Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
up niyetine .. :)
google indexlemesin bu sayfayı :P
verelim zengin olalım :D
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Verelim%2C+Zengin+Olal%C4%B1m&btnG=Ara&meta=zengin olalım
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=zengin+olal%C4%B1m&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=editcan :
Google 'ye verelim zengin olalım :P
http://www.google.com.tr/search?q=google+%27ye+verelim+zengin+olal%C4%B1m&btnG=Ara&hl=tr&sa=2 -
benide cızıktırın bende varım.
-
adsense hepinizi banlıcak. 3-5 de olsa para kazananlar yapmasın bence.. hiç kazamamış olanlar denesin. sonuç kesin ban :D
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------
adsense hepinizi banlıcak. 3-5 de olsa para kazananlar yapmasın bence.. hiç kazamamış olanlar denesin. sonuç kesin ban :D
banlayacak mı hiç aklımıza gelmdi hemen dağıtıyoruz grubu plan iptal :| -
beni seç beni beni, başvuruyorum yazın benide
;)
-
Kreyzi bunu yazdı:
detay bunu yazdı:
banlayacak mı hiç aklımıza gelmdi hemen dağıtıyoruz grubu plan iptal :|-----------------------------
Daha önce denedik msnden tıklama kesin ban
site açtık banner şeklinde herkesin sitesi..
tıklıcak olan önce siteye gidiyor ister direkt istersende google dan siteyi aratıp bul oradan bannerlere tıklayıp sitemize ulaşabiliyor oradanda adsense ye tıklıyor sonuç yine ban..
ancak herkezin tecrübeli olması lazım ki sitede 5-10 dk gezecek ondan sora tıklıcak 1-2 saat sonra başka site reklamına tıklıcak filan dedmedi demeyin bu yıl beşiktaş şampiyon sizede adsenseden ban .. :D
-
@detay:banlanmak hiç umrumda değil biliyomusun
-
detay bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
detay bunu yazdı:
banlayacak mı hiç aklımıza gelmdi hemen dağıtıyoruz grubu plan iptal :|-----------------------------
Daha önce denedik msnden tıklama kesin ban
site açtık banner şeklinde herkesin sitesi..
tıklıcak olan önce siteye gidiyor ister direkt istersende google dan siteyi aratıp bul oradan bannerlere tıklayıp sitemize ulaşabiliyor oradanda adsense ye tıklıyor sonuç yine ban..
ancak herkezin tecrübeli olması lazım ki sitede 5-10 dk gezecek ondan sora tıklıcak 1-2 saat sonra başka site reklamına tıklıcak filan dedmedi demeyin bu yıl beşiktaş şampiyon sizede adsenseden ban .. :D
kartalım zaten şampiyonda orda ben taşak amaçlı sormuştum :Whertürlü ihtimal göz önünde merak etme amatorler organize etmiyor bunu
herkes denileni yaparsa bi bok olmaz
-
verelim zengin olalım sloganı hoş olmamış.. :S
grup msn açtınız kapalı diyo ne ayaksınız adam gibi bi changelog yapın üstte ordan takip edelim...
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------verelim zengin olalım sloganı hoş olmamış.. :S
grup msn açtınız kapalı diyo ne ayaksınız adam gibi bi changelog yapın üstte ordan takip edelim...
-----------------------------üye alımı ve o msn kapandı bu akşam toplantı var :W