folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    cyrpt ispanyol sineği ne amk :) ve nerde bulunur :) nasıl bişeydir :) nasıl kullanılır :)

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

baileys le ne oldugunu anlamadan carpılır bence 3 tane içir içki oldunu sölemeden direk kahve niyetine wer hatta kahve söyle içine falan dok:D kendin caktırmadan nuri alco modeli xD

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    siz kızları salak mı sanıyonuz ulan onlar susuz getirir sizi =) o kendını bar moduna sokuyo onceden ztn :D

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    samurai sarhoş hautn çekilmez, kafası güzel iyidir.. bi şişe nuri alço alın için dicem ama muhtemelen ikinizde uçarsınız.. 50lik, 70lik takılın kafasının güzel olduğunu anlarsın zaten..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı:
    -----------------------------

kotusirine bunu yazdı:
    samurai bunu yazdı:
    arkadaslar beni tanıyanlar bilir az buz.. alkole pek sıcak bakmam..o yüzden öyle pek bar kültürüne falan da sahip degilim: ) şimdi sormak istedigim olay şu hatunu bara götürüp ( mesela joker :) ) düşük maliyetle nasıl sarhoş ederim??tecrübelerinizi ve tavsiyeleriniz  bekliyorum...: )
    Amacın ne senin art niyetli kötü çocuk
    valla hiç bi kötü niyetim yok : )en son ki vapur olayından da bazı arkadasların bildigi gibi kız kendi yavsadı..benim yapabilecegim bi şey yok..

valla kızı bilmiyorum  ama alkolik biri gibi birz..

Tabi ya kız o kızsa hazır olm o sarhoş etmeye falan gerek yok :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    abi sizden ricam şu güzelim forumu boyle seylere alet etmeyin..

validen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

haci bosver fallah sonradan o seni sarhos ediyo actımı agzini kapamıyolar bi daha...

3 kurus verip konusturuyon 5 kurusa susturamıyon amq:D

Falan Filan...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    ramazan ayındayız fren pls böyle bişey yaparsan adi bi tecavüzcü yada bi hayvandan farkın kalmaz belkide düşündügün gibi bi kız degildir o da bi ana kuzusudur elleşme günahtır ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    İspanyol sineği dediğim aksarayda buluna bılen ıckı masrafından daha ucuza gelecek bır nevı afrodızyak bır damlası yeter:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    burdan kimyasallara bulaşan olmuş aman diyim...hani bende yaptım böle şeyler ama en iyisini söyliyeyim herkes kullansın...14 milyona 35 tekel wotka yı alıyorsun wişne suyuyla beraber içiriosun...sahilde tabi bunnar...bu kadar işte daha ne okuyonuz....ama tekila da masraflı da olsa garantilidir...wotka da garanti ama ne bileyim sende gidebilirsin wotkanın kafası garip olur...wotka işte be uzatmayın...hadi ii şanslar...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 21244 Toplam Mesaj: 79