Hayalinizdeki Nedir? (Elektronik)
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------böyle boynumun arkasına matrx gibi delik açsınlar..ordan kabloyu soksunlar..beni call of duty nin içine atsınlar . :)) oyun o akdar gerçkci olsunkii..4 ay 5 ay 1 yılda bitmesin :))
-----------------------------millette iyi hayal gücü var a.q
bu ne len ((:
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------böyle boynumun arkasına matrx gibi delik açsınlar..ordan kabloyu soksunlar..beni call of duty nin içine atsınlar . :)) oyun o akdar gerçkci olsunkii..4 ay 5 ay 1 yılda bitmesin :))
-----------------------------millette iyi hayal gücü var a.q
bu ne len ((:
-----------------------------hayalgücünün gerçekleştirilebilir şekilde olmasını rica ediyorum.
-
valla ne derseniz deyin ama ben iron man zırhı istiyorum.hoş şimdilerde bi araştırma yapmışlardı.200 m dolara yapılabiliyodu uçanı kaçanı ama lazer atamıyodu :)
-
emre_gss bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
emre_gss bunu yazdı:
böyle boynumun arkasına matrx gibi delik açsınlar..ordan kabloyu soksunlar..beni call of duty nin içine atsınlar . :)) oyun o akdar gerçkci olsunkii..4 ay 5 ay 1 yılda bitmesin :))
-----------------------------askerlik için iyi eğitim olur :D
aynen :)) ama bir filmde görmüştüm öyle birşey vardı galiba :) böle bi salonda bir sürü asker var karşılıklı savaşıyorlar..ama gözlernde gözlük..bizimki gerçk gibi olcak..aynı matrx deki gibi. :) ..
ÇAVUŞ beni silah odasına aktarsana.. silah tutukluk yapıo değiştrcem :))
-----------------------------makina soğuk :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
valla ne derseniz deyin ama ben iron man zırhı istiyorum.hoş şimdilerde bi araştırma yapmışlardı.200 m dolara yapılabiliyodu uçanı kaçanı ama lazer atamıyodu :)
-----------------------------bende uzaylı ile sevismek istiyorum ama şuan için yeterli teknolojim yok.
-
cordelian bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------bende uzaylı ile sevismek istiyorum ama şuan için yeterli teknolojim yok.
-----------------------------götü yok ki mitozla ürüyolardır onlar.hem dalga geçme yarın bigün kaçırıp sana tecavüze yeltendiklerinde görürüm seni :)
-
baris_ekin bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------götü yok ki mitozla ürüyolardır onlar.hem dalga geçme yarın bigün kaçırıp sana tecavüze yeltendiklerinde görürüm seni :)
-----------------------------önce delik açmak için prototip yapıp deneyecegim zaten.Başka uygulanabilir fikrin varsa iyi olur;)
-
cordelian bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------önce delik açmak için prototip yapıp deneyecegim zaten.Başka uygulanabilir fikrin varsa iyi olur;)
-----------------------------baba büyüksün :D
-
uzaktan kumandalı lamba açma kapatma makinesi
-
x-files bunu yazdı:
uzaktan kumandalı lamba açma kapatma makinesi
-----------------------------1 tane lambamı olacak? mesafe ne olacak? alıcıya?