Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Ablama Eniştem seni sekreteriyle aldatıyo demiştim....
Eee sonra noldu
-----------------------------A) Boşansınlar..
B) Enişte ablanın gönlünü alsın...
-----------------------------c ) sekreteri bizede yolla :D
-----------------------------d ) sekreter erkek çıksın :D
-
lise 2 deyken sınıfın duvarını boru girecek şekilde delmiştim yuvarlak biçimde tam karşı sınıfa açılıyordu dersin ortasında kalkıp boruyu deliğe sokup üfledim diğer sınıftaki hocada tam deliğin ordaymış adamın takım elbise bembeyaz olmuştu kireçten hocada hafiften kekemeydi direk bizim sınıfa dalıp ki ki kim yaa yaptı bunu deyince ortalık koptu ders sonuna kadar gulmuştuk sonra okulda efsane oldu.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir konu yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi. yazısını okuyunca aklına nasıl gaf kelimesi geliyo nerden çağrım yaptı anlam veremedim :|
-----------------------------anla iste silmisler konuyu :)
-
banyıdoa masturbasyon yaparken kendı golgemden korkup cıglık atmam orgazmın doruk noktasındaydımkı bı baktım golgem sonra mechul:)::):)
-
baron_27 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Ablama Eniştem seni sekreteriyle aldatıyo demiştim....
Eee sonra noldu
-----------------------------A) Boşansınlar..
B) Enişte ablanın gönlünü alsın...
-----------------------------c ) sekreteri bizede yolla :D
-----------------------------d ) sekreter erkek çıksın :D
e ) enişte sekreteri götürmeye devam etsin :D -
çok rezil oluyom ama simdi birini anlatim
geçenlerde exca yavsagiylan firex toplu var msnde bunlar sikindirik bi sarki sesi gönderiolar bende babam yanimda sesi kapatiyorum ama hemen arkasindan bi ses daha geliyo "AMINA GOYIMM AMINA GOYIMMM.." diye megersem sesi sonuna kadar açmissim tabi göt oldum sonra babam döndü bakti ben "euhh bu sey yanlis.. yani saka aslinda.." diye bisiler zirvalayip odama kaçtim az daha agzima ziçiodu :D
-
bi tanede ben anlatim gerçi cok var ama bu geldi aklıma
lise 1. sınıftaydım ders biyoloji dersiydi konuda üreme organlarıydı işte hoca tahtaya yazmaya başladı birşeyler sonra bitirmeye yakın ben arkadan "Hocam vajinayı unuttunuz" diye bağırınca hoca bana dönüp ters ters baktı sonra tabi sınıf yerlerde bu arada derste kaynamıştı oda işin cabası :D
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------çok rezil oluyom ama simdi birini anlatim
geçenlerde exca yavsagiylan firex toplu var msnde bunlar sikindirik bi sarki sesi gönderiolar bende babam yanimda sesi kapatiyorum ama hemen arkasindan bi ses daha geliyo "AMINA GOYIMM AMINA GOYIMMM.." diye megersem sesi sonuna kadar açmissim tabi göt oldum sonra babam döndü bakti ben "euhh bu sey yanlis.. yani saka aslinda.." diye bisiler zirvalayip odama kaçtim az daha agzima ziçiodu :D
-----------------------------Alemsiniz tülay şarkının sözleride çok anlam ifade ediyormuş :D
-
Bir keresinde yeditepe üniversitesinden öğrencileri bizim okulu ziyarete gelmişti,adamların otobüsü ayrılırken bir ipne harekete çekiyordu otobüsten,ben de arkadaşlara lan köşedeki amcık hareket çekiyor,siz de çekin dediğim anda m.yardımcısının yanımda olduğunu fark etmemişim,hareket çekmeyin olm dedi,bayağı utanmıştım :)
Bir keresinde bi arkadaşla giyim mağazasına girdik,mağaza 2 katlıydı,arkadaş ikinci kata çıkmıştı ben de merdivenlerden çıkarken salıverdim metan gazını,daha sonra ikinci kata çıkınca arkadaşım sandığım kıza yaklaşıp "Olm Alper merdivenlerden çıkarken bi osurdum,kimse çıkamaz artık o merdivenden" dedim,kız bana öyle bir bakmıştıki yüzüm bayağı kızarmıştı,hemen çıkmıştım mağazadan :)
-
AlienOne bunu yazdı:
-----------------------------Bir keresinde bi arkadaşla giyim mağazasına girdik,mağaza 2 katlıydı,arkadaş ikinci kata çıkmıştı ben de merdivenlerden çıkarken salıverdim metan gazını,daha sonra ikinci kata çıkınca arkadaşım sandığım kıza yaklaşıp "Olm Alper merdivenlerden çıkarken bi osurdum,kimse çıkamaz artık o merdivenden" dedim,kız bana öyle bir bakmıştıki yüzüm bayağı kızarmıştı,hemen çıkmıştım mağazadan :)
-----------------------------yarıldım nan gülmekten
birinde cuma namazından çıktım camiden aşağı doğru iniyom. öle bir şişkinlik var ki midemde anlatamam. şöyle bi 5-10 mt ilerdede babamın bi arkadaşı yürüyo. ses fln gitmez ulaşmaz oraya kadar diyerek ivedik misali verdim coşkuyu. babamın arkadaşının arkasını dönüp bana bi bakışı vardı. çok utandım nan.