folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkgod
    darkgod's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------

Sarhos olan kız verır lafı kulliyen sallama bır laftır.

Sarhos olan ınsan ıcınden gelenı yapar.

Verecekse ayıkta verır.

Vermeyecekse sarhosken de vermez. 

-----------------------------
    Katılıyorum abime hem de tecavüz damgası yersin

Come gather "round Hardy men of the steppes And listen to my tale Of heroes bold and friendships fast And the Tyrant of Icewind Dale Of a band of friends By trick or by deed Bred legends for the bard The baneful pride of one poor wretch And the horror of the Crystal Shard
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArieS
    ArieS's avatar
    Erkek
    Kız sarhoş olsada olmasada o kızdan almak senin becerine kalmış birşeydir ama yinede söyleyim. Sen biranın içine ne ex at ne küp şeker at nede sigara külü at. Sigara külü ile küp şeker atarsan biranın tadı değişir kız ya kıllanır senden yada içmez o birayı. O kız şimdiye kadar ex kullanmamışsa o biranın içine ex atıp içirdiğin zaman kızın ne hale geleceğini ben bile düşünemiyorum. Kızı si..cen diye boşuna başını belaya sokma. Üstelik herhangi bi kontrolde vücudun uyuşturucu aldığı ortaya çıkar başın belaya girer. En sağlamı sen biranın içine 1 tane ağrı kesici at. :D Tadı değişmez, herhangi kontrolde çıkmaz, zararlı değildir. Sadece aşırı baş ağrısı yapar ama harbi uçar havalarda. :D Ama sen kızı sarhoş etsende vermeyebilir. Yani senin becerine kalmış bunlar boş işler. Sarhoş die sen zorla gireye kalksan tecavüze girer usta. Çünkü bilinçsiz yapıyorsun. Neyse sana kolay gele. 

Bizden duygusal olmamızı beklemeyin. Biz Nuri Alço"nun filmleriyle büyüdük.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi muhabbetinle kızı bağlayacaksın seni dinlesin konudan konuyu aç az espiri, fıkra bu arada önce bir tane bira sonra 2-3 jb+kola döt olmayacak hatun azdır biliyorum.Az içkiyle öz gitmesi lazım.Önce bira içir kafa çakır keyf olur ama sarhoş olmaz.Sende iç çenen açılır.

Daha sonra muhabbeti koyulaştırınca viskileri dayarsın hadi be canım vs.. tatlı sözlerle kandır içmek istemesse.Kızlarla ilişkide temas önemlidir.Sürekli koluna dokun.Barda zaten yüksek ses var belinden tutup yaklaşarak (rahatsız etmeyecek gibi) sorularını sor :) bunlar yardımcı olu. 1 bira3 viski içerse sızar kesin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    maksat kızı sarhos etmekse! 2 duble rakı icir arkasına ver suyu :D ucuzundan

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

valla olaya acaip karşıyım aslında vermiosa git verenini bul ya illen onunumu düdüklücen neyse..

şimdi tekila en kolayı en tehlikesizi en basiti masrafına gelincede dublesi. 8-15 ytl arası deişio izmirde. 3 bilemedin 4. dublede kanat takar pilot olur 3000 fit te uçar :D

yok okdr param diosan.. ilk birayı lakır lukur içir kıza bu arada biraları 30 cl 50 cl 70cl die sınıflandırma garsona.. direk şişe getir de... nie şişe dicen birazdan annatcam:D nese birinci biradan sora ikinciyi direk söleyin kız ikinciden iki yudum aldıktan sora işemek isticek.. gitsin işesin abi bırak.. o sırada şow başlıo :D kız kalkar kalkmaz cebinden çıkar annenenin annenin falan birinin kalp ilacı vardır illaki.. kalp rahatsızlığı olanlar için onu içine salla aman diim bütün olarak sallama yarısını kır öyle at kız gelsin içsin.. ondan sora wc ye yollama gidip kusar falan ayılmasın :D kalp hapı bulamassan normal aspirini bütün olarak salla.. 

biranın şişe gelmesindeki amaç hap ı sallayınca.. bira köpürecek bardaktaki köpüğü çok bariz farkeder kız ama şişedekini çok anlayamaz.. köpüklerini sakın dökeyim deme onlarıda içsin kafa yapan kısmı o köpük :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    birasinin içine aspirin at .en ucuzu bu :) 1 tane yeter ona

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    harbi kimyasaldan ekmek peynir gibi bahsetmeniz ne güzel.. çoğunuz baskasından duydugunu soluodur allah bilir yha neyse.. hocam mala wurmayı bilmiosan(yani bi kızla aşk yasayarak yada muhabbetinle) içkiye wercein parayla git o....ya  aynı fiat aynı zevk zaten sarhoş baygın kızdan ne zevk alacan allasen? git koltuk mik..athzai bilir.. ben sewişmeye karsı deilim ama sipi olmaz dien kızı ne zorlarım ne de bayıltır mikerim.. illa bayıltcam diosan al eline bi sopa vur kafasına bayılt kay.. allam yha bu kadarmı düşük kişiliksiniz bilmiorm.. ayrıca sarhoş kız wermez.. daha cesur olur we mantıklı düşünemez okadar.. ki daha bar ortamı bilmeden içkiyi peq  içmeden nasıl olcakda kızı atabilcen meraq ediorm..(yazdıklarım genele)

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

bende barmenim oyle shotlar varki adami aninda goturur

mesala pucin bula bilirsen irlanda votkasi bende sise vardi 2 shot da 8cl de sarhos olurkiz kesin birde alkola alisi degilse tamam arkadas 4 shot attida dagildi arabaya atladigi gibi hadi kokarece gidiyoruz diye tahtali goye goturuyordu oderece

olmadi tekila yuvarlayin ama kiz 4 tane bira icir yetir  :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Düşünüyorumda acaba bu konu açan arkadaş ve konu üstüne yorum yapan arkadaşların, ablası kardeşi üzerine yapılsaydı, ne olurdu, herhalde ortalık bir birine girerdi.

Açtığınız konuya bak... yazık...

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengeee
    dengeee's avatar
    Erkek

bi dine sataşılan konular bu kadar hit alıyo bi de "Hatunu Bar ortamında nasıl sarhoş ederim??"

ne tesadüf... 

Toplam Hit: 21234 Toplam Mesaj: 79