Hayalinizdeki Nedir? (Elektronik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kapıyı açınca hoşgeldiniz diyecek küçük birşey lazım bana hacı...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Biri hayrına bana şunu yapsın :|

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/elektronik/39.htm

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek

yükleme cdlerinin yerini kredi kartı türü geçiş yeri yapılmalı tek cekmede program v.b neyse yüklenmeli hem bozuldu çizildi olmaz hemde kapasite ve maliyet açısından daha uygun olabilir... patentini bile almayı düşünüyorum japonların bile aklına gelmez...=)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Görsel Nöral implantlı ekran kartı

Şöyle ki bilgisayardaki bir görüntü monitörde değil de direk beynimizde oluşacak...

Böylelikle monitöre gerek duyulmayacak , üç boyutlu görüntüler oluşturulabilecek IP man olacaaz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca TV kumandasıyla uğraşacağınıza RF alıcı kullanarak normal bir kumanda yapsanız daha şirin olmaz mı ?

biraz anlatırsan nasıl yapılacağını ve elinde şema varsa büyük ihtimal becerebilirim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

Hocam:) bahsettigim konu farklı.Sen TV kumandası dedıgınde ben TVyi kontrol icin dedin sandım.Normal role icin degil.yanlıs anlasılma oldu.Role olayını yapmak mesele degil tabikide.TV kumandası ıle role kontrol tek bi cümlede olsa idi sorun olmazdı bukadar.Universal kumanda dedim sende evet diyince TV kontrol için sandım bende.Proteus ile cizeiblirsin.Bukadar laf yapmaya gerek yoktu.

doğru bu kadar  laf yapmaya gerek yoktu

Edit: Proteus serial istiyor verebilecekmisin

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Konu güncel.Güzel şeyler çıkıyor:) Malum tatilde var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

böyle boynumun arkasına matrx gibi delik açsınlar..ordan kabloyu soksunlar..beni call of duty nin içine atsınlar . :))  oyun o akdar gerçkci olsunkii..4  ay 5 ay 1 yılda bitmesin :))

yorgun senarist .]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

böyle boynumun arkasına matrx gibi delik açsınlar..ordan kabloyu soksunlar..beni call of duty nin içine atsınlar . :))  oyun o akdar gerçkci olsunkii..4  ay 5 ay 1 yılda bitmesin :))

askerlik için iyi eğitim olur :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

emre_gss bunu yazdı:

askerlik için iyi eğitim olur :D

aynen :)) ama bir filmde görmüştüm öyle birşey vardı galiba :) böle bi salonda bir sürü asker var karşılıklı savaşıyorlar..ama gözlernde gözlük..bizimki gerçk gibi olcak..aynı matrx deki gibi. :) ..

ÇAVUŞ beni silah odasına aktarsana.. silah tutukluk yapıo değiştrcem :))

yorgun senarist .]
Toplam Hit: 8801 Toplam Mesaj: 73