Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
bu konuyu daha önce ben açmıştım ama kimse ilgilenmedi ikiüç kişi var benide ekleyin
-
böyle hayırlı bir konuya bende parmak basarım :w yaz benide
-
yaz hacı benıde boş boş nette dolanacagıma bi faydam dokunsun
-
bişi soracam adtech den A sitesine tıkladın a tech ipini kaydetti 24 saat B sitesinde tıkladığın adtechi sayacakmı adsense sayıyoda adtech sayarmı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------toplansa
kaş kişi
olacak
10-20 kişi zaten yarısı
tıkladım dicek tıklamıyacak
-----------------------------bi tane ezik forum sistemi kurun
hergün konu acıp herkesin ismini yazın karsısına sitesini tıklancak sekilde olsun kolaylık bakımından :)
tüm sitelere gircen ff ' in yada ie nin o sağdaki [ie' de solda] kücük okdan girdiğin tüm sitelerin ekran resmini cekcek
bide tıkladığın reklamları + ip adresin felan... Bkz: resim999999

seklinde ..
karaladım, sizlere güven sonsuz ama misafirlerde giriyo serefsizi var felan..
eskiden böyle yapmıstık banlanınca sıkıldım hayattan :D
hepsi burada rullz :D
adamda sitesine sayac tarzı bişey koycak onlinewebstatsdan felan kontrol etcek ip leri ..
editcan : tıklamadıysa mevzu :D
cerezleride silmeyi unutmayın ** bi site vardı sayac sitesi kac günlük cerezle girdiği felanda yazıyodu kefilim biliyodu yarın sorarım editlerim ;)--
addfreestats -
beni de kat hocam. site ismini istediğiniz de veririm. başlıcağımız zaman haber verin...
-
yaz benide abi damlaya damlaya göl olur. işimiz ne tıklarız.
-
Benide eklemeyi unutma sakın
-
Toplaşıpda bi program yazsanız. Şöle macrolu falan. Biz bi kere öğretsek ne halt yiceini ona, o da çalıştırınca otomatik yapsa ?
Bu konularda bilgim sıfır ama müritler becerir gibime geliyo, imkansızı mı istedim yoksa ben ?
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------toplansa
kaş kişi
olacak
10-20 kişi zaten yarısı
tıkladım dicek tıklamıyacak
-----------------------------bi tane ezik forum sistemi kurun
hergün konu acıp herkesin ismini yazın karsısına sitesini tıklancak sekilde olsun kolaylık bakımından :)
tüm sitelere gircen ff ' in yada ie nin o sağdaki [ie' de solda] kücük okdan girdiğin tüm sitelerin ekran resmini cekcek
bide tıkladığın reklamları + ip adresin felan... Bkz: resim999999

seklinde ..
karaladım, sizlere güven sonsuz ama misafirlerde giriyo serefsizi var felan..
eskiden böyle yapmıstık banlanınca sıkıldım hayattan :D
hepsi burada rullz :D
adamda sitesine sayac tarzı bişey koycak onlinewebstatsdan felan kontrol etcek ip leri ..
editcan : tıklamadıysa mevzu :D
cerezleride silmeyi unutmayın ** bi site vardı sayac sitesi kac günlük cerezle girdiği felanda yazıyodu kefilim biliyodu yarın sorarım editlerim ;)
-----------------------------hit canavarı gibi otomatik 5 sn de bir siteleri dolaşsa daha iyi olmazmı 20 site olsa 1,5 dk da iş biter :D