Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?
-
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------AlienOne bunu yazdı:
-----------------------------Bir keresinde bi arkadaşla giyim mağazasına girdik,mağaza 2 katlıydı,arkadaş ikinci kata çıkmıştı ben de merdivenlerden çıkarken salıverdim metan gazını,daha sonra ikinci kata çıkınca arkadaşım sandığım kıza yaklaşıp "Olm Alper merdivenlerden çıkarken bi osurdum,kimse çıkamaz artık o merdivenden" dedim,kız bana öyle bir bakmıştıki yüzüm bayağı kızarmıştı,hemen çıkmıştım mağazadan :)
-----------------------------yarıldım nan gülmekten
birinde cuma namazından çıktım camiden aşağı doğru iniyom. öle bir şişkinlik var ki midemde anlatamam. şöyle bi 5-10 mt ilerdede babamın bi arkadaşı yürüyo. ses fln gitmez ulaşmaz oraya kadar diyerek ivedik misali verdim coşkuyu. babamın arkadaşının arkasını dönüp bana bi bakışı vardı. çok utandım nan.
-----------------------------
zuhahahaha :D toplumda osurunca çok kötü oluyo lan :D -
bigün işyerinde oturuyom. bilgisayar falan işte uğraşıyom. dışardan bi korna sesi geliyo. adam kornaya asıldıkça asılıyo. piskopat oldum o sese. ulan kimmiş bu ayı diye camdan kafayı bi uzattım. bizim peder aşağıda sinirden köpürmüş bi şekilde kornaya asılmaya devam ediyodu hala. :D
-
bende bi abimin anısını anlatayım cafede çalışıyoruz abim çarşıya gitmekiçin yan tarafdaki markette çalışan kızdan bisikletini istemişti bisikleti aldı çarşıya gitti bankada işini gördü ama geri tramvay la geri geldi sonra gitti kızdan bir daha bisikleti istemeyegidince kızda sende dedi abimin aklına geldiki bisikleti çarşıda unutmuş ve tramvayla geri gelmişti o gün gülmekten karnımıza ağrılar girmişti:D:D hala aklıma geldikçe gülerim:D:D:D
-
ailece çadır kurmuştuk uludağ a .Uludağ da umumi tuvaletlerinden birinde kadın sesi duydum. ama nasıl çığlık çığlığa!! ulan dedim tecavüz veya başka bişi oldu ablaya dedim bide çlişkiliyim tabiiki gireyimmi girmeyimmi kadınlar tuvaleti kimsede yok etrafta . girdim anasını kapıı tıkladım cevap yok. sadece çığlıklar! sertçene girdim içeri kadın beni aynen tokatlayarak geri gönderdi. sonra babanem girdi bide tuvalete kadın bana manyak gibi vuruyor ben olayı açıklamaya çalışıyorum geldi babanem ayırdı. sonra çıkarken söverken söledi meğerse basur muş :p :p acıdan bağrıyormuş sonra bide olayı babaneme anlatmaya çalıştım o daha da zor oldu.
-
serioususer bunu yazdı:
bende bi abimin anısını anlatayım cafede çalışıyoruz abim çarşıya gitmekiçin yan tarafdaki markette çalışan kızdan bisikletini istemişti bisikleti aldı çarşıya gitti bankada işini gördü ama geri tramvay la geri geldi sonra gitti kızdan bir daha bisikleti istemeyegidince kızda sende dedi abimin aklına geldiki bisikleti çarşıda unutmuş ve tramvayla geri gelmişti o gün gülmekten karnımıza ağrılar girmişti:D:D hala aklıma geldikçe gülerim:D:D:D
zuhahahahaha :D
yine bi gün sınıfta boş derste oturuyoruz arkadaşlarla kıl olduğumuz kızlar var bunlar lavaboya gidip 10 dakka sonra geldiler,neyse bizle tartışmaya girdiler dayanamadım bi an ağzımdan ; "s*çtığınız bok kadar akıl olsa burda olmazdınız" dedim kızlar göt oldu kaldı ama ben de acayip utandıydım ,arkadaşlar yerde tabi :D -
Çok samimi bir arkadaşımla gezerken, internet cafeye gitmemiz gerekti ama yaz mevsimi, cehennem gibi ortalık. Dedik ki klimalı bi cafe bulalım, oraya gidelim..
Bi de yabancısıyız oranın yoldan geçen birine "Afedersiniz, biz buranın yabancısıyız, internet cafeye gitmemiz gerekiyor, bildiğiniz klimalı bir internet cafe var mı" diye sormayı düşünüyorum, neyse bi bayan çıktı karşıma yukarıdaki aklımdaki cümleyi aynen şöyle iletebildim "klima var mı?", nasıl çıktı o ağzımdan, nasıl birden göt oluverdim göreceksiniz, bayan "efendim?" dedi, "çok pardon" deyip hemen uzaklaştım, arkadaş yerlere yatıyo gülmekten tabi, hâlâ ne zaman aklıma gelse gülerim..
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------ailece çadır kurmuştuk uludağ a .Uludağ da umumi tuvaletlerinden birinde kadın sesi duydum. ama nasıl çığlık çığlığa!! ulan dedim tecavüz veya başka bişi oldu ablaya dedim bide çlişkiliyim tabiiki gireyimmi girmeyimmi kadınlar tuvaleti kimsede yok etrafta . girdim anasını kapıı tıkladım cevap yok. sadece çığlıklar! sertçene girdim içeri kadın beni aynen tokatlayarak geri gönderdi. sonra babanem girdi bide tuvalete kadın bana manyak gibi vuruyor ben olayı açıklamaya çalışıyorum geldi babanem ayırdı. sonra çıkarken söverken söledi meğerse basur muş :p :p acıdan bağrıyormuş sonra bide olayı babaneme anlatmaya çalıştım o daha da zor oldu.
,ulan nası güldüm bea :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Ablama Eniştem seni sekreteriyle aldatıyo demiştim....
Eee sonra noldu
-----------------------------A) Boşansınlar..
B) Enişte ablanın gönlünü alsın...
-----------------------------c ) sekreteri bizede yolla :D
-----------------------------d ) sekreter erkek çıksın :D
e ) enişte sekreteri götürmeye devam etsin :D
-----------------------------f )sekreteri tüm tarikat elinden geçirsin :F
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
Ablama Eniştem seni sekreteriyle aldatıyo demiştim....
Eee sonra noldu
-----------------------------A) Boşansınlar..
B) Enişte ablanın gönlünü alsın...
-----------------------------c ) sekreteri bizede yolla :D
-----------------------------d ) sekreter erkek çıksın :D
e ) enişte sekreteri götürmeye devam etsin :D
-----------------------------f )sekreteri tüm tarikat elinden geçirsin :F
-----------------------------Sekretere bilgisayar milgisayar fotoşop öğretip bir işe yerleştirdim, ben pezveng olmaktan o ortalık truspusu olmaktan kurtuldu
Eniştemle ablam birlik olup beni bakırköye yolladılar
Kız sermayeyi koruyup yaşına uygun bir delikanlıyla evlendi
Herkes mutlu, ben hâlâ tedaviye devam ediyorum
Enişte "gel beraber çalışalım" diye beni çaarıyo, gidersem artık mankenlerle grup yapacaz... Bidaa böyle bok yerse dam üstünde düt tikecem... Bir köpek ve bir kıble ve de bir enişte dtünü acil durumlarda yanımda taşıycam
tarikata feda olsun sekreter dediin nedir ki...
-
zil çalmıştı ben pencereden aşşağı bakıyodum. birisi geldi ayağımı vurdu dedim çarpmıştır bi kaç kez tekrarlanınca döndüm "ne var lan aq" dedim arkamdaki hocaymış önüme döneyim diye ayağıma vuruyomuş. anlamamazlıktan geldi heralde bişe demedi.