Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
ekleyın benıde (:
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
saadet zincirimi oluşturacanız.
-----------------------------aynen öle
saadet zinciri of tbt :)
-
geçen seneki adsens ekibinde bikaçtane ..... insan birkaçyüzkere tıklayarak beni ve diğerlerini banlatmışlardı. ben şahsen güvenilen kişilerle yapmak lazım bu işi.
-
baron_27 bunu yazdı:
geçen seneki adsens ekibinde bikaçtane ..... insan birkaçyüzkere tıklayarak beni ve diğerlerini banlatmışlardı. ben şahsen güvenilen kişilerle yapmak lazım bu işi.
-----------------------------hocam bu cumaya kadar isteyeni ekleyecez sonra zaten içinden çıkanlar olacaktır
1-2 planımız var ona göre sağlam bişi yapmaya çalışacaz
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
ben adsenseden para basmaya başladım :) google banlamazsa ki haklı bir nedenle banlayamaz.ipnelik yapıp banlamazsa tahribattan 5 şakirde eğitim siponsoru olacım:D
-----------------------------botnetmi? ayrıca google ın bi nedene ihtiyacı yok banlar bön bön bakarsın ben hiç hile yapmadığım halde diken üstündeyim :D
-----------------------------yok botnet değil.tamamen yasal :) ama google ipnesi kıskanır beni kapatır ondan korkuyorum günde 80 dolar geliyor tık oranıda %13 seviyesinde.şimdilik problem yok daha ödeme alma zamanım gelmedi 400 dolar oldu patlamasından korkuyorum:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
ben adsenseden para basmaya başladım :) google banlamazsa ki haklı bir nedenle banlayamaz.ipnelik yapıp banlamazsa tahribattan 5 şakirde eğitim siponsoru olacım:D
-----------------------------botnetmi? ayrıca google ın bi nedene ihtiyacı yok banlar bön bön bakarsın ben hiç hile yapmadığım halde diken üstündeyim :D
-----------------------------yok botnet değil.tamamen yasal :) ama google ipnesi kıskanır beni kapatır ondan korkuyorum günde 80 dolar geliyor tık oranıda %13 seviyesinde.şimdilik problem yok daha ödeme alma zamanım gelmedi 400 dolar oldu patlamasından korkuyorum:D
-----------------------------fazla uzatma paranı çek sakata gelirsen paran içerde kalmaz :)
-
benide yazz
-
Alımlar Cuma Gününe Kadar Sürecektir ...
-
anlamadım tam olarak ama yaz gitisn benıde anasını satim :D