folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    millet bianda eve götürmek olmaz herh. daha 1 gün oldu tanısalı : )) önce bi kafayı bulsun sonrası kolay : )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Önemli bir bilgiyi vermeyi unutmuşşsun kızın içki kültürü varmı? O senin içki kültüründen daha önemli Şebek durumuna üdşmek var. İçirip İçirip sarhoş edemek var. Birde sarhoş edemeyip para ödemek var sen onu söyle ben sana kesin çözümü anlatayım.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

kotusirine bunu yazdı:
    -----------------------------
    samurai bunu yazdı:
    arkadaslar beni tanıyanlar bilir az buz.. alkole pek sıcak bakmam..o yüzden öyle pek bar kültürüne falan da sahip degilim: ) şimdi sormak istedigim olay şu hatunu bara götürüp ( mesela joker :) ) düşük maliyetle nasıl sarhoş ederim??tecrübelerinizi ve tavsiyeleriniz  bekliyorum...: )
    Amacın ne senin art niyetli kötü çocuk
    valla hiç bi kötü niyetim yok : )en son ki vapur olayından da bazı arkadasların bildigi gibi kız kendi yavsadı..benim yapabilecegim bi şey yok..

valla kızı bilmiyorum  ama alkolik biri gibi birz..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

ne tarz bi kız rock bar filan sa işin kolay

hacı biraz paraya kıyıcan ama

içmesi için zorlican 1-2 tane içicek yeter bu kadar diyecek. ama sen bi tane daha nooolur benim hatırım için filan bilmemne içirebildiğin en son noktaya kadar içirceksin. bi keresinde birini götürdüm a.q içtik saak 22:30 saat kaç dedi dedim 00:30 ben eve nası gidicem bilmemne bi sürü şey dedikten sora bizim eve gitmiştik.. bi bok olmadı ama amacıma ulaşma yolunda büyük aşamalar katettim... :D:D:D kızda vatan kan ağlıyomuş a.q tam da o gece mi bulunur. bak dertlendim yine ..

maaasebeci....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Ahamda zıctıgının resmıdır:) Sen g... tü zor toplarsın :) Benden tavsıye bara gıtme :) en guzelı balık al Yanına 70 lık rakı Normalde 1 kadehe koydugunu fazlasını kıza azını kendıne koy fark etmeyecektır habıre kadeh kaldır. Yok ben Balıktan anlamam dersen yemek yap yanına yazgan kara dut sarabı al 3 şise ısını gorur ama sen gened 4 yap onu 8,5 ytl tansı meyve suyu gıbı ıcer kokusuda yok. Yada gıt ıt olduren al kırmızı et al it oldurene yatır sonra pısır.yanındada orta kalıte sarabı daya. Bırayla sarhos etmeye kalkma benden tavsıye ıs tutamadan cışe tutarsın kızı. Yok ben otturcegımı alanen bellı etmek ıstıyorsan daya votkayı kız votkayı gorunce kacmazsa rahat rahat ver coskuyu ama kacma ıhtımalı yuksek. yok ben bunları beceremem dıyorsan soyle baska cozum bulayım.....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek

kotusirine bunu yazdı:
    Amacın ne senin art niyetli kötü çocuk

amac bellide de bi arac lazim...

tekila mantikli da kiz okadar yavsadiysa (ben bilmiyorum senin olayi) ickiyede gerek kalmayabilir....

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

içkisine ilaç kat sonra devamm

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Bu arada bazı arkadaslar ıckısıne ılac kat demıs aman onu yapma bzaı kısılerde ılac gerı tepıyor. hastanede alırsın solugu. Yok ıckısız olsun dersen ıspanyol sınegı var %95 etkılıdır kolasına kat o bu kola bıraz tadı farklımı derse yokya sana oyle gelıyor de  o zaten olayı anlamadan kendılıyınden ustune atlar aman o kolanın ustune kızı dısarı cıkartma onune gelen erkegın ustune atlar. Not: ispanyol sıneyı+ıckı =?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    Abi ucuza istiyorsan bara götürme, indir sahile ver köpek öldüren şarabı, bulsun kafayı ...
    kesinlikle katılıyorum ermirreis e. birader iki kopek olduren alıcan incen sahile

muabbet falan derken gaza gelicek zaten kız. senn kini de icer merak etme sana bisi olmaz yani :P

sonrasını anlatmiim istersen.

ama kız sarhos olmadıysa kaldır at denize. ondan hayır gelmes sana

İki Mavide Bir Hayat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

içkisine LSD hapından koy :) Bulman biraz zor:D ama bu işini kesin halleder.. LSD yi içkiye nasıl atcam diyosan nuri alço filimleri izle :))

http://tr.wikipedia.org/wiki/LSD 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 21235 Toplam Mesaj: 79