yapabilir . Onlar birilerinin annesi babası diye tepki gösterenler , yada onların yerinde sen olsaydın diyenler aslında oradaki düşkünleri / zayıfları benim düşündüğüm kadar bile düşünmüyor,ben en azından onları bu sefillikten kurtarmayı düşünüyorum. Ama bunu diyenler sadece birgün oduruma gelmemek için o durumu yok etmeye çalışıyor. Sanki dünyaya kazık çakacaz mk ? savaşacak ve türünü devam ettirecek gücün olmadığında gitmesini bilmek ve bunu içine sindirmek , insanoğlu gibi korkak ve ruhsuz bir yaratığın harcı değil demekki.

insan doğal seleksiyon ve evriminin dışına çıkmış ise, devam edebilmek ve kalıcı bir uygarlık olarak yaşamayı başarabilmek için "doğal olmayan seleksiyonunu" ve kendi evrimine yön verebilmeyi başarabilmesi gerek ki duruma baktığımda - dışardan bakmaya çalışan biri olarak - bu tür için pek fazla umut yok aslında. Birileri gelip bizi gezegenden temizleyene, varoluşu sefaletimizden kurtarana kadar olmayan tanrılardan medet ummaya devam edecek kadar aptal, korkak, cahil .... 

niçenin bahsettiği üst insan, insanın insan olmayan altbasamaktan, içinden çıktığı türü yok ederek bu noktaya geldiğini kabul etmek, insanlar arasından türeyecek yeni bir "türün" insanı yok ederek  insanın yerine geçeceği ve bu yolculuğun böyle süreceği anlamına gelir .

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

efrasyap bunu yazdı:
    -----------------------------

islam ahlak fazileti ve türklük töresi ve şuuruna ters dir 

kulaga hoşgelen  ama  bana göre mantıksiz cümleler demeti

(arada dogru tespiteride vardır) 

belkide senin ahlak, töre yasa dediğin doğanın gerçeğine terstir ? Doğa ve içindeki savaş bizdende doğal olarak din, ahlak vb den eski olduğunu düşünürsek, kendi yarattığımız hayaletler için "eskilerle" didişmemek ters düşmemek muhtemelen daha akıllıca olur.

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

sen ateist olduğun için seni engelleyen sınırlayan birşey yok hocam. ama bizim inancımız gereği bize ters. ;)

herkezin yaşama hakkı var bunu kimse engelleyemez.:| hasta ve yaşlıları yok etmek yerine yardım etmeyi denesek daha iyi olur aslında (:

@xz cevap yetiştircem diye kendini kasma sana laf falan sokmadım...

yok hocam güzel güzel fikir paylaşıoz şurda , herkes farklı düşünecek ama en doğru olan ayakta kalacak sonunda. 

Tamam yardım edelim , herkese yardım edelim, herkes yaşasın sevsin sevilsin ... Niçede piskopat olduğundan buna karşı çıkmıyor. Ancak realite şu : bu gezegende kaynaklar sınırlı, hava su toprak sınırlı, yiyecek sınırlı , yaşama alanı sınırlı ... ama ihtiyaç sonsuz ne yazıkki. Kavgada burdan çıkıyor, bu havayı suyu kim hakediyor. Doğa buna kendince bir çözüm bulmuş diyorki : sağ kalabilen hak ediyor. İnsanın 70 yaşında olması güçsüz olduğu olacağı anlamına gelmez ama 20-30 yaşında olmasıda güçlü olduğunu göstermez. Güçsüzlük , güçlü tarafından ifade edilebilen göreceli bir kavramdır. Güçsüzleri yaşatmaya çalışmak , türü devam ettirecek direnci gücü olanın hayat hakkında tecavüz anlamını taşır, güçlü bireyin doğmamış nesillerinin doğa üzerindeki haklarına saldırıdır. 

ateist olmak - ki ben ateist olduğmu söylemedim, seni yasaların kurallardan muaf yapmıyor. Mesela gidip tinerci çocukları imha etmeyi düşünürdüm , kimseye ve kendilerine daha fazla zarar vermesinler ki bu gayrımeşru zavallılar ztn yaşadıklarının farkında değiller , ancak sırf başkalarını korumak zarar görmelerini engellemek içinde cinayet suçunu üstlenip içeri girmeyi göze alamayacak kadar da korkağım, yani belki türümü okadar sevmiyorum diyelim . Bitkisel yaşamda olan birinin acısına son vermek bile yasalar tarafından cinayet addedilmiş. Yok ben inanmıyorum cinayete demekle de yırtamıyorsun ne yazıkki 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

olayı fazlasıyla dramatize ediyorsunuz, kendini onun yerine koy demekle yerine koymak mümkün değil öyle birşey mümkün olsa kendimi bill gates yerine koyayım.

dünyanın kaynakları belli ve artsın , paylaşılsın demekle ne artacak ne paylaşılacak. seleksiyon gene işleyecek, kıtlıklar hastalıklar savaşlar iç çatışmalar yolu ile milyonlarca insan yine telef olacak, bunu onları sevmekle yada sevmemekle - hayaller düşler sahibi olmakla - engelleyemezsiniz. Doğal seleksiyonun insafını beklemektense doğal olmayan seçimi insanoğlu kendisi yaratıp, neslinin sağlıklı üretken ve türünü devam ettirebilir bireylerine yer açıp , kıt kaynakları bunların lehine kullanmayı öğrenebilir  ufak bir ihtimal olsada;  bunu öğretecek şey ikna edilmek değil, devasa bir felaketten sağ çıkabilmektirki , insanın şu anki sefilliği ve cahilliği ile bu pek mümkün görünmüyor.  Herkes yaşasın, hepimiz kardeş olalım derken herkes birbirine düşman olacak ve herkes ölecek.

Aksini iddia eden arkadaşlara soruyorum, milyarlarca aç sakat sefil aptal atıl insanı ne ile beslemeyi yaşatmayı düşünüyorsun , hangi su hangi ekmekle ? Sakatlardanda sanatçılar çıkabiliyor diye , yaşadığının farkında olmayan milyonları, sakat olmasa bile zeka seviyesi maymundan farklı olamamış gelişemeyen ırkları ( evet aşağı ırkları ) diğerlerinin sırtına yük diye bindirelim. İnsan bile olamamış primatları ülkemizin vatandaşı yapmışız zaten onlarla vergimizi paylaşıyoz yetmiyormuş gibi bide evimize alıp besleyelim oldu olacak, haşere gibi üresinlerde bizim çocuklarımıza yiycek bi lokma kalmasın. Türümüzün bekası önemli değil zaten onu tanrı düşünür değilmi ? Yok kralın biri varmış , hangi kral hocam ? Ben sana gerçek bir hikaye anlatayım, tek kelime insanca konuşmayı bilmeden , toplu iğne üretmeyi bile beceremeden , kendinin bile farkında olmayan insan kategorisinde milyarlarca primat var bu gezegende hatta yaşadığın ülkede dolaştığın şehirde , dünyayı haraca kesen insanlığın sırtında milyar yıldır asalak yahudi diye bir toplum var mesela , ülkenin birinde değil israilde . bırakalım yaşasınlar bizide yok edene kadar sömürsünler nasılsa hepimiz kardeşiz , yüreğimizde iyilik için pır pır ediyor (!)

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    .....

Yazıların ve Üslubun Gayet Oturaklı Kendini bilen bir birey olduğunu Gösteriyor. Ancak Söylemlerinde Adı Geçen Asalakları Neyle Besleyecez Öldürelim Gitsin Kavramında  Çok Derin bir Kargaşa ve Hüsumet vardır. Onları Besleyen Mutlak Sahipleri Vardır, Baba, Amca, Anne Gibi. Sen Orasını Kafana Takmakla Bence Kendine bile Acımasızlık ediyorsun.

Olay Dünyanın Artan Nüfusu Yüzünden Kaynaklar olarak Yetmemesi ise, Sorunu Çözmenin yolu, Yaşayanları Yoketmekte değil, Doğmamış olanlar Hususunda Yaptırıma Gitmekde Çözülebilir, Çünkü İnsan Karmaşık bir Yaratıktır. Söylemlerinde Uygulanabilecek Bir Değer Görmüyorum malesef. Uygulamaya Kalkanlar Hususunda da, Aynı Hitlere ve Yaptıklarına Kızıl Ordunun El koyması gibi Baş kaldıran Karşı Zihniyet Muhakkak olacaktır. 

Teşekkür ederim hocam, senin üslubunu da taktir ediyorum şahsen. 

Yok etmek derken belki tabirin sert olması insanların kafasını bulandırıyor. işala seninde kolun bacağın kopar diyen bile oldu mesela , yanlış anlaşmanın bu kadarı. Ancak ortada politik bir tavır var kendi ezberlediğinin karşısında olduğunu inanan kimse dinlemeden eleştirmeye başlıyor. Sanki niçe yada zchan dediki git nineni kes , dedenide zehirle ? Ben dedim sokakçocuklarından başlamak lazım imha etmeye diye aslında. Herkesin yaşamasına izin vermek için bunları yaşatacak kaynakların varlığını öneren hiç kimse çıkmadı fakat, dünyadaki milyarlarca aç insanı doyurmak için şöyle bir önerim var ... sınırsız enerji ,sınırsız toprak , milyarlar için yeterli oksijen ve su için insanlık bunları - şöyle bir teknolojik atılımı yapması gerek gibi birşey düşünmektense , hepimiz kardeşiz anamız babamız ninemiz , tüyü bitmemiş yetim, tanrı günah ahlak geyiği sürüp gider. Bunu yerine başka bir gruptan başla imha etmeye, en asalak en zararlı toplum kesiminden- yahudiler yada travestilerden örneğin, bir nevi kürtaj gibi düşünülebilir bu işlem. Kendilerine ve insan türüne zarar vermelerini engellemek için dönüştürme , hastalıklı genetiği saptayıp imha etme işlemi sadece. Elbette kahramanın biri çıkıp tüm insanları yaşatabilecek kadar ekmeğim suyum, enerjim ve bunu üretme yöntemim var derse başımla beraber derim bende. Ancak böyle bir yöntemin icat edilmesi çok zor görünüyor ki : yoktan var olmaz , ancak bişeyden dönüştürerek elde edilebilir. Suyu okyanustan toprağı başka bir gezegenden temin etmek gibi birşey düşün ki milyarlarca insan , tinercide olsa travestide olsa yaşasın. Eğer böyle bişey uygulanmazsa ztn insanlığın milyarlarcası ondan yada bundan telef olacak , bu kehanet değil türümüzün aptallığının sonucu. Bağıra bağıra gelen son yani , insanları sevmekle sevgi pıtırcığına , hümaniste yatmakla da bu sorun çözülmeyecek. İçecek suyun olmayacak 50 sene sonra farkındamısın ve insanın o noktada neye dönüşeceğini ne kadar vahşi olabileceğini tahmin bile etmek istemiyorum. 

"dakikalar gün gibi oldu, ateş gökyüzünde estiğinden beri. zenginler dilenir oldu , yoksullar vahşi  - Slayer " 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 14238 Toplam Mesaj: 90