Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
@amor
bakacaz olabilir belkide basit ama kullanışlı bişi olabilir
-
@Kreyzi
Hazır yapılmışından var mı böyle bişey ? Hiç kullanan varmı merak ettim doğrusu :)
-
Hacı ancak bu kadar tavaffuk olur bende şimdi google adsense'ye kayıt olacaktım.
bu güne kadar pek bakmadım bu işe ama artık para lazım aq.
yaz beni ben gelirim...
-
benide yaz hocam bana site gelince tıklıyorum ztn hayrına, ama tıklamayan "O" olsun :D
-
beni de yaz bakalım hadi.
-
Benide yaz hoca
-
hacı benıde yaz baktın kose olduk :D
-
Beenide şeetiriver listeye :W
-
beni de yaz sitem yok ama tıklarım. Biz zengin olamıyoruz bari siz olun :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kerim bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------toplansa
kaş kişi
olacak
10-20 kişi zaten yarısı
tıkladım dicek tıklamıyacak
-----------------------------bi tane ezik forum sistemi kurun
hergün konu acıp herkesin ismini yazın karsısına sitesini tıklancak sekilde olsun kolaylık bakımından :)
tüm sitelere gircen ff ' in yada ie nin o sağdaki [ie' de solda] kücük okdan girdiğin tüm sitelerin ekran resmini cekcek
bide tıkladığın reklamları + ip adresin felan... Bkz: resim999999
seklinde ..
karaladım, sizlere güven sonsuz ama misafirlerde giriyo serefsizi var felan..
eskiden böyle yapmıstık banlanınca sıkıldım hayattan :D
hepsi burada rullz :D
adamda sitesine sayac tarzı bişey koycak onlinewebstatsdan felan kontrol etcek ip leri ..
editcan : tıklamadıysa mevzu :D
cerezleride silmeyi unutmayın ** bi site vardı sayac sitesi kac günlük cerezle girdiği felanda yazıyodu kefilim biliyodu yarın sorarım editlerim ;)
-----------------------------hit canavarı gibi otomatik 5 sn de bir siteleri dolaşsa daha iyi olmazmı 20 site olsa 1,5 dk da iş biter :D
-----------------------------
hocam hit canavarı falan ama ha adsense de oyle bi salaklık yapmayın sayfa to falan kasmayın direk banlıore tecrübeyle kanıtlanmıştır..bu iş güven işi,sabır işi,bu işten arkdaşlıkmış falan yememesi lazım eğer yapılcaksa çok çok dikkatli olunması lazım.1-2 gün cerez silme yanarsın