Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??
-
Müslümanın aklı bi dogmaya bi uçkura meraklı hoca,
yok yanlışsam söyleyin...
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------bende barmenim oyle shotlar varki adami aninda goturur
mesala pucin bula bilirsen irlanda votkasi bende sise vardi 2 shot da 8cl de sarhos olurkiz kesin birde alkola alisi degilse tamam arkadas 4 shot attida dagildi arabaya atladigi gibi hadi kokarece gidiyoruz diye tahtali goye goturuyordu oderece
olmadi tekila yuvarlayin ama kiz 4 tane bira icir yetir :d
-----------------------------Balyoz bilirmisin ? oda saglam :P Tekila, smirnoff,absolut koyuon yarım cc, likor koyuon az biraz icine sprite yada bubleup :D bolcada buzla karistirion (Bu mixi saglam votkalarla yaparsan adami öldürür diolardi barda ) biz genelde 3 cesit votka karistirioduk. orjinali 6 cesit votkadan, bardagı 25 ytl ama sunger adamı bile yıkar die biliom :D
-
Konu samurai tarafından 5 Ekim 2007 (Cuma) tarihinde açıldı.
o hatun çoktan toprak olmuştur
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
hic ugraşmıcan alıcan 10 ytlye 2 tane şeker 1 sana 1 ona ohhh tamamdır afiyet olsun bol zevkli dakikalar :D
şimdiye sarhoş etmiştir yav. biryıl geçmiş de:D -
Harbı eskı konu... bu konudan sonra sıtede yuklu mıktarda sapık olduguna karar vermıstım... Önun gelen "Abi ispanyol sineğini nereden bulurum" diye yazı yazmıs merak edıp netten aratanları saymıyorum bıle :). İspanyol sınegı ithalatına baslasam su sıtede tbt de kose olurdum :) bu arad kım hortlaatı bu konuyu :)
-
cyrpt bunu yazdı:
Harbı eskı konu... bu konudan sonra sıtede yuklu mıktarda sapık olduguna karar vermıstım... Önun gelen "Abi ispanyol sineğini nereden bulurum" diye yazı yazmıs merak edıp netten aratanları saymıyorum bıle :). İspanyol sınegı ithalatına baslasam su sıtede tbt de kose olurdum :) bu arad kım hortlaatı bu konuyu :)
-----------------------------ee mevsimi geliyo :C
-
HoRbY bunu yazdı:
sen sapık görmemişsin http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=19528 girde sapıklara bak :D abaza mürid delichoban :D
-----------------------------oha yuh cus falan fılan..... abı orada oyle yapıyorsa msnde neler yapar :) vaysa desemkı jıgalo sırketı acam sermaye lazım serefsızım tahrıbatın yarısı gonulu olur karın tokluguna calısır gıbıme gelıyor :) gıbıme gelıyor.... Yada rusyay gezı duzenlesek ne olur olur neler :)
-
Acaba bu konuyu açan arkadaş nasıl yaptı işi. Tabi unutmamışsa :D malum 1 sene geçmiş