folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?

Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Öpğretmen yararlı bi tv programı söyle diyince birden Acun Firarda diye atlamıştım.Bütün sınıf gülmüştü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Şu şaka bana çok pis koymuştu;

Arkadaşa desene baban çok ii pianistmiş die... Çocuk benden bi yaş büyük gittim dedim çocuk çok pis dalıodu bana tam o sırada biri dedi olm çocun babasının parmakları yok çok pis vicdan azabı çekmiştim..  Sonra çocuk geldi şaka lem şaka :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

sanirım orta 3 te asrkadaşın biri sinir ediyodu çocuğu çocukta bunun çantayı aldı camdan atarım bak oğlum falan dedi oda ha diktir  lan atarsan at demişti  oda o çocuğumn çantasını almıştı bizim okul ufak tek katlıydı sinir olan çocuk camdan atmıştı çantayı sonra dışardan  bir adam geçiyordu çantayı alıp vericekti diğer çocuk ta camdan aşağı atmaz mı çantayı adamın kafaya biz orda kopuyoduk valla çok komikti. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi

alp bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok samimi bir arkadaşımla gezerken, internet cafeye gitmemiz gerekti ama yaz mevsimi, cehennem gibi ortalık. Dedik ki klimalı bi cafe bulalım, oraya gidelim..

Bi de yabancısıyız oranın yoldan geçen birine "Afedersiniz, biz buranın yabancısıyız, internet cafeye gitmemiz gerekiyor, bildiğiniz klimalı bir internet cafe var mı" diye sormayı düşünüyorum, neyse bi bayan çıktı karşıma yukarıdaki aklımdaki cümleyi aynen şöyle iletebildim "klima var mı?", nasıl çıktı o ağzımdan, nasıl birden göt oluverdim göreceksiniz, bayan "efendim?" dedi, "çok pardon" deyip hemen uzaklaştım, arkadaş yerlere yatıyo gülmekten tabi, hâlâ ne zaman aklıma gelse gülerim..

-----------------------------Bayağı bi güldüm(: "Klima varmı? Kız güzeldi sanırım heyecan yaptın?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

kotusirine bunu yazdı:

alp bunu yazdı:

Çok samimi bir arkadaşımla gezerken, internet cafeye gitmemiz gerekti ama yaz mevsimi, cehennem gibi ortalık. Dedik ki klimalı bi cafe bulalım, oraya gidelim..

Bi de yabancısıyız oranın yoldan geçen birine "Afedersiniz, biz buranın yabancısıyız, internet cafeye gitmemiz gerekiyor, bildiğiniz klimalı bir internet cafe var mı" diye sormayı düşünüyorum, neyse bi bayan çıktı karşıma yukarıdaki aklımdaki cümleyi aynen şöyle iletebildim "klima var mı?", nasıl çıktı o ağzımdan, nasıl birden göt oluverdim göreceksiniz, bayan "efendim?" dedi, "çok pardon" deyip hemen uzaklaştım, arkadaş yerlere yatıyo gülmekten tabi, hâlâ ne zaman aklıma gelse gülerim..

Bayağı bi güldüm(: "Klima varmı? Kız güzeldi sanırım heyecan yaptın?
    Ya kız güzeldi zaten de bi de güneş beynimi eritmeye başlayınca, ağzımdan çıkıverdi.. Klima var mı? hay allam ya :):)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

2.Dersimiz  boştu okulda Millet uzuneşşek oynayalım ne zamandır oynamadık dedi.Geçtik 15 kişi uzuneşşeğe sıra bizdeydi herkes atladı bende atladım zıplıyodum çöksünler diye..

Bir taraftan millet " Bizim köyün imamı..." derken hoca arkamdan enseye bir koydu . Ama ben kim oldugunu bilmiyodum onu yapanın varya anasını.. diyip dönmemle hocanın mahkeme duvarı suratını görmem bir oldu 15 kişi disipline gittik . Yalandan ağladık kurtulduk :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Adamla kavga ediyoruz dayılanma zamanı ben ne desem beyefendi ne yapıyorsunuz :D allahım hala onun utancını içimde hissediyorum ya berbattı.

çok ağır konuşmussun. kavgada söylenmez:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

arkadaş mesaj çekio bana msn e gir die sabahtan tembihlemişti gel gör ki dışardayım kontor de yok.

ilk mesaj geliyor

-açtım gir hadi

2. mesaj

-girsene olum.

3. mesaj

-daha girmedinmi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_hacker
    dj_hacker's avatar
    Erkek

puhahahahhah :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

İlkokuldayken yanlış hatırlamıyorsam okullar arası maç yapılıyordu. Kafada bazen gel gitler olur benim neyse taşı aldım basket sahasına doğru biraz sertçe fırlattım. mola gibi birşey olduğunda şırrak  diye bir ses duydum yanağımda meğersem bizimkilerden birine gelmiş paçayı kurtarmak için "abi biriyle kavga ederken sana denk geldi" demiştim. İbne adam, maç oynamamış beni izlemiş ne zaman dövecem diye. :).

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 19630 Toplam Mesaj: 113