Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?
-
Öpğretmen yararlı bi tv programı söyle diyince birden Acun Firarda diye atlamıştım.Bütün sınıf gülmüştü.
-
Şu şaka bana çok pis koymuştu;
Arkadaşa desene baban çok ii pianistmiş die... Çocuk benden bi yaş büyük gittim dedim çocuk çok pis dalıodu bana tam o sırada biri dedi olm çocun babasının parmakları yok çok pis vicdan azabı çekmiştim.. Sonra çocuk geldi şaka lem şaka :D
-
sanirım orta 3 te asrkadaşın biri sinir ediyodu çocuğu çocukta bunun çantayı aldı camdan atarım bak oğlum falan dedi oda ha diktir lan atarsan at demişti oda o çocuğumn çantasını almıştı bizim okul ufak tek katlıydı sinir olan çocuk camdan atmıştı çantayı sonra dışardan bir adam geçiyordu çantayı alıp vericekti diğer çocuk ta camdan aşağı atmaz mı çantayı adamın kafaya biz orda kopuyoduk valla çok komikti.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------Çok samimi bir arkadaşımla gezerken, internet cafeye gitmemiz gerekti ama yaz mevsimi, cehennem gibi ortalık. Dedik ki klimalı bi cafe bulalım, oraya gidelim..
Bi de yabancısıyız oranın yoldan geçen birine "Afedersiniz, biz buranın yabancısıyız, internet cafeye gitmemiz gerekiyor, bildiğiniz klimalı bir internet cafe var mı" diye sormayı düşünüyorum, neyse bi bayan çıktı karşıma yukarıdaki aklımdaki cümleyi aynen şöyle iletebildim "klima var mı?", nasıl çıktı o ağzımdan, nasıl birden göt oluverdim göreceksiniz, bayan "efendim?" dedi, "çok pardon" deyip hemen uzaklaştım, arkadaş yerlere yatıyo gülmekten tabi, hâlâ ne zaman aklıma gelse gülerim..
-----------------------------Bayağı bi güldüm(: "Klima varmı? Kız güzeldi sanırım heyecan yaptın? -
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------alp bunu yazdı:
-----------------------------Çok samimi bir arkadaşımla gezerken, internet cafeye gitmemiz gerekti ama yaz mevsimi, cehennem gibi ortalık. Dedik ki klimalı bi cafe bulalım, oraya gidelim..
Bi de yabancısıyız oranın yoldan geçen birine "Afedersiniz, biz buranın yabancısıyız, internet cafeye gitmemiz gerekiyor, bildiğiniz klimalı bir internet cafe var mı" diye sormayı düşünüyorum, neyse bi bayan çıktı karşıma yukarıdaki aklımdaki cümleyi aynen şöyle iletebildim "klima var mı?", nasıl çıktı o ağzımdan, nasıl birden göt oluverdim göreceksiniz, bayan "efendim?" dedi, "çok pardon" deyip hemen uzaklaştım, arkadaş yerlere yatıyo gülmekten tabi, hâlâ ne zaman aklıma gelse gülerim..
-----------------------------
Bayağı bi güldüm(: "Klima varmı? Kız güzeldi sanırım heyecan yaptın?
Ya kız güzeldi zaten de bi de güneş beynimi eritmeye başlayınca, ağzımdan çıkıverdi.. Klima var mı? hay allam ya :):)
----------------------------- -
2.Dersimiz boştu okulda Millet uzuneşşek oynayalım ne zamandır oynamadık dedi.Geçtik 15 kişi uzuneşşeğe sıra bizdeydi herkes atladı bende atladım zıplıyodum çöksünler diye..
Bir taraftan millet " Bizim köyün imamı..." derken hoca arkamdan enseye bir koydu . Ama ben kim oldugunu bilmiyodum onu yapanın varya anasını.. diyip dönmemle hocanın mahkeme duvarı suratını görmem bir oldu 15 kişi disipline gittik . Yalandan ağladık kurtulduk :D -
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Adamla kavga ediyoruz dayılanma zamanı ben ne desem beyefendi ne yapıyorsunuz :D allahım hala onun utancını içimde hissediyorum ya berbattı.
çok ağır konuşmussun. kavgada söylenmez:) -
arkadaş mesaj çekio bana msn e gir die sabahtan tembihlemişti gel gör ki dışardayım kontor de yok.
ilk mesaj geliyor
-açtım gir hadi
2. mesaj
-girsene olum.
3. mesaj
-daha girmedinmi?
-
puhahahahhah :D
-
İlkokuldayken yanlış hatırlamıyorsam okullar arası maç yapılıyordu. Kafada bazen gel gitler olur benim neyse taşı aldım basket sahasına doğru biraz sertçe fırlattım. mola gibi birşey olduğunda şırrak diye bir ses duydum yanağımda meğersem bizimkilerden birine gelmiş paçayı kurtarmak için "abi biriyle kavga ederken sana denk geldi" demiştim. İbne adam, maç oynamamış beni izlemiş ne zaman dövecem diye. :).