Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?
-
bikaç tanede benden olsn:D
öncelikle lise mdürümüzü biraz anlatım:D muşludur kendisi..konuşmasıyla oraları buraları her tarfları gülmekten kıran bi adam.:D devamlı kullandığı bikaç söz:
"yaa heaay!! okumayacaksanızsa çalışmayacaksanızsa ne gelorsunuz bura"
"akşamları televole,sabahları saça jöle":D
yine tuvalette sigara içmişiz ellemizi yıkarken tuvallaetin önenden geçmeyen adam açtı kapıyı burnunu çekti böle
" yauu burda ne kokoorr??"
(biz de heyecanla) "ne kokuyor hocam"
(sırıtarak) "sidik kokoorr" :Dhehe
şahsıma ait sigara içme odamdan çıkarken milli eğitim müdürüne okulu gezdren fevzi hocayla karşımda durmaları da gözümün önünden gitmiyor:D
yine lisede güneş tutulmasını izlemek için bahçeye çıkarılan öğrenciler ve okul yönetiminin tutulma yerine, tutulmayı okulun çatısından sigara keyfi dahilinde izleyen beni izlediklerini fark etmem:D
lise 1 di sanırım..dersimiz boş şişe çevirmece oynuyoruz:D:D herkesin üzerinde atlet kalmış bikaçı gömlekli:D ben atletide çıkarmışım ve amına kodumun şişesi yine bana gelmş..bende battı balık yan gider muahbbetiyle başladım kemeri erotik dansla çıkarmaya.artık iş çığrından çıkmış şov yapıyorum:D tabiki arkamda fevzi hoca belirene kadar..Bizi hmen aldı okulun bahçesine çıkardı..avazı çıktığı kadar bağırdı bütün dersleri durdurdu milleti cama topladı..yangın kovalarıyla hademelere su getirtip bizi bi güzel ısladıktan sonra başla kemerle vurmaya aq bi insan bu kadar rezil edilirmi..:D
Fevzi sana sesleniyorum..Beni o gün dersten atmıcaktın..itiraf ediyorum o gün 9 sınıfın fişinide ben aldım..:D aq fevzi:D
-
Aşık olduğum kız kardeşiyle yanıma geldiğinde ooo senin çocuk mu demem:| ardından kızın bidaha benle görüşmemesi:C
-
Müzik dersinde haftanın gafı seçilmişti bi şarkı sözünü yazıyom tahtaya ç-d-n-d yazcama hocanın okuduğu gibi yazdım çe-de-ne-de yazdım o hafta okulda ünlü olduk ....:D:D
-
lise 1 e gidiyoduk
iri yarı bi kankam vardı kız meselesi yüzünden ufak tefek biriyle tartışıyordu bizim arkadaş ufak olanın nerdeyse 2 katıydı abartısız
birinin hormonları aşırı gelişmiş birininkide tam tersi hiç gelişmemiş..
neyse bu arkadaşlar kız benimdi senindi tartışıyolar tehditler savuruyolar ortalık kalbalıklaştı birden
- ufak olan : ben bir allah tan korkarım imseden korkmam diyerek çıkıştı iri arkadaşa
- iri olan : ben ondanda kormuyom lan deyip çocuğu çöp tenekesine sokmuştu
işin kötü tarafı o kalabalığın arasında din kültürü hocasıda vardı :D ve o iri arkadaş din dersinde acayip aktifti :|
çocuk kafasını kaldırıp din hocasını karşısında görünce ben bile acayip olmuştum hiç unutmam :D -
bir lise anısıda benden bahri hoca sınıfa bir hışımla girer bağırır eser gürler. sonrada bizim başarı tahtaya kaldırır basit bir cümle yazdırır sonrada başardan birini tahtaya kaldırmasını ister başarın kaldıracağı kişi tahtadaki basit cümleyi öğelerine ayıracak, bahri hocada doğru yaparsa 100 vereceğine dair söz verir. neyse başar önden beckhamı (harbidende çocuk ikizi kadar benziyordu) kaldırır. bizim salak yemi yutar hemen kalkar cümleyi güzelce öğelerine ayırır. bahri hoca yanına çağırır ikisini -bahri önceden baş parmağına ağız, göz ,burun, kaş falan çizmiş- bizim beckhama nah çeker al sana yüz der. bütün sınıf yerde.
okulda sürekli ortalık yerde içki içerek kafa bulurduk içkileri asla gizlemezdik. sınıfta bahçede koridarda paşalar gibi içerdik tabi millet kokusu olmazsa bizim kola mola içtiğimizi zannederdi. ayran kutusunda rakı bile içerdik. neyse sait bir gün durdu lan olum dedi biz 2 yıldır aralıksız sürekli içiyoruz kimse ne anladı nede yakaladı ben bu işten birşey anlamıyorum hiç zevki yok atraksiyon yok dedi. hadi spor salonunun soyunma odasının tuvaletinde gizli gizli bira içek dedi. demz olaydı gittik tuvalete gizli gizli içiyoruz tabi alışık değil beden gizliliğe. baş müdür yardımcısı şerefsiz kokusunumu aldı ne hemen orda bitti bizi yakaladı.
onur: sait bir tek versene
sait :ne teki
onur :cigara olum
sait : al allahın belası
sait sigara paketine tuhaf tuhaf bakar
sait: lan onur sigara sağlığa zaralıymış burda öle yazıyo
kimse gülmez
sait: tabi sen nerden bilecen hiç paket aldığın yokki paso otlanıyon
millet yerde.
-
Adamla kavga ediyoruz dayılanma zamanı ben ne desem beyefendi ne yapıyorsunuz :D allahım hala onun utancını içimde hissediyorum ya berbattı.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Adamla kavga ediyoruz dayılanma zamanı ben ne desem beyefendi ne yapıyorsunuz :D allahım hala onun utancını içimde hissediyorum ya berbattı.
-----------------------------
muhahahahahahzuhahahahhahaah :D adam baya bi tırsmıştır :D
-
Lise 2'deyim. İlk lisem olan anadolu lisesi. Okul basketbol takımının tekrar toplanmasına bir kaç hafta kalmış ve kaptan olma ihtimalim var. O yüzden de günün ortasında canımın çekmediği bir dersten çıkmışım ve sahanın ortasının biraz gerisinden topu göndererek atış yapmaya çalışıyorum. Pota da okul binasının duvarının dibinde. İlk etapta 10'da 2 yaptım. 2. etapta 10'da 4, 3. etapta da 10'da 6. Coşmuşum tabi "ulan kodumun deliği çapını genişletmezsem" diye kendi kendimi gaza getiriyorum. Son etapta 9'da 6'ya gelmişim ve tam ısınmışım. Son atışım olacak ve girerse havalara uçacam. Topu fırlatmam da "aehuhea, ohaa, çüüş, aghhh" gibi ses aynı anda orkestravari bir şekilde kulağıma geldi. Kafamı bi kaldırdım ki ne göreyim! Birlikte olduğum kızın sınıfının 4 penceresinin hepsi kızlarla dolu ve potanın hemen üstünde ki pencerede benim kız başını suratı kıpkırmızı bir şekilde tutmuş sızlanıyor :S Meğersem kızlara "bakın lan puştlar bu çocuk benim sevgilim" semineri veriyormuş, sonradan öğrendim. Kızcağızın da seminerini topu kafasına vurmak suretiyle bok etmişim :/
-
öss ye hazırlanırken dersanede biyoloji de memelilerle kuşlar arasındaki farkları soran bi test sorusu karşıma çıkmıştım memelilerde aort damarı ne tarafa döner diye yanımda sıra arkadasımda bir kızdı oda tenefüse çıkmaya hazırlanıyodu. en yakın erkek arkadasımda kapıdan tenefüse çıkıyo bağırdım orti memelilerde aort ne tarafa dönüyodu diye oda ayşeye de test etsene dedi o an iptal oldum sınıfta kızlarda vardı duyanlar şaşkın ve ben bi garip oldum bi an sonra kız -ne dedin. dedi arkadasa ben yerlerde yıkılıyom gülmekten. sonraları işi şamataya filan vurduk.
-
ben bu olayı hatırlamıyom da bizimkler anlatıo..
1. sınıfa mı 2. sınıfa mı ne gidiomuşum arkadaşlar arasında faişe muhabbeti geçmiş bnde
one demek diye garip garip sorunca tabi biraz dalgaya almışlar sank iher şeyi ananımızın karnında ogrencez
sonrası eve gitmişim anneme anne bana faişeyi ogretmediniz arkadaşlarım benle dalga geçti demişim...