Haydi Müridler El Ele Verelim, Zengin Olalım
-
ben adsenseden para basmaya başladım :) google banlamazsa ki haklı bir nedenle banlayamaz.ipnelik yapıp banlamazsa tahribattan 5 şakirde eğitim siponsoru olacım:D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------BoLeRo bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kesin %100 tıklıycanızı bilsem girerimde =)
çoğu kez tıkladım deniyo içinden bigit çekiliyor =)
-----------------------------herkes sitesine webstats ekler tıkladığı ipyi yazar kontrol edersiniz. Screende çeker falan
-----------------------------var mısın sende :)
-----------------------------ya bi aralar yapmadık değil :) yoruldum artık üşeniyom. adsense var ama hazırda belki sonra katılırım.
-
Tamam Bekleriz :W
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
ben adsenseden para basmaya başladım :) google banlamazsa ki haklı bir nedenle banlayamaz.ipnelik yapıp banlamazsa tahribattan 5 şakirde eğitim siponsoru olacım:D
-----------------------------kontör al bana yeter
neyse beni eklediniz ama yazın abi köşesine kulağına..sitesi yok tıklamicaz kontör atıcaz hep birlikte:P
-
benim kefil oldugum muridler bilir onlarla yaptık baska yerde adsense'den 800 $ kaldırdım...Şuan bi sitem yok ama bakalım hayırlısı şuan hepsiburada üzerinde calısyıoruz simdilik kimseyle paylaşmıcaz biz bi kıralım paraları ondan sonra kamuoyuna anlatıcaz olayı :D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------botnetmi? ayrıca google ın bi nedene ihtiyacı yok banlar bön bön bakarsın ben hiç hile yapmadığım halde diken üstündeyim :D
-
Hocam ben seve seve tıklarım ekle benide :D Gönüllü tıklayıcı olmak istiyorum. Alayınıza tıklıcam :D
-
bende varım !
bknz : destere->çobanlar(destere korkusu)
el ele..
amin..
-
Sitem yok ama muride yardım boynumuzun borcu :)
-
sitesi olmayıpta yardım etmek isteyenlere teşekkürler
en son siteleri yollarız eğer isterlerse tıklarlar :W