folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Haydi Tahribat Villa Tatiline 4 (Villalar Doluyor)

Haydi Tahribat Villa Tatiline 4 (Villalar Doluyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hocam selamlar siteye bence kriterler arasına sonsuzluk havuzu ekleyebilirsin

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Hocam yemek konusu nasıl hallediliyor bu konuya açıklık getirebilir misin

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

şurayı rezliyim

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Bu sene kaş kalkan da bir villa kiraladım, Villareyonu diye bi yer adamlardan pek memnun kalmadım. 

Şöyle 2 kişilik, bu mevsimde hafif sıcak bir yer varsa öner hocam da kaçalım biraz

Isıtmalı havuzlu seçeneklerimiz var hocam. Yazabilirsin bize. @cache

enesshn18 bunu yazdı

Hocam yemek konusu nasıl hallediliyor bu konuya açıklık getirebilir misin

@enesshn18 Hocam selam, yeme içme genel olarak kendiniz hallediyorsunuz. Villaya girişten sonra eve alışveriş yapıp genel yeme içme ihtiyaçlarını gideriyorsunuz. Villaların genelinde barbeküden tut, tencere, tava, tüm yemek gereçleri mevcut. 

wert bunu yazdı

hocam selamlar siteye bence kriterler arasına sonsuzluk havuzu ekleyebilirsin

@wert Değerlendirmeye alıyoruz hocam. Teşekkürler.

Shephard tarafından 07/Şub/22 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Şöyle bir bakayım dedim de sanıyorum aşağıdaki villada para yanlış gösteriyor.

Pazartesi - Pazar arası seçersem 300 TL çıkıyor. Pazartesiden Pazartesiye seçersem 0 TL çıkıyor.

Villa Kardelen Çavdır (kalkandakirala.com)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

şuraya bi yazayım da... sonra müsait olunca bakıp ayarlarım bi yer.

valar morghulis ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hades_06
    hades_06's avatar
    Erkek

Bi çızık da ben atayım, hayırlı sezonlar hocam şimdiden.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Arkadaşı destekliyorum.konaklama olayın da elit çalışıyor.ben konaklama amaçlı gidecek olsam düşünmeden bu şekil bir tatil olayına girerdim.varsayalım tatil sitesinden 5 yıldızlı 1hafta 10 gün tatil satın aldım ağustos ayına.2000-3000 kişilik komlekste ki tatil ile villa tatili farklıdır özgürlüğüne düşkün ve kapalı devre takılmayanlar için öneririm.kaş a giderseniz Türkiye nin en güzel deniz kenarlarını mutlaka bot turu ile görün derim ergun var mükemmel bir arkadaş hatta kaptan ergun instagram da mevcut tekne turunda bodrum,Marmaris,halt etmiştir Kasım ayına kadar non stop başka yerlerden önde gelir.kaş insanlarının takdir ettiğim yanı arkadaş gibi, kendilerinin işletmeciliğe girmesi benim gözlemlerim.herkes istediği tatili gerçekleştirsin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı

Şöyle bir bakayım dedim de sanıyorum aşağıdaki villada para yanlış gösteriyor.

Pazartesi - Pazar arası seçersem 300 TL çıkıyor. Pazartesiden Pazartesiye seçersem 0 TL çıkıyor.

Villa Kardelen Çavdır (kalkandakirala.com)

hocam bu evin 2022 fiyatları henüz belirlenmemiş, ona bir uyarı ekletelim, teşekkür ederim :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Arkadaşı destekliyorum.konaklama olayın da elit çalışıyor.ben konaklama amaçlı gidecek olsam düşünmeden bu şekil bir tatil olayına girerdim.varsayalım tatil sitesinden 5 yıldızlı 1hafta 10 gün tatil satın aldım ağustos ayına.2000-3000 kişilik komlekste ki tatil ile villa tatili farklıdır özgürlüğüne düşkün ve kapalı devre takılmayanlar için öneririm.kaş a giderseniz Türkiye nin en güzel deniz kenarlarını mutlaka bot turu ile görün derim ergun var mükemmel bir arkadaş hatta kaptan ergun instagram da mevcut tekne turunda bodrum,Marmaris,halt etmiştir Kasım ayına kadar non stop başka yerlerden önde gelir.kaş insanlarının takdir ettiğim yanı arkadaş gibi, kendilerinin işletmeciliğe girmesi benim gözlemlerim.herkes istediği tatili gerçekleştirsin.

Güzel mesajın için teşekkür ederim hocam, hedefimiz kaliteli tatil sunabilmek zaten. Potansiyel misafirlerimize herşeyi vaat ederek parasını almak değil derdimiz. İsteklerine en uygun olanı verebilmek.