Hayatinizda Yaptiginiz En Komik Veya En Kötü Gaf Nedir ?
-
Ayrıca babamla saçlarımı kestirmemek için kavga etmiştim. Baya bir tartıştık. En sonunda babam "iyi bir şey olsa götünde çıkmaz" demişti. Yarım saat sonra kestirmiştim saçlarımı.
-
4-5 aydır konuştuğum kızla linkteki olayın aynısı banada oldu. Yerimde olmak istemezdiniz . Terketti beni karı :)
-
lise 2 falandı yanlıs hatırlamıyorsam, o bicim uykum var, derste milli guvenlik dersi malum en sevdigim ders. hocamız kıdemli binbası bi kadındı, neyse ben dayanamadım ceketi orttum ustume yattım, 2 sıra arkadaki arkadas yerinden kalkıp kafama vurup tekrar yerine kacıyodu, 1 oldu 2 oldu 3 oldu ben hic tepki vermedim, ayak sesini dinlemeye basladım tekrar geldigini duydugumda zikecem belasını bekliyorum, ayak sesini duydum sag tarafımdan yanıma geldi kafayı kaldırmadan sag elle yakaladım bunu yere indirdim, tam ahaha noldu lan yarram demek icin kafayı kaldırdım, ananizzzkim oda ne meğer binbasıyı yere indirmişiz. sınıf yarım saat aralıksız gulmustu, lise bitene kadar olay efsane haline geldi.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
lise 2 falandı yanlıs hatırlamıyorsam, o bicim uykum var, derste milli guvenlik dersi malum en sevdigim ders. hocamız kıdemli binbası bi kadındı, neyse ben dayanamadım ceketi orttum ustume yattım, 2 sıra arkadaki arkadas yerinden kalkıp kafama vurup tekrar yerine kacıyodu, 1 oldu 2 oldu 3 oldu ben hic tepki vermedim, ayak sesini dinlemeye basladım tekrar geldigini duydugumda zikecem belasını bekliyorum, ayak sesini duydum sag tarafımdan yanıma geldi kafayı kaldırmadan sag elle yakaladım bunu yere indirdim, tam ahaha noldu lan yarram demek icin kafayı kaldırdım, ananizzzkim oda ne meğer binbasıyı yere indirmişiz. sınıf yarım saat aralıksız gulmustu, lise bitene kadar olay efsane haline geldi.
-----------------------------ee naptın sonra hocam ya devamınıda anlatsaydın merak ettim şimdi:)
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Zuahaha :D:D
Bizim sınıftada böyle bi muhabbet oldu.Milli güvenlik dersi işte yanlış hatırlamıyosam binbaşıydı galiba bizimkide işte ama çok kafa adam fln nese muhabbet edioz arkadaşta bana nah yaptığını zannediyo bide bana bakıp gülüo bi baktım bu elini masanın üstüne koymuş hocaya doğru nah yapıyo :D bende tabi başladım kahkaha atmaya hoca bunu gördü arkadaşın o hareketini hiç unutmam bi hocaya baktı bide eline sonra hocam walla pardon fln diyo :D hoca durdu durdu olum bana hareket çekme hareketin Allah ını görürsün dedi.nefesimiz kesilmişti gülerken :D
-
ortaokul veya lise çağlarında mahallede oturmuşuz 10 kişi filan sohbet ediyoruz derken laf vajina monologlarına geldi (bi tiyatro gösterisimiydi neydi tam
hatırlamıyorum şimdi, yeni çıkmıştı, gündemi baya meşgul etmişti)
tam o sırada
arkadaş :
vajina ne lan ?
die ortaya atlayınca tabi biz baya bi kopmuştuk...
ama sonraki söylediği cümle daha bombaydı...
olum gülmeyin lan görmüşümdür de hatırlamıyorum :|
dediği anda biz yerlerdeydik :D
-
oteldeyiz yer yoktu masalarda neyse 3 erk arkız bi masaya geçtik 6 kişilik yanımızda da 3 kız var, neyse arkadaş bi iki espiri yaptı kızlar kikiki falan sonra tatlı almaya kalktı bizim diger 2 ark bende fazla sallamıyom yemege yumulmuşum. arklar geldi kalk lan kalk çabuk ak falan diyolar asdasd dedim noluyo lan çabuuk falan diyolar heyecan hat safada. kalktım sonra ögrendimki ark tatlı alırken '' ulan kızları güldürdük ama bi s.k.me benzemiyolar be '' deyişi ve kızların bunların yanında oluşunu farketmeleri :D aynı anda topuk
-
mayla bunu yazdı:
-----------------------------ortaokul veya lise çağlarında mahallede oturmuşuz 10 kişi filan sohbet ediyoruz derken laf vajina monologlarına geldi (bi tiyatro gösterisimiydi neydi tam
hatırlamıyorum şimdi, yeni çıkmıştı, gündemi baya meşgul etmişti)
tam o sırada
arkadaş :
vajina ne lan ?
die ortaya atlayınca tabi biz baya bi kopmuştuk...
ama sonraki söylediği cümle daha bombaydı...
olum gülmeyin lan görmüşümdür de hatırlamıyorum :|
dediği anda biz yerlerdeydik :D
----------------------------
uhauahau pohahaha yarıldım konuda :D hele buna koptum:D
-
8. sınıfta hoca derste, arkadaşla baya bi kaynattık hoca sonunda çocuğu kaldırdı yanımdan tahtada bekletio bi yandanda bişiler yazıo...ben tuttum arkadaşa hareket çektim hocada kafasını çevirmesinmi bana doğru bana dediği laf şu onu alır bi yerine postalarım :D bi bozuldum sınıfın içinde ama tabi sonradan gülüştük geçti öle :D
-
bu benim başıma deil ama arkadaşımın balına geldi şahsen şahit oldum:
lise 2'deyiz.Ders kimya hoca da öle laflar war ki hiç ummadığınız anda oturtuo.
Neyse bigün tepkimeler falan yazıo tahtaya hoca.Elementin sağ altına aqua yi temsil eden(aq) yazdı.Bizim arkadaşta muzurluktan değil gerçekten bilmek istediği için hocaya hocam aq ne demek die sordu.hoca tabi bizim aramızdaki aq nun ne olduğunu bilio.Bu soruya istinaden cevap:
-akıtıvercem şimdi bi tarafına.
bu kelimelerden sonra herkes iptal olmuş ders kaynamıştır:D