Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??
-
Sarhos olan kız verır lafı kulliyen sallama bır laftır.
Sarhos olan ınsan ıcınden gelenı yapar.
Verecekse ayıkta verır.
Vermeyecekse sarhosken de vermez.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Abi ucuza istiyorsan bara götürme, indir sahile ver köpek öldüren şarabı, bulsun kafayı ...
-----------------------------hacı kopardın beni haklısın :D
-
Fistandantilus bunu yazdı:
samurai sarhoş hautn çekilmez, kafası güzel iyidir.. bi şişe nuri alço alın için dicem ama muhtemelen ikinizde uçarsınız.. 50lik, 70lik takılın kafasının güzel olduğunu anlarsın zaten..
-----------------------------tolga sen iyi bilirsin 20 shot tekila falan heheuheu bak şimdi tahtakaleden hap alıyorsun kıza içriyosun adı neydi hatırlamıoyrum hatta bu pembe küçük filler sembollüdür onun vs kızları istekli yapar anladın sen onu bu arada en son vapur muhabbeti ne lan? yoksa doğum günümdeki kızlarmı arada telefon falandamı aldın çakal
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------ne tarz bi kız rock bar filan sa işin kolay
hacı biraz paraya kıyıcan ama
içmesi için zorlican 1-2 tane içicek yeter bu kadar diyecek. ama sen bi tane daha nooolur benim hatırım için filan bilmemne içirebildiğin en son noktaya kadar içirceksin. bi keresinde birini götürdüm a.q içtik saak 22:30 saat kaç dedi dedim 00:30 ben eve nası gidicem bilmemne bi sürü şey dedikten sora bizim eve gitmiştik.. bi bok olmadı ama amacıma ulaşma yolunda büyük aşamalar katettim... :D:D:D kızda vatan kan ağlıyomuş a.q tam da o gece mi bulunur. bak dertlendim yine ..
-----------------------------abi seninkide bahtsız bedevi olayı yaa....=)
-
kopek olduren ? kız ? alkol ? bar ? biri beimi cagirio ...
kopek olduren onermem her kız icmez ki bir sure sojnra kız sıkılır bırakır ..
bira da onermem ucuza gelmez sole dusun 4 bira dan dusunsen kız icin
4x2,5 dan 10 kagit ki garantiside yok
extra dusunsen hadi dedik 2 tane yine nerdeyse ayni fiyat we uzun
o zaman is vodkaya donuo ki hem ucuza gelir gotur icir 2 bardak icse sana gelcegi
10 milyon para we cok daha hızlı etki gosterir. daha koaly olur isin.
[bira ile ayni fiyat olmsina ragmen daha hızlı etki gostermesi yuzuden bunu tercih et ]
Yasal Ahlaki Uyari :
boyle bisi dusunduun icin kendinden utanmalisin cık cık cık ..
-
abüüüü işiniz mi yok yaa en fazla 50 milyona atarsın yatağa
bak şimdi köpek öldüren olayı benimde ilk aklıma gelen oldu hem ucuz hem de etkili romantizm felan yapalım dicen götürcen plaja sonrası malum ortalama (3-4 milyondan x2 =7milyon)
bak bi rivayete göre mayalı içki ile mayasız içki birleşti mi daha çok çarparmış onun için rakı üstü bira ya da votka üstü bira tavsiyem (20-30 milyon arası ortalama)
bu arada bi tavsiye şarabı içtikten sonra kıza su içir şarabın etkisi geç geçer....:D
eeee artık birini yap içki seçimi senin kızın içki kültürü de önemli ancak senin içkilerdeki alkol oranını iyi bilmen ve senin sadece çakır olacak kadar içmen senin becerin hadi hayırlı traşlar.....
daha sonra 14 milyona durex marka %100 ince ve %100 daha fazla kremli kauçuk aldın mı deme keyfine ;D
-
arkadaşım son zamanların gözdesi enerji+votka 15 lira felandır dublesi..güzel kafa yapar...
-
cyrpt bunu yazdı:
Bu arada bazı arkadaslar ıckısıne ılac kat demıs aman onu yapma bzaı kısılerde ılac gerı tepıyor. hastanede alırsın solugu. Yok ıckısız olsun dersen ıspanyol sınegı var %95 etkılıdır kolasına kat o bu kola bıraz tadı farklımı derse yokya sana oyle gelıyor de o zaten olayı anlamadan kendılıyınden ustune atlar aman o kolanın ustune kızı dısarı cıkartma onune gelen erkegın ustune atlar. Not: ispanyol sıneyı+ıckı =?
hacı şu ispanyol sineee ne? nerde satılıyo bu dalga? -
Eskien çok fazla giderdim diskoya bara ama hiç bi kıza salça olmazdım zaten epeydir manitamda var..(nazar değmesin) Dj,ortamcı arkadaşlarım vardı maksat gönül eğlentisi vakit geçirmek...
O yüzden birazcık ender bilgilerime dayanaraktan Kısa lafın uzunu :)) 100 DE 100 ÇÖZÜM SANA...
Bak şimdi barmene gidip diceksinki abi bana eşek öldüren yaparmısın.. Yüzde 99biliodur bilmiosa diceğin şu..
İstanbul vodkayla,absolutu karıştırırmısın.. Yanına limonda vermesin.. 1bardak 20 milyon filan..
(Şimdi birileri çıkıcak 1bardağa kafayımı bulur die o 1barğada 10takla atar kız..)
Bir arkadaş iddalaşmıştı içirdim 1bardak adam yolda habire Abi 7senedir içerim böle çarpanı görmedim,abi 7senedir.. 20kere dedi ona göre yani :))
-
hoobastank bunu yazdı:
ramazan ayındayız fren pls böyle bişey yaparsan adi bi tecavüzcü yada bi hayvandan farkın kalmaz belkide düşündügün gibi bi kız degildir o da bi ana kuzusudur elleşme günahtır ;)
-----------------------------Re Re Re Re