Haydi Tahribat Villa Tatiline 4 (Villalar Doluyor)
-
hocam selamlar siteye bence kriterler arasına sonsuzluk havuzu ekleyebilirsin
-
Hocam yemek konusu nasıl hallediliyor bu konuya açıklık getirebilir misin
-
şurayı rezliyim
-
cache bunu yazdı
Bu sene kaş kalkan da bir villa kiraladım, Villareyonu diye bi yer adamlardan pek memnun kalmadım.
Şöyle 2 kişilik, bu mevsimde hafif sıcak bir yer varsa öner hocam da kaçalım biraz
Isıtmalı havuzlu seçeneklerimiz var hocam. Yazabilirsin bize. @cache
enesshn18 bunu yazdıHocam yemek konusu nasıl hallediliyor bu konuya açıklık getirebilir misin
@enesshn18 Hocam selam, yeme içme genel olarak kendiniz hallediyorsunuz. Villaya girişten sonra eve alışveriş yapıp genel yeme içme ihtiyaçlarını gideriyorsunuz. Villaların genelinde barbeküden tut, tencere, tava, tüm yemek gereçleri mevcut.
wert bunu yazdıhocam selamlar siteye bence kriterler arasına sonsuzluk havuzu ekleyebilirsin
@wert Değerlendirmeye alıyoruz hocam. Teşekkürler.
-
Şöyle bir bakayım dedim de sanıyorum aşağıdaki villada para yanlış gösteriyor.
Pazartesi - Pazar arası seçersem 300 TL çıkıyor. Pazartesiden Pazartesiye seçersem 0 TL çıkıyor.
Villa Kardelen Çavdır (kalkandakirala.com)
-
şuraya bi yazayım da... sonra müsait olunca bakıp ayarlarım bi yer.
-
Bi çızık da ben atayım, hayırlı sezonlar hocam şimdiden.
-
Arkadaşı destekliyorum.konaklama olayın da elit çalışıyor.ben konaklama amaçlı gidecek olsam düşünmeden bu şekil bir tatil olayına girerdim.varsayalım tatil sitesinden 5 yıldızlı 1hafta 10 gün tatil satın aldım ağustos ayına.2000-3000 kişilik komlekste ki tatil ile villa tatili farklıdır özgürlüğüne düşkün ve kapalı devre takılmayanlar için öneririm.kaş a giderseniz Türkiye nin en güzel deniz kenarlarını mutlaka bot turu ile görün derim ergun var mükemmel bir arkadaş hatta kaptan ergun instagram da mevcut tekne turunda bodrum,Marmaris,halt etmiştir Kasım ayına kadar non stop başka yerlerden önde gelir.kaş insanlarının takdir ettiğim yanı arkadaş gibi, kendilerinin işletmeciliğe girmesi benim gözlemlerim.herkes istediği tatili gerçekleştirsin.
-
engin01288 bunu yazdı
Şöyle bir bakayım dedim de sanıyorum aşağıdaki villada para yanlış gösteriyor.
Pazartesi - Pazar arası seçersem 300 TL çıkıyor. Pazartesiden Pazartesiye seçersem 0 TL çıkıyor.
Villa Kardelen Çavdır (kalkandakirala.com)
hocam bu evin 2022 fiyatları henüz belirlenmemiş, ona bir uyarı ekletelim, teşekkür ederim :)
-
weskeyy bunu yazdı
Arkadaşı destekliyorum.konaklama olayın da elit çalışıyor.ben konaklama amaçlı gidecek olsam düşünmeden bu şekil bir tatil olayına girerdim.varsayalım tatil sitesinden 5 yıldızlı 1hafta 10 gün tatil satın aldım ağustos ayına.2000-3000 kişilik komlekste ki tatil ile villa tatili farklıdır özgürlüğüne düşkün ve kapalı devre takılmayanlar için öneririm.kaş a giderseniz Türkiye nin en güzel deniz kenarlarını mutlaka bot turu ile görün derim ergun var mükemmel bir arkadaş hatta kaptan ergun instagram da mevcut tekne turunda bodrum,Marmaris,halt etmiştir Kasım ayına kadar non stop başka yerlerden önde gelir.kaş insanlarının takdir ettiğim yanı arkadaş gibi, kendilerinin işletmeciliğe girmesi benim gözlemlerim.herkes istediği tatili gerçekleştirsin.
Güzel mesajın için teşekkür ederim hocam, hedefimiz kaliteli tatil sunabilmek zaten. Potansiyel misafirlerimize herşeyi vaat ederek parasını almak değil derdimiz. İsteklerine en uygun olanı verebilmek.